Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Школа: влаштування і наука

В 44-й так і є, підготовка починається десь в лютому, вже не пам"ятаю, скільки вона там триває, але явно більше місяця. В мене дитина була "домашня", так що я ще паралельно записала її на катехизацію до церкви Анни, там заняття з жовтня до кітня-травня. В принципі, розраховано на дітей шкільного віку, але і молодшим не відмовляють. Ближче до вас є школа св. Софії, ми також ходили пробивати у свій час за дошкільну підготовку, але якось не сподобалося: і бути дитині треба до вечора, і сидіти на подушечках на підлозі (перший поверх), а як хтось захоче подрімати - у них є килимок... Якщо чесно, видалося нам, що там понтів забагато.

2. рижик

рижик Well-Known Member

Дівчата, то якщо нам до школи наступного року - то потрібно вже записуватися? Бо я думала, що після нового року. І ще, може хтось водить діток в 76 чи 51 школи, які відгуки?

3. HalynaKv

HalynaKv Member

Не зовсім так. В нашій школі теж будуть після нового року проходити адаптаційні заняття для майбутніх першокласників, раз на тиждень, безкоштовні. Ви ж з жовтня ідете на платну підготовку?

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Так, на платну - з жовтня і до кінця навчального року

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

звичайні адаптаційні безкоштовні підготвки ( які є раз на тиждень) починаються зазвичай у лютому і тривають до кінця навчального року. Це скоріше адапаційні заняття, щоб дитина звикла до вчительки та однокласників. А платні підготовки займаються по іншому і зазвичай починаються з початком навчального року за рік перед школою

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Якщо не потягнемо гуманітарну гімназію, мабуть, будемо разом ходити в 44 школу)
    Але я наразі ще в роздумах...

7. рижик

рижик Well-Known Member

Власне, я сама її закінчила і тому питаю, бо останнім часом чую більше негативу, а так як школа досить близенько, то таки розглядала її як варіант. А 5 школа (це та, що за 17) - щось нічого про неї не чула, хіба, що приміщення там страшне, без ремонту... треба буде піти у розвідку

8. сніжна

5 знаходиться на Кокорудзи ( в принципі , від 17 недалеко). За приміщення нічого не скажу- не дивилася. Але за рівнем викладання ( причому не лише англійської) ніби непогана.Вона на хорошому рахунку і серед освітян ( принаймні коліжанка з освіти на старшу школу мені її теж як один з варіантів рекомендує).В моєї лікарки 2 дітей там от нещодавно навчалися- теж без претензій.Ну і ще моя вчителька математики ( я навчалася у ін. школі) зараз туди свого внука віддала. Ну і ще таке: цьогоріч син знайомих після 5 школи і без репетиторів елементарно здав іспити і перейшов до фізматліцею.

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В мене сусідка перевела минулого року дівчинку в 5 школу, задоволена.

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В нашій гімназії є безкоштовні заняття з дітьми 5 річного віку - 2 рази на тиждень, починаючи з жовтня. До речі, вчителька чудова. Декілька разів заходила до неї під час заняття - враження мегапозитивні.
    Наскільки маю дані (2річної давності, нещодавно не цікавилася) - таке є і по інших школах, оплачує садок.

11. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Чи може хтось порадити викладача англ. для дитини 6 років?
    Поділіться відгуками, контактами...
    Які ціни зараз на індивідуальні заняття?

12. AilataN

AilataN жива

Свого малого вчасно перевела з 76 школи( вірніше гімназії) в 5-ту школу. Не без допомоги знахабнілих вчителів ( а також завуча і директриси) з 76-ї.
    Задоволена- не то слово. До речі ЗНО син написав чудово, поступив без проблем, репетиторів ми не наймали.
    Дочку навіть задарма в то зміїне кубло не віддавала б. ( то про 76-ту школу)

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я можу порадити)
    Вчитель вищої категорії, займається з дітьми 4-6 річного віку за Оксфордською методикою. Пишіть в приват)

14. рижик

рижик Well-Known Member

Дякую, дівчата і так дуже вагалась над 76 - то тепер точно знаю, що туди не віддам. Тепер треба вибирати між 5 і 51.

15. kozochka

kozochka Member

Цікавлять відгуки про школи №36 та №82.

16. сніжна

у нас багато сусідів з будинку сюди ходять. Школа як школа: не є поганою, але і не є аж такою сильною ( сусідня 2 сильніша). Але особливих нарікань немає. Плюс- тут працює багато гуртків + басейн.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

5 сильнішою вважається. У 51 перейшов наш однокласник- батьки нарікань особливих немають, але і нічим особливо школа і не виділяється

17. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А мій малий закінчив 76 школу(правда тільки перший клас), от ніяк не можу зрозуміти чим 76 школа така погана?
    Цікаво чому?

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Я брала дитині викладача, який вів урок англійської мови. Вчителька забирала сина після уроків, він обідав у їдальні і займалась з ним 1 год. Правда я зразу поставила вимогу щоб вчила з ним те чого вони не вчать на уроках. Платила 50 грн.

18. рижик

рижик Well-Known Member

Занадто багато негативних відгуків від батьків, які переводять дітей в інші школи, забагато пантів. Я колись цю школу (76) закінчила, рівень знань тоді вона давала хороший (в ЛНУ поступила без репетитора з анг.мови). Зараз часто чую про необхідність примусового репетиторства, на жаль, фінансово не потягну усі ці додаткові заняття, тай чи повинна. Хоча, власне, про початкову школу відгукуються не погано, але так як дитина в мене досить соромязлива з чужими і тяжко вливається в новий колектив, то зайвий раз травмувати її переведеннями після 4 класу не хочу.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А що хто знає про 3 школу?

20. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Подзвонила класна керівничка, попередила щоб всі батьки в неділю написали заяву чи якийсь там папірець, про те як і де оздоровлювалася літом дитина помісячно ... Ці папірчики вимагає РАЙВНО..
    Питання для чого, чи підписувати, і чи не стоїть за цим ювенальна юстиція? Чи маємо ми право не робити цього, з огляду на закон про захист персональних даних? І чим це загрожує?

Статус теми:
Закрита.