Школа: влаштування і наука

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dArt, 2 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Школа: влаштування і наука

Ні, то я так собі прикинула. Коротше: виходить треба записувати за рік часу.

2. нталька

нталька Well-Known Member

Та йой, :) вибираєте школу і йдете дізнаватися туди коли, що і як. Дадуть вам інформацію, і будете мати спокій. Я, навіть, у травні ходила цікавилась до завучів коли приходити. Ніхто не вигнав і не нахамив. )

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

кеди радять..але підошвам гумова,щоб не слизькі..але кроси теж можна..вони на 2 місці

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А до якої години працює група продовженого дня?

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у всіх школах по різному. Це мусите дізнаватися в конкретній школі, куди будете записуватися.

6. Telepuzichka

Telepuzichka New Member

Дівчата не вже ніхто не водить дітей в 53 школу ? Напишіть будь ласка який там рівень англійської . що негативного є в школі ( так сказати відгуки з середини)

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Моя в першому класі взагалі у "перевзувних" зетполівських балетках з застібкою ходила, тим більше, що у них фізкультура була в приміщенні.

8. tancia

tancia New Member

кажу із власного практичного досвіду, в нас подібний варіант як тут:
    ми теж відходили в "перезувних" кедах, бо то такий головний біль ото окреме взуття на фізкультуру, окреме на перезувне, для першокласника дуже великі шанси щось з того та й загубити в тій переодягальній "агонії", заплутатись із тими взуттям (виняток складають ну ДУЖЕ організовані діти :), це не наш випадок, на жаль ). Так що порада: шукати зручні кеди і бажано на липучках!!! :)

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Мій син вчиться в 4-му класі. Все залежить від дитини і викладача. Загалом рівень англійської хороший. Якщо говорити про нашу підгрупу, то викладання дуже хороше, як і викладач :). В іншій з підгруп є дітки, які ходять додатково до репетитора з англійської (думаю просто для поглиблення знань, бо особисто я, дивлячись на рівень знань сина, не бачу потреби в репетиторах).

10. Nata

Nata Well-Known Member

Мій і в другому класі так ходить. Я давала спочатку кросівки (нам казали тільки кросівки і тільки на світлій підошві), але малий не перезувався, потім ми кросівки успішно забрали додому і дитина ходить на фізкультуру у зетполівських тапках або тенісках (має дві пари перезувного, поки мама одні пере-сушить дитина інші носить).

11. solnuhko

solnuhko New Member

Хто знає які теми на співбесідах для першачка? У спец. школі №28.Львів

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Записали свого малого вчора в Дивосвіт на Сихові в перший клас.
    Дякую форумлянкам, які писали тут відгуки про цю школу!

Тепер ще потрібно подумати, до якої ми хочемо вчительки потрапити. Якщо хтось може порадити ще в цьому питанні - то напишіть, якщо не важко, у ПП. Буду ду-у-уже вдячна.

13. Nata

Nata Well-Known Member

Розповім зараз байку :)
    Моя дитина (2 клас) складає портфель сама, але дитина заклопотана мультиками-забавками-друзями, плюс банально втомлений і склав сумку не на той день (відповідно не взяв зошита з мови і зошита на малювання). Дістав зауваження, потім твір на тему "чому я погана мама" і в результаті просто собі пішов з малювання (останній урок), бо вже не було місця на зауваження в щоденнику, пішов із однокласником і казав, що так всі роблять. В мене шок. Дитину висповідала, розповіла ЯК робити НЕ можна, але куди дивилася вчителька? ЯК можна сидіти в класі (казав малий, що вона зошити перевіряла) і не бачити, що діти спокійно збираються, у них же шафки в класі, тобто треба була одягнутися, взутися, вийти з класу і вчителька помітила їхню відсутність аж серед уроку наступного! Дзвонила до мене і сварилася де дитина. Я від її нахабства просто втратила дар мови і не могла відповісти що дитина під її відповідальністю.
    Я не захищаю малого, він зробив погано (я такого не очікувала, бо дитина чемна і відповідальна), але вчителька мала би пильнувати дітей. А ще охорона в школі за наші гроші працює :)

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цікавлять відгуки про 96 школу. Дякую.

15. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

прошу повторно про відгук про школи № 8 і 37. А також про №62: щось взяла її в орбіту зацікавленості... раніше вона була з кращих серед не-спецшкіл, але з ухилом на німецьку. зараз пише на вивісці "з поглибленим вивченням іноз.мов". яких саме і як сама школа, вчителі тощо? дуже прошу відгукнутися. дуже дякую

16. smal

smal Member

Зараз це школа з поглибленим вивченням іноземних мов (з 1 класу англійська або німецька мова, відповідно, з 5 класу - друга іноземна).
    Знайома має 2 дітей, які вчаться у цій школі. Каже, що задоволена. Хоча я туди заходила, то мені не дуже сподобалось. Бруднувато, якесь враження запущеності.

17. tancia

tancia New Member

Відносно 8-ї школи, то можу процитувати саму себе від 27.07.2011
    Відносно ситуаціі зараз, то ми в 2-му класі поки що не розчарувались; що буде в старшій школі, ще не знаю, за відгуками інших батьків - кажуть, знання дають добрі і з німецької в тому чіслі.
    Середульшого плануємо віддавати цього року туди ж, з лютого вже приймають заяви, + копія свідоцтва про народження; тут підготовки дошкільної немає, в травні має бути десь 2 адаптаційні заняття, а в червні співбесіда.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

19. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Дівчата, в мене шкільна вихвалялка. Сталося диво - я записала свою дитину до першої кляси, на Сихові!:girl_dance: Сталось це зовсім випадково. Після чергової розмови в 90 школі і почутої відмови, я поділилась, так сказать, своїм "горем", з одногрупницею. Вона в свою чергу передзвонила до ще однієї нашої одногрупниці, яка працює в 98 школі і запитала, чи в них набирають ще дітей в перші класи. Та одногрупниця сказала, що в них тільки починають набір! Ото була супер-новина! В той же ж день я потрапила на загальні збори, де в мене без питань, чи я записана чи ні, забрали дитину на заняття і вже по закінченню зборів дали заяву на зарахування до школи. Все просто і доступно, без всяких там витребеньок. Оце я розумію - люди переймаються іміджем школи. Там ще й, як виявилось, є класи з поглибленим вивченням німецької мови, де друга мова з 5 класу - англійська. Так що, я задоволена! Правда, нам ходити трошки далекувато, але що вже поробиш? Тепер дитина щодня ходить і питає мене, коли ж нарешті вона піде до школи і ніяк не може зрозуміти, чому ж то то навчання не може початись тоді, коли вона вже готова до нього, а аж до вересня чекати треба:girl_wink:.

20. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Дівчата, дууууже потребую відгуків про Сихівську гімназію! Будь ласка, в кого дітки там навчаються, розкажіть як там із дисципліною, які складнощі, плюси-мінуси? Наскільки складно (або ж ні) поступити? Буду дуже вдячна за інформацію:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.