Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

1. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

А біологія? Я теж заглянула в книжку за 6 клас, а там про сперматозоїди у володорослях.. така дурня, що фу... Я б таке точно не вчила((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата, де пройти просто для медогляду логопеда? бо в нас нема..

3. Ripka

Ripka Well-Known Member

на Драгоманова е профільна установа, то там можна пройти логопеда.

• Подобається Подобається x 1
  4. Fast

Fast Well-Known Member

5. basia

basia Well-Known Member

і потім на тестах десь про ті спермії в водоростях спитати. То ж таке принципове для щоденного життя !

6. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Усмішка, а молодшу доню теж туди даєте?

Також цікавлюсь школою, за рік будемо мати першачка. Р-н В.Великого-Наукова, Джерельце розглядаємо (живемо за містом, в нашому селі школи нема, тому все-одно доїжджати, цей р-н зручний)

Чула непогані відгуки про школу №2, 45 (не розглядаємо)
    Малий в мене розумничок, але з характером)) Розумію, в молодшій школі все від вчительки залежить - але ще б знати, яка вчителька буде?
    Дівчата,порадьте
    --- дописи об"єднано, 6 Червень 2016 ---
    Сніжна, не зовсім згідна. Зрозуміло, дуже багато залежить від дитини, але, принаймні за відгуками моїх знайомих, які давали дітей (при тому, сильних дітей) в гімназії - рівень підготовки різний. Хоча, і про Джерельце чула, що були незадоволені знаннями.
    А Ваші які враження про цю школу?
    Я щось розгубилась. Чесно, була б в нас школа за місцем проживання - взнавала відгуки про вчителів і давала б у місцеву

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

--- дописи об"єднано, 6 Червень 2016 ---

Останнє редагування: 6 Червень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дякую, за цю школу теж чула - хороші відгуки. Відносно подальшого навчання в гімназії - не думаю про це зараз взагалі, побачимо, як дитина буде вчитись в молодшій школі.
    48 і 32 - не чула нічого. Якщо в когось вчаться діти - буду вдячна за відгуки.

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

10. sherry

sherry Well-Known Member

Напишіть будь-ласка про 49 школу, вона до нас дуже близько, але про неї нічого не знаю. Особливо цікавлять початкові класи.

11. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Хотілось би знати по свіжих слідах...
    Чи вступав хтось цьогоріч у фіз-мат ліцей? Знаю, що завдання були не з легких. Цікавить, чи реально скласти іспити самому, за шкільною програмою і без допомоги репетиторів?

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

@Strekoza я б при вашому варіанті ще б подумала чи возити, бо ви працюєте, хіба зовсім поруч,
    бо подовжена група державна мені не подобається в нас в школі, цього року ми домолись зі своєю вчителькою - то працює до 5, плюс переповненість класів, плюс припаркуватись вічна проблема.
    Меншу не даватиму в цю школу з причин кількості дітей у класі, мені виходить до тієї ж вчительки що й Іринка, якраз випустяться, але вона для сильних діток, а ми шукаємо варіант щось ненавязливо. Поки у мене варіантів зовсім обмаль(

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

@sherry не можу сказати як зараз, але коли я ще вчилась в школі, то вона була досить не погана.

14. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Ми вступали минулого року, без репетиторів, були в перших числах списку) Ходили на їхні курси щосуботи, вдома трохи поготувались перед іспитами. Цього року поступав знайомих син, то теж самостійно готувався, плюс курси, то по балах він теж проходить, правда зараз вивісили попередні результати, але видно, що пройде. Зайдіть на сайт лфмл, то там є результати, зразки вступних. Так що все реально)))

15. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

На жаль, нам ця опція не доступна буде... Значить треба вчитись самостійно ;))) Дякую!
    До речі, минулого року біля 90 осіб вступало, цього року 190 ;)

Останнє редагування: 13 Червень 2016
  16. Ripka

Ripka Well-Known Member

Дівчатка, а чи може xтось щось сказати про 15 школу? Плануемо туди в 5 клас

17. Ari

Ari Well-Known Member

Вже тут писали про 88 школу, та неможу знайти, хочу уточнити - якого кольору форма,чи тут можна обирати батькам певного класу колір форми?

18. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Ripka знаю, що колись там вивчали як основну іноземну мову французьку.

19. Ripka

Ripka Well-Known Member

Там зараз два класи англійські, а один французький. Начиталась відгуків, що французька в них сильна, а англійська не дуже. Може хтось там вчиться зараз, порадьте щось...

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Вишнева у всіх класах.