Школа: влаштування і наука (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Myroslava82, 9 Листопад 2013.

1. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

@сніжна , не підкажете коли записуватися на підготовку в Калинку на наступний рік, може маєте якийсь телефон початкової школи, хочу піти на розвідкую. Все що поки нагуглила - то гімназію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Жменька

Жменька Well-Known Member

теж цікавить на перспективу - з 5класу. Може хтось поділиться враженнями

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

@Natalochka на підготовку записували з весни і до початку занять у вересні. Звісно,що краще записуватися ще до кінця серпня,поки групи не набрані. Тел.- це якраз гімназіі на Кульпарківській- він один для записів. А власне якщо цікавить початкова школа для ознайомлення,то просто самі підійдіть на Пулюя 27, в 165 садок. Ліве крило будівлі,2 поверх. Краще самому подивитися і з вчителями поспілкуватися. Підходити бажано до 15 год,оскільки в 14.40 закінчуються заняття і вчителі йдуть додому.з дітьми тоді уже працюють вчителі продовженоі групи

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Joll

Joll Well-Known Member

Мені сьогодні розповідала сусідка, що в рамках цього проекту у сш 44 відкрили додатковий третій клас для першачків (набирали цього року всього два, хоча дітей за списками бажаючих було поза 80) і її дитина по ідеї має потрапити у школу через цю розширену квоту. В рамках цього проекту буде тестування для дітей, і ті, хто складе тест у числі кращих, потраплять у цей експериментальний клас, решта, у два звичайні.

5. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Я не Сніжна ))) Але. Подзвоніть в гімназію і вам все детально розкажуть. Минулого року я влітку писала заяву. Початок підготовки- з середини вересня.

6. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Дякую дівчата, піду на розвідку.
    Шукаю школу на 2017 рік малому, за підготовку в Калинку мені вже говорили що хороша, а от то що там є початкова школа - прочитала тут.
    Наразі була в школі Радості, загалом враження позитивне, але класи досить великі. Шукаю ще варіанти

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. irabil

irabil Well-Known Member

О, і я шукаю школу на 2017 рік для донечки і теж думаю про Калинку. Якщо будете там найближчим часом, то поділіться враженнями, будь ласка.

8. silvia

silvia Well-Known Member

може чиїсь знайомі водить дитину в Українську приватну гімназію на Новому Львові ( вул. Ярославенка) . цікавить чи часом немає там уроків польської мови?

9. Raven

Raven Мама малятка

колись не було, але можна задзвонити, вони скажуть

10. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 6 Квітень 2016 ---
    Нема - там англійська і німецька

11. сніжна

в Першій приватній немає. В Класичній з цього року в 5 класах замість німецької в одних групах ввели за заявами батьків польську як другу. А взагалі,якщо цікавить власне навчання з польською мовою, то у мене знайомі віддали дитину у 24 польську школу ( на Кониського) і дуже задоволені- і невеликими відносно класами, і учителями ( наразі вони в початковій), і тим, як школою опікуєтся польське консульство. Ну і про директорку відгукуються теж як про цілком адекватну людину, яка не боїться застосовувати у школі вчителями і нестандартні системи викладу матеріалу.

12. Malak

Malak New Member

Добрий день!!! Потребую допомоги. У серпні переїздимо до Львову, дитина переходить до 7 класу. Розглядаємо школу Ерудит, що думаєте? Є якась інформація чи досвід? Буду рада будь якій, дякую.

13. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

14. сніжна

.Приватна платна школа із вартістю навчання суттєво поза 2000 грн щомісяця. Тут навчаються діти нашого мера :). Початкова школа тут непогана, старша ( яку тепер вони по -модному перейменували у Галицький правничий ліцей- досить посередня). З моїх знайомих тут у старшій мало хто продовжував навчання- в результаті переходили до звичайних державних гімназій. Влітку в Ерудиті практикують шкільний відпочинок дітей- чи то в Карпатах, чи то в Болгарії на морі ( звісно, що за додаткові кошти батьків. Зокрема минулоріч організовували відпочинок в червні у Приморско).

Серед приватних закладів Львова найсильнішою вважається Перша приватна гімназія

Останнє редагування: 6 Квітень 2016
  15. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, хто знає щось за 31 і 36 школу. Де є нормальний і адекватний директор? Хочу щоб малому відкрили інклюзивний клас, але незнаю куди потикатися..

16. silvia

silvia Well-Known Member

@iriwa а може загалом уточнити у відділі освіти ЛМР , чи є вже такі класи по місту у якихось школах, як загалом прохидить процедура впровадження таких класів у звич. школах.? Для відкриття класу у звичайній школі потрібні ще й відповідні спеціалісти, дидактичний матеріал, тощо.

Останнє редагування: 11 Квітень 2016
  17. Havronia

Havronia Well-Known Member

Є в 95 школі на Сихові. Тут вчаться дітки з синдромом Дауна, з ДЦП, і проблемами зі слухом

18. iriwa

iriwa Особлива мама

@Havronia дзвонила я туда. Ще такого не чула, як мені директор сказав. Школа вашу вулицю не обслуговує, допобачення. Вся розмова..
    --- дописи об"єднано, 11 Квітень 2016 ---
    @silvia Дзвонила і ходила. У Франківському районі нема жодної школи яка цього року бере початкові школи на інклюзію. ЖОДНА!!!! Нема меж обуренню. Сказали йти на індивідуальну програму, а там може колись. А мені таке не підходить.
    --- дописи об"єднано, 11 Квітень 2016 ---
    та то все залежить від директора. Я маю подати запит і школа має організувати такий клас. Згідно нових положень то за запитом кожна школа має створити такий клас якщо є потреба, але в реальному житті то є велика проблема бо всі відмовляють.

19. Havronia

Havronia Well-Known Member

Так, директор там :girl_devil:, але я точно знаю, що дітей довозять з різних районів міста

20. Princess

Princess Well-Known Member

у школі "Надія" поцікавтесь