Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

1. sherry

sherry Well-Known Member

Відповідь: Школа: влаштування і наука (2)

а хіба польська то не 24? Там викладання польською?

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

21 не польська, польська 24.

3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

в мене всі сусідські діти вчатьсч в 21- задоволені. Поборів нема, планують зробити гімназією іі. От зараз сусідній хлопчик прший клас закінчив- то задоволені батьки

4. klen

klen Well-Known Member

я між 6,35,50 вибрала 35. 4 і 28 також розглядала але відкинула через іспити. Але я вибираю певно не так як усі.

Отправлено с моего Nexus 7 через Tapatalk

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. Kynegynda

Kynegynda New Member

дівчата хто володіє інформацією про 4 школу ? І чи цього року набирали у 85 школі 5 клас (перший гімназійний) англійський

7. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

цікавлять відгуки батьків, чиї дітки вчаться в 46 школі, плануєм туди давати малу на наступний рік
    дякую

8. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

В цій темі багато писано про цю школу. Наскільки я була задоволена молодшою, настільки зараз не задоволена старшою школою. Але можливо то тільки нам так "пощастило" . Англійську/німецьку правда нам викладають непогано, але це знову ж батьки відвоювали вчителів. Інші паралелі мають кращий "набір" вчителів. Батьки задоволені, навіть дуже. Так що кому як, і в залежності які у вас сподівання/очікування. Скоріш за все з молодшою донечкою буду шукати інший варіант. Навіть на молодшу школу.

9. sherry

sherry Well-Known Member

а старша школа? Знаю що з 5 класу німецька мова, то діткам важко, жалілись що і англ стала зле, хоча була норм

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчата, напишіть мені, будь ласка, перелік російських шкіл або шкіл з російськомовними класами Львова. Просто номери шкіл)) Дякую...

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

По вул. Гоголя 17 знаходиться школа № 52, ім. М. Лобачевського - російськомовна (гугл підказує телефон 255-52-00 або 2724945, не знаю, який з них вірний)

12. vchitelka

vchitelka New Member

Повністю російськомовні 45 і 6, в 17, здається, тільки класи тепер

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

17, 6, 35, 45 ( з англ. спеціалізацією) і 52 ( з математичним ухилом)- повністю російські школи так і залишилися. Найчисельніша- 45 ( понад 1000 учнів). Друга за чисельністю це 52 , третя- 17. Найменш чисельні 6 та 35 ( по 200"з гаком" та 100 дітей відповідно)

Рос. клас писали дівчата вище, що відкритий у 84 школі, та в 50 по одній паралелі іде вивчення російської з 1 класу.

14. AilataN

AilataN жива

давала пошук про 58 школу, але..
    І в неті мало відгуків.
    Хто ходить/ходив/знає?

15. Aster

Aster Well-Known Member

На Сихові 84-а школа має російськомовні класи. Колись була повністю російська.

16. Diana

Diana мрійниця

пишу свій відгук про результати нашого вступу у школу №28, хоча живемо майже навпроти, хоча дитина майже 7р., не відповіла тільки що таке шлагбаум та не відгадала загадку і недомалювала вуха у школу не пройшла(((( сумно, недобрала 1 балу!!!!

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Не поспішайте забирати документи! Насправді чимало батьків ведуть дітей на тестування, щоб бачити "рівень", а потім (навіть якщо "пройшли")забирають документи в іншу школу, яка для них краща з тих чи інших міркувань, або взагалі йдуть аж на наступний рік, з 7-ми. Тому утворюється невеличкий "недобір", і якщо у вас тільки 1 балу забракло, то 99% що в серпні ви вже будете серед першачків.

18. Diana

Diana мрійниця

дякую, але дитина після тестувань туди боїться та не хоче йти

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ну тоді й не варто. В нас була дуже схожа ситуація, малий вже не хотів ні тієї школи, ні вчительки. Бесідувала з нами якраз та, до якої ми хотіли. Може й добре, що не набрали бали і оминула нас ця радість. Я навіть не сподівалася, що вона виявиться такою.. як би то одним словом.. мимрою. Зараз маємо чудову вчительку і гарну компанію діточок з цілком адекватними і дуже приємними батьками.

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

У нас з 28 така з ситуація. Мали ще вступні в 8 школу, то ставлення до дитини не порівняти. Одразу пройшла, майже максимальну кількість балів набрала, а питання були приблизно такі ж, як в 28.
    Може і ви туди спробуйте занести документи (хоча б копії)...