Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Відповідь: Чи є на форумі батьки школяриків з 84 школи?

ну чому???? Можливо ми підемо (якщо і далі будемо тут жити.... хоча я надіюся не будемо), але я вагаюся між ТИМ ЩОБ СПОЧАТКУ В ПЕРВОЦВІТ А ПОТІМ В 96 АБО ОДРАЗУ В 96...
    P.S. до речі, директор Первоцвіту мій сусід....

2. Радість

Радість Well-Known Member

:) Так 90 школа знаходиться в 100 метрах від 93. Якщо вже водити, то в кращу. Також знаю, що 90 зовсім не добра школа.

3. Aster

Aster Well-Known Member

А Ви вже вибрали вчительку? Як її звати? Ми от у 84 школі ніяк не визначимося, яку вибрати. :xaxa:

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Школа. влаштування і наука

Чи чув хтось з вас про гімназію Климентія Шептицького, що на Сихові? Це приватна школа якою опікується церква, а саме отці Селезіани. Чи віддали б ви туди свою дитину?:)

5. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Моя сестра закінчила цю гімназію. Своїх дітей однозначно б не віддавала і Ваших на й Пан-Біг боронить.

• Подобається Подобається x 2
  6. kati

kati Well-Known Member

Іруська,а чому?

7. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

О, я би довго могла розписувати.:) І, повір, то не з особистої образи.
    Є у Львові така особливість - усі добрі школи/гімназії/ліцеї з початку заснування, а з часом зводяться на пси. І тут без винятку:confused:

• Подобається Подобається x 3
  8. VIKI

VIKI Well-Known Member

Чи хтось може поставити оцінку по 10-бальній шкалі таким школам:
    - Джерельце
    - № 48
    - Школа радості

9. klen

klen Well-Known Member

Відповідь: В яку школу віддати дитину.

Я також у цьому районі живу. Сама як у універі вчилася то проходила практику у 28 школі. Справляє досить не погане враження, і викладачі ніби нормальні і за дітьми дивляться. І сама будівля у нормальному стані, як я там була як раз ремонт доробили, то правда вже 5 років тому було.
    Ще тут є 27 школа, моя сусідка туди ходить. Також ніби задоволенна.

10. odree

odree Well-Known Member

Джерельце 5
    Школа радості 4
    № 48 незнайома, тому не можу оцінити
    від себе можу порадити віддавати дитину в звичайні школи.

• Подобається Подобається x 2
  11. zirka

zirka Well-Known Member

Якщо не помиляюсь це школи, які працюють за розвиваючою методикою. І тут головне наскільке добре володіє цією методикою сама вчителька. Якщо вчителька добре знається на цій методиці, то буде добрий результат в дитини.
    Ми навчаємося в Джерельці. Мені наразі подобається там все. Бачу там різних вчителів і дуже професійних і не дуже досвідчених, як і в інших школах. Але, як на мене, це добрий варіант початкової школи.

12. VIKI

VIKI Well-Known Member

Скажіть, а коли ви подавали документи в "Джерельце". І чи є там підготовчі курси, бо конкурс там досить складний.

13. zirka

zirka Well-Known Member

Минулого року були вступні тести, відбір відбувався за результатами тестування. Заяву писала десь в квітні. Цього року вступні тести відмінили і заяви приймали всього 2 дні в лютому. Відбору не буде, візьмуть тих, хто встиг написати заяву. Перевага надається тим, хто мешкає в цьому районі. Вже висить оголошення, що прийом заяв до першого класу завершено.

• Подобається Подобається x 1
  14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А можна докладніше? То для мене важлива інформація!

15. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Ми навчаємося в Джерельці. Мені наразі подобається там все. Бачу там різних вчителів і дуже професійних і не дуже досвідчених, як і в інших школах. Але, як на мене, це добрий варіант початкової школи.

Я теж хочу малу віддати у цю школу.Якщо можна,розкажіть про неї детальніше.Яка оплата,вчителі,харчування,на якому рівні англійська,про групу продовженого дня,про платні класи іт.д.........Можливо,знаєте щось про тих вчителів,які у вересні беруть 1-й клас?Чи велика нагрузка?

16. Жемчужинка

Може,напишите свої враження про цю школу?Якщо можна,то детальніше.Хотілося б дізнатися про все.І плюси,і мінуси........

17. VIKI

VIKI Well-Known Member

Скажіть, а ви вже вирішили, куди підете після Джерельця. От я переживаю за можливість виникнення нестиковки у знаннях. І чи вчать у 1 класі іноземну мову? Якщо так, то скільки уроків на тиждень.

18. Жемчужинка

Хочу малу давати в "Джерельце".Там англійська з 1-го класу.Це спец.школа з поглибленням англійської.А після 4-го класу хочу віддати в Класичну гімназію.Чула дуже хороші враження.:y:А Ви щось знаєте про "Джерельце"?

19. VIKI

VIKI Well-Known Member

Та майже нічого не знаю, просто школа для мене досить зручно розташована. Треба ще дізнатись скільки коштує місяць навчання

20. zirka

zirka Well-Known Member

Відповідаю стосовно школи "Джерельце" (ну немає в мене вдома Інтернету - криза, тому відповідаю лише в робочий час)
    Розклад:
    8:30 - ранкова зустріч
    9:00 - 9:35 мова
    сніданок
    9:50 - 10:25 - англійська
    10:45 - 11:20 - математика
    11:20 - 12:10 - прогулянка
    12:10 - 12:45 - читання
    12:50 - 13:25 - фізкультура

Ось такий приблизний розклад, ще є такі уроки: Я і Україна, Основи Здоров"я, Художня праця, Християнська етика, Мислення.

До платних послуг належить ранкова зустріч та мислення.
    Сніданки оплачує держава.
    На три перших класа держава надає 2 групи подовженого дня, в яких сплачується лише за харчування. Група працює до 19.00. В групах виходить десь приблизно по 35 дітей. Є можливість за батьківські кошти відкрити третю групу подовженого дня.
    В другій половині дня працюють гуртки: пензлик (малювання), танці, вокал, бойовий гопак (хлопці), шахи.
    З іноземних мов лише англійська 3 рази на тиждень.
    Наскільки легко діти адаптуються в інших школах це залежить від дитини (психологічно), від вчительки (який рівень знань вона дала дитині).

Якщо ще щось цікавить - питайте

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.