Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Інтерес пропадає, коли дитину ставлять в умови "як усі". В тому числі, і батьки. Вчитель на 30 дітей не може мати індивідуального підходу до кожного. Тому завжди буде так, що хтось читає, а хтось відстає. Є діти, які і в 2 класі читають по складах. Відповідно, їм у 1 класі треба більше було уваги приділяти (що не є можливим з точки зору вчителя звичайної школи). На таких дітях якраз видно зворотнє: підготовка до школи допомогла би їм скоріше адаптуватися. Краще іти у школу, уміючи читати і "понудитися" півроку, ніж мучитися над тим читанням з 0, якщо воно не йде у загальних умовах. Так само і з батьками: якщо дитині важко йде читання у 1 класі, значить сідати і самому з нею вчитися, не сподіваючись на те, що школа навчить. Якщо дитина читає і їй нудно, значить вдома паралельно давати для самостійного читання літературу, призначену для молодшого шкільного віку. А не зупинятися на Букварі чи Супутнику Букваря. Тобто корегувати по можливостям дитини. Школа цього не зробить в тих умовах, в яких навчаються першокласники.
    Що власне у написанні слова ще більше заплутує :). Аналіз для вивчення розмовної мови- чудово. Для письма- ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Напевно щоб навчити правильно і говорити, і писати. Бо діти мають знати правильну літературну і мову і вимову.

3. Semenivka

Semenivka New Member

цікавлять відгуки про школу Софії, зокрема теперішній 2 клас (кількість учнів, вчитель, оплата)

4. сніжна

маєте на увазі Приватну школу Святої Софії? Про вчителя 2 класу не скажу.Оплата виходить із харчуванням біля 2500 у міс ( може вже трішки більше)

5. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

В нас таке було як ходила до школи. Але нас не тестували, а певно по оцінках поділили і все. Ідея добра але як її застосовують)

6. Fretka

Fretka New Member

Доброго дня!
    Дайте відгуки про школу Світанок. Які вчителі будуть набирати першокласників в 2017 році? До кого зі вчителів вартує попасти на навчання?
    Дякую.

7. koroljok

koroljok Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Merry

Merry Well-Known Member

Дівчата, а які є приватні школи так щоб від першого до 11 класу?

9. сніжна

Українська приватна; Гімназія при ЛУБП; Перспектива, , Шанс, Брати Ізраїлю, Відродження

• Подобається Подобається x 2
  10. silvia

silvia Well-Known Member

@сніжна щшось знаєте про "Відродження"? Ніяк не можу розкусити....

• Подобається Подобається x 1
  11. сніжна

Ну те що я знаю, то не конче добрі відгуки. По суті, з приватних шкіл вона має найнижчу оплату, але в реалі система і все решта- мало чим відрізняється від загальної державної школи. Та і кількість учнів у класах там далека від того, що би мало бути у приватній. Директор специфічна, побутові умови - теж не айс. Тобто це, по суті, варіант не кращої держ. школи , лише за оплату. Моя одна знайома цьогоріч дитину із Відродження забрала у іншу школу. Власне як приватну школу я би її точно не розглядала

Останнє редагування: 20 Грудень 2016
  12. magic

magic Well-Known Member

13. magic

magic Well-Known Member

14. nalia

nalia Member

Цікавлять відгуки про школу Шептицького на Сихові, а саме про вступні іспити ( коли , де і які?). Можливо хтось знає. Наперед вдячна

15. Buriko

Buriko Well-Known Member

Записалист в 15 (Патона) чи хтось знає які вчителі будуть у першачків? Кого вибирати? Сьогодні побачила на ФБ, що можна обрати вчителя.
    Як на мене, від вчителя залежить дужеее багато.
    Чи можу познайомитися з кожною вчителькою наперед і вибрати до кого дитина піде в клас?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

16. silvia

silvia Well-Known Member

Мамочки з досвідом, розкажіть мені чи підготовки на базі школи, куди піде дитина, є достатньо чи треба ще підключати паралельно інші приватні курси для майбутніх першачків?

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Залежить яка у вашій школі підготовка. Бо в нашій школі діти малюють, співають, вчать віршики, тобто нічого суттєвого, хоча в нашій школі підготовка йде з жовтня. Можна назвати, що це більше адаптація, аніж підготовка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

не достатньо

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. magic

magic Well-Known Member

В нашій школі були з лютого адаптаційні заняття - так вони дійсно адаптаційні, бо науки там не було) малювали, ліпили і все.. Ми в садок не ходили, тому перед школою пішли у Горішок і лишилися задоволені його підготовкою.

20. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Залежно від школи, в якій плануєте навчатися, але переважно, достатньо підготовки на базі школи. Хоча з мого досвіду, та підготовка, то більше ознайомлення, ніж навчання. І в загальному, навіть, якщо дитина не дуже підготовлена, то протягом першого навчального року все надолужує або навіть краще орієнтується за інших. Єдине, що з підготовкою, самій дитині буде простіше засвоювати матеріал.І не забувайте, що всі діти різні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3