Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Відповідь: Школа. влаштування і наука

В мене брат ходив в Джерельце, дуже хороші враження залишились і в нього і в мене і в мами про школу і про вчительку, він вже в 10-класі, але ще досі його вчителька дзвонить і завжди вітає його з днем народження і їхній клас з Джерельця ходив навіть вчительку провідувати, а це означає одне - що вона їм подобалась. Зараз, до речі, він вчиться в Класичній гімназії, школа сильна, є до чого тягнутись порівняно зі звичайною школою.:)

2. VIKI

VIKI Well-Known Member

Дуже дякую за суперськку відпорвідь, але тут по ходу ще пару питань :xaxa::
    - що таке ранкові зустрічі ?
    - скільки діток в класі ?

3. zirka

zirka Well-Known Member

На ранковій зустрічі діти мають 15 хв. тихого читання: кожен приносить свою книжечку і тихо читає - хто як вміє, на свій рівень. Ще 15 хв. співають якусь пісеньку, можуть розглянути якусь тему. Я думаю що це залежить від вчительки, чим вона їх завантажить.
    Дітей в класі багато 32.
    Букварика в них немає.
    Кожен тиждень в нашому класі вивішуються віршики, які діти в чать протягом тижня і в п"ятницю вони їх "здають", хто скільки зміг вивчити

• Подобається Подобається x 2
  4. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Це все можна віднести до плюсів.А які ж мінуси?Може є щось,що б Вам особисто не подобалося?

5. амелі

амелі Well-Known Member

і ще таке запитання:в які школи найчастіше батьки віддають діток після "Джерельця"? ( тут прозвучала- класична гімназія, туди ж після "Джерельця" ходять двоє моїх сусідів. А ще? Як психологічно потім дітки адаптуються в новій школі вже до сформованих колективів?
    Чи існують вступні випробування при прийнятті і наскільки реально туди потрапити "з вулиці"? Дякую

6. zirka

zirka Well-Known Member

Вступні випробування куди? В "Дж" чи в гімназію? На рахунок "Дж" писала вище. Класична гімназія набирає дітей після 4-го класу, тож клас формується "з нуля".

7. Жемчужинка

Ще я знаю,що є академічна гімназія з поглибленим вивченням математики.На Степана Бандери.

8. VIKI

VIKI Well-Known Member

Я цю школу закінчила. Вона з поглибленим вивченням всього :xaxa:, а вже з 9 класу ділять на різноманітні групи, типу фіз-мат, хім-біол, гуманітарна і можливо ще якісь (якщо будуть бажаючі). Вчителі були дуже сильні, учні проходили відбір (тоді конкурс був великий 3-6 учнів на 1 місце). Класи набирають після 4 класу, тобто 5 клас = 1 гімназійний. Потім теж учнів добирали, бо багато хто не витримував (так при мені прийшло і пішло людей 15-20).

До недоліків можна віднести чутки про те, що трохи понабирали дітей крутеликів і через це рівень падає, а ще там начебто суттєво підняли оплату :umbrage:

• Подобається Подобається x 1
  9. VIKI

VIKI Well-Known Member

А ви вкурсі який рівень англійскої вимагають в перший рік перебування (5 клас) в Класичній гімназії? Просто якщо там набирають діток після 4 класу, то імовірно, що вони англійську вчать з нуля, тобто все, що вчила ваша дитина в "Джерельці" - на смарку :umbrage:

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

хто щось знає, поділіться інформацією про гімназію Климентія Шептицького (Сихів)!!!!!!!!!!

11. Жемчужинка

А що потрібно купити дитині в 1-й клас в Джерельце??Які канцтовари?Книжки?Може ще щось?

12. Макарена

Макарена Well-Known Member

Відповідь: Дитячий садок

А в нас вже, напевно, все. Бо і шафу 6-ти метрову купили, і ДВД, і телевізор, і полку до нього, і дошку, і килим, і карнізи,іііііііііі... ну не знаю чи ще чимось здивують, хоч і вчитись залишилось рік в молодшій школі. В садочку все-таки було дешевше :xaxa:, зате без мультиків:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  13. kati

kati Well-Known Member

хаха,ще не все....вчора зустріла знайому,так в них забажали до повного щастя драбину 5-метрову складну:haha:))))

14. Макарена

?????????????це в клас, щоб учнів з ламп знімати?:8::8:

• Подобається Подобається x 1
  15. kati

kati Well-Known Member

незнаю.....ми сміялись щоб вчителям вішатись

• Подобається Подобається x 6
  16. odree

odree Well-Known Member

а то в якій школі так?

17. Макарена

Це гімназія ім. В.Симоненка (колишня №85). Але, загалом вимоги до навчання і дисципліна дуже хороші. Ну мусять вчителі комфорт дітям зробити за рахунок батьків, так, як держава не фінансує.
    А, в нас ще ксерокс і комп"ютер є.

18. odree

odree Well-Known Member

иииии то моя соля втуди чимчикує
    поняла що мене чекає

19. Хомуся

Хомуся Well-Known Member

Відповідь: Чи є на форумі батьки школяриків з 84 школи?

Дівчатка, поділіться будь-ласка інфою про сихівську гімназію.

20. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Чи є на форумі батьки школяриків з 84 школи?

І мені було б дуже цікаво про неї почути. Хочемо старшого туди переводити.

Статус теми:
Закрита.