Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

1. dika

dika New Member

Відповідь: Школа: влаштування і наука (2)

Я поділилась своїми позитивними враженнями про тестування доньки, на що мені Ная написала негатив (від доброго ставлення діти не плачуть, моя дитина перехвилювалась перед тестуванням, тому що вийшла одна мамочка яка сварила дитину,за те що вона чогось не знала. Дитина злякалась.
    Саме тому, що я читала всі записи Наї я порадила їй не мучити дитину.
    Ось деякі з них:
    29.05.2014р. "Кажуть, шо найкраща школа та котра найближча А чого страшнувато ? Я теж недалеко живу, чогось поганого про 78-му школу ніколи не чула. Ми записалися в 54- ту, нам вона найближча і вчителі початкових класів цього року всі хороші тут набирають. Ще плануємо піти на співбесіду в 81-шу школу але там дуже нам має сподобатися щоб дитина пішла туди вчитися, 81-ша школа в нас "запасний" варіант І ще кажуть, що дуже мало заяв подано цього року в ту школу."

04.06.2014р.: "І я не додумалася зразу сьогодні документи зі школи забрати щоб два рази не ходити" та " Ну і для мене важливим є те що вона тепер в ту школу не хоче більше йти, наразі ніби домовилися спочатку познайомитися з вчителькою, як і вона не спобається то тим і все вирішиться але я не знаю чи то правильно з мого боку вмовляти її йти не в ту школу в яку вона хоче, а в ту що не сподобалася."

Це моя думка, а Ви маєте право на свою))))))))

2. Ная

Ная Well-Known Member

тенденція якраз йде до зниження кількості бажаючих, дуже багато моїх знайомих живучи в трьох метрах від школи навіть слухати не хочуть щоб давати туди дитину, а мені все було незрозуміло чому так. Якби цього року набирали 4 класи, то і конкурсу практично не було б :)
    я ще ніякого рішення не приймала. Чи то порада захисників школи ? :girl_crazy:

3. dika

dika New Member

Дивлячись на Ваші повідомлення це порада, адже Ви кажете що донька не хоче в 81, бо їй не сподобалось.Я б прислухалась до своєї донечки, адже їй вчитись у школі ще до 11кл.))))))))))

4. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

HBK "Школа-садок "Софія", дівчатка, напишіть відгуки про цей заклад, плануємо туди доню вддавати в старшу школу.

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

Dika, ви можете створити групу фанатів 81 школи. Така бурхлива реакція мами, дитина якої щойно здала тести до школи, виглядає дивною. Тут висловлювались позитивно щодо 81, але не в такий спосіб. А ваш мінус на моє "задумаюсь" , то ви так негативно ставитесь до процесу мислення:)?

6. dika

dika New Member

Це Вам усім треба створити групу антифанатів 81 школи! Я лише висловила свою думку,як бачите підтримки і фанатів у мене немає))))))))))

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Моя рідна школа:) Маю про неї якнайкращі спогади. Зараз помінялося керівництво школи і я думаю, що це піде їй тільки в плюс (хоча попередня директорка теж була суперова). Це спеціалізована школа із поглибленим вивченням іспанської мови. Якщо ви хочете віддавати дитину туди в старшу школу, то врахуйте, що діти вивчають іспанську з 1 класу, відповідно вашій доні прийдеться суттєво налягти на цей предмет, адже на тиждень є 4-5 уроків іспанської (а в 9-11 класах додається викладання іспанської літератури, техперекладу, країнознавства - теж іноземною). Колектив хороший, молодий доволі:)

8. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я незгідна керівництво то помінялось тільки в мене вже з керівництвом виникли конфлікти ,як дітей віддають в садок і електрона реєстрація нічого нерішає

9. Diana

Diana мрійниця

дівчата напишіть щось про школу №6, знаю тільки що планує бути 1 клас та вона російськомовна. Мала після тестів не хоче в 28, хоча результату тестування ще не оголошено.

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

хочу порадитись...
    знайома хоче забрати сина з 66 школи і перевести в 46. Мова про цього річний 7-й клас. У хлопчика в загальному непогані оцінки.
    Вона підійшла до директора 46 школи, і запиталась чи можна перевести дитини, бо якось вона взнала що в класі ще є місце для учнів. А у директора було лише 1 запитання: " з якої школи хочете перевести?" Коли дізнався що мова про 66 школу - одразу відповів категорично "ні".
    Питання тепер, як правдами і неправдами дитину таки перевести в 46?

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6- це російська шкла. Зараз вона є досить посередньою ( хоча колись, ще за моїх часів, була досить непоганою). Просто у центрі для батьків, які хочуть віддавати дитину до російської школи, немає особливого вибору: 6 і 35. Про 35 уже писала. : в порівнянні з нею, то ще досить нічого. От зараз в 6 оформляють дітей багато з батьків, які переїхали до Львова з інших регіонів і діти не володіють українською ( бо ця шкла є малочисельною за к-тю учнів, тому є можливість приймати). Хоча, звісно, якщо вам потрібна власне російська школа в р-ні ближче до центру, то вже тоді обирати 52 ( на Гоголя), але вона не лише російська, але і з поглибленим вивченням математики. Непогана школа , особливо млодша. Має хороші дотримані традиції ще з минулих часів, непоганий викладацький склад

13. Златка

Златка Well-Known Member

14. sherry

sherry Well-Known Member

а чим не сподобалась 28?

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

сніжна а які є школи не погані з англ мовою, щоб не дуже далеко) від початку Зеленої?

15. сніжна

маэте на увазі спецшколи чи просто з вивченням англійської? Якщо спец-, то хіба тільки Лінгвістична гімназія ( відгуки є різні щодо певних нюансів), якщ просто з вивченням англійської- то практично усі школи першою чи другою мовою мають англійську.

16. sherry

sherry Well-Known Member

ні не спецшколу. Цікаво які ще є у районі, б оя щось не вкурсі, крім 21 ну і 6-ї

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

теж цікавить на майбутнє, бо власне 21 до нас найближча (чоловік і вся його родина її закінчували), але нормальної інформації, достатньої для мене наразі не маю. Про директора тільки чула, що специфічна дама.

18. injan

injan миється в бані

підкажіть будь ласка, які є хороші приватні школи по-близу центру? І яка зараз середня оплата?

19. Diana

Diana мрійниця

мены потрыбно ближче додому))

20. сніжна

найкраща і найсильніша з приватних шкіл у Львові- це Перша Приватна ( старша- на Ярославенка в р-ні Стрийського базару, молодша "Альфа"- на Нєкрасова). Оплата була 1800 грн\міс ( як сам зараз буде- не підкажу). Якщо розглядати у Львові приватні власне вже як старші школи, на жаль, саме зараз вибору практично немає- Перша Приватна і Гімназія Шептицького. Якщо з молодшими приватними проблем немає ( по цілому ряду речей, то власне зі старшими, до навчання у яких вже ставляться зовсім інші вимоги, та і вимоги щодо викладання уже інші. ніж у молодшій)- повна халепа. Вибір, який заслуговує на увагу- мінімальний (практично немає)
    21- польська школа. До речі. непогана