Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Школа: влаштування і наука (2)

там, здається, зараз вивчення рос. мови з першого класу присутнє лише по одній паралелі. Інші класи рос. не вивчають.

2. Fast

Fast Well-Known Member

Польська звісно дуже спокусливо, але я таки не наважуюсь на це. Я планувала Мійку переводити в польську групу в садочку, але не ризикнула. Тож цікавить власне українська.

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Подивилась на твою лінієчку потім на свою - і знову задумалась чи то не відкласти то навчання ще на рік. Щось то мене таак мучає. Але спробуємо на підготовку, а тоді ще подумаю.

3. сніжна

якщо хочете хороших знань німецької та англійської, то з них - 8. Та і по інших показниках серед цих трьох шкіл 8 сильніша.Зрештою тут у нас є дівчата, чиї діти у 8 навчаються- розкажуть. Вона ще з часів мого навчання вважалася у нашому місті сильною. Ну і в останні роки у знайомих, чиї діти тут навчалися нарікань не було- діти отимували хороші знання.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

це звичайна загальна школа. Не гірша і не краща за інших. У нас хлопчик на цей навчальний рік перейшов туди, але батьки не особливо у захваті.З нашої ж "парафії" ( хоч ця школа у межах 2 зупинок і є однією з найближчих, тут ніхто з сусідських дітей не навчається, хоч батьки деяких закінчували саме 3 школу)

4. klen

klen Well-Known Member

Я ще спитаю знаючих про російську 35. Чим погана?

5. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Чи може хтось поділитись враженнями про польську школу? Дякую.

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Мене тоже мучає що ти Мійку так рано до школи плануєш давати))) Пошкодуй дитину.

та я сама її закінчила 10 років тому. Мене тільки зупиняє те, що початкова школа там на Довбуша, добиратись тяжко

7. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Сьогодні дзвонила в 78 школу,то там дошкільна підготовка триває з листопада по травень, 1 раз на тиждень.
    Хоча нам ще,можливо,зарано вибирати школу,але ми собі пригледіли саме 78.

8. Fast

Fast Well-Known Member

Подивлюсь). Просто в садочку вона вже буде в старшій групі. Два рази в старшій у нас може не проканати. Вона хоче в балетну і музичну. Балетна то 4 рази на тиждень в 14 годині, за музичну не знаю. Якщо на підготовці не буде стягувати і я лишуся того ровера то я собі придумала, що до обіду буде в садочку, а потім в балетну, в музичну, а ще у нас Писанка (співи з танцями) є яку вона точно не залишить. Короче будем розважатись. Може ми тим і з школою будем розважатись. Ще не знаю. Дастся чути. Їй подобається десь ходити, чимось займатись. Результатом вона не переймається. Вона досить самостійна, спільну мову вона знаходить і з бабульками, і з однолітками, і з тими, що в проміжку:). Обідити себе не дасть. Про допомогу попросить, голодною не буде. Чи є сенс їй іти в школу в майже 7? Чи таки в майже 6. Хочу бути готовою відрравити в майже 6. Задню завжди всигну дати.
    От роздумую над колишнею 76 школою, 3 і 5.
    А щоб взнати які вчителі будуть на наше навчання то до кого іти? До зауча? І коли, щоб записатись на підготовку?

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

9. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Сашка такий самий, але я реально бачу що якби засадила його з вересня до науки, то був би в хаті армагедон. Рано йому ще школа, дуже рано.
    не знаю як тепер, може щось змінилось, а колись то були уроки катехизації та підготовка до першого причастя в школі. Тобто сестри приходили до школи і вчили там діток, не треба було їх водити на заняття до церкви.

11. сніжна

Останнє редагування модератором: 16 Червень 2014
  12. klen

klen Well-Known Member

Дякую! Мене власне молодша цікавить. Непогані відгуки то добре. Хоча у будьякому випадку інших варіантів шкіл я не маю.

Отправлено с моего Nexus 7 через Tapatalk

13. dika

dika New Member

Цитата:
    Допис від Ная
    ми ходили на співбесіду для вступу в спецшколу (81-шу)

У нас непоганий результат, але я вважаю некоректно уточняти скільки балів.
    Пробачте, але я з Вами не погоджусь.
    Мені сподобалось хороше ставлення до моєї дитини.
    Донечка розхвилювалась, навіть трішки розплакалась - їй одразу запропонували серветочку, психолог її заспокоїла і тоді вже продовжила тестування.
    Я зробила висновки для себе, що питання не складні для шестилітки, якщо дитина "думає", то зможе відповісти на питання. Ми не ходили в садочок, я сама з нею займалась змалечку.
    Я дуже надіюсь, що ми пройдем і будемо навчатися в цій школі,адже це одна з найсильніших шкіл Львова.
    Моя донечка знала, що я її люблю і вірю в неї не зважаючи на якісь там тести, а це найголовніше.

14. Ная

Ная Well-Known Member

дуже виглядає на рекламу :girl_yes2:

від хорошого ставлення шестирічні діти не плачуть.

Останнє редагування: 13 Червень 2014
  15. Uganka

Uganka Member

Підкажіть ,будь ласка, в кого дитина навчається у "Світанку" і закінчила 2-г клас,як класний керівник,чи подобається вам,як ставиться до дітей , як навчає. Записали дитину,але вчителя не було,тому своє враження не було змоги скласти.

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми пішли у 5, закінчили 1й клас. Дуже задоволені, я сама вчилася у 76, думала і малих туди віддам, але зараз це не школа, а зграя корупціонерів

17. dika

dika New Member

Кожен має право на власну думку, Ная! Читаючи ваші дописи, Ви всім не задоволені, всі винуваті, тільки не Ви. Можливо Вам треба було краще працювати зі своєю дитиною і вона показала б кращі результати! Мені здається Ви прийняли правильне рішення забрати документи, навіщо заставляти дитину йти в школу, яка Вам з самого початку не подобається.

18. Златка

Златка Well-Known Member

Певно, що саме Вам треба трішки більше дописів Наї прочитати, аби зробити якісь більш-менш адекватні висновки :girl_cool: І як мінімум правила спілкування на Форумі :ninja:

19. Provizor

Provizor Well-Known Member

Тепер точно задумаюсь, чи потрібно розглядати 81 школу, як варіант:girl_nea:

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так там ніби не в результаті тестуваннь справа:), швидше в особистих відчуттях мами і дівчинки.
    Ну і якщо вже вирішили зареєструватися, щоб стати на захист школи, то якось би це делікатніше робили, чи що...
    А взагалі, то навряд чи треба захищати, у 81-й ніколи не бракувало охочих стати її школярами, а особливо тепер, коли замість звичних 4х набирають 3 перших класи.