Шкіра на обличчі

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем smilechyk, 16 Травень 2013.

1. Gentle

Gentle Well-Known Member

Відповідь: Шкіра на обличчі

І мені косметолог сказала, що в сонячну пору року краще пілінгів не робити. Думаю, без сенсу пояснювати, чому я довіряю саме їй як лікарю-косметологу.
    В мене інше питання. На носі і щоках місцями дуже сильно розширились пори; вони чисті, але мене лякають їх розміри і тенденція до того, що таких пор в мене щоразу більше...Прям такі кратери широкі робляться :sad: Що робити? Не хочу накладати якісь "підсушуючі" креми чи глиняні маски, бо шкіра поряд має нормальні пори, щоб не пересушити.. Хтось стикався з таким?

2. Miamama

Miamama Well-Known Member

Зацікавило написане в цій темі про очищення шкіри маслами. Погуглила трохи, але інформації мало, однотипна.. Скажіть будь ласка, хто це робив-робить, цим методом можна очищувати шкіру кожен день - тобто, замінити звичне вмивання пінкою-гелем-молочком (хто чим гаразд)? Чи це робиться декілька разів на тиждень? Чи правильно я зрозуміла, після такого очищення жодного крему вже шкіра не потребує? В мене шкіра комбінована, схильна до жирності і розширення пор, яка комбінація масел найкраща (думаю про оливкову і мигдалеву чи все таки краще оливкова і касторова - щось не хочеться, але пишуть, що касторова гарно очищує). Дякую.

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не знаю чи тут пишу. але
    Дівчата, а якими кремами під очі ви користуєтесь?

я тільки почала юзати таку штуку Caudalie Pulpe Vitamine Wrinkle Eye Cream тож поки ще не можу розказати про ефект.
    але впитується файно, ДУЖЕ економічний ( мені певно того тюбика на 15 мл надовго вистачить), дійсно пахне виноградом (хоча ароматизаторів там нема).

4. Snegana

Snegana Well-Known Member

Гідрофільні масло - легке масло, яке при контакті з водою перетворюється на молочко.

Наприклад, досить відомі ВВ креми можна знімати з обличчя лише таким маслом. Також його можна використовувати для тіла та інтимної гігіени.Гідрофільное масло підходить для чутливої ​​шкіри.
    Думаєте, що ББ крем закупорює пори? Може бути, ви просто погано його змиваєте?
    Для зняття бб кремів і глибокої очистки від будь-якого макіяжу і забруднень рекомендуються спеціальні засоби - так звані гідрофільні масла.

Гідрофільні масла для вмивання (безводне косметичне молочко) є спеціально розробленими препаратами для ніжної очистки шкіри обличчя і видалення макіяжу. Гідрофільними, тобто водорозчинними, вони називаються тому, що змішуючись з водою, легко розподіляються по всій поверхні шкіри обличчя, утворюючи молокообразного емульсію. Ретельно і одночасно щадяще очищають шкіру обличчя, не порушують природний захисний шар, тим самим, зберігаючи природну PH шкіри, не висушують шкіру, тому запобігають передчасному старінню і поява зморшок, мають антисептичну дію.

По суті це суміш різних масел, усіляких корисних добавок і емульгатора. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи жирну. Воно розчиняє шкірний жир і очищає шкіру від комедонов.
    Підходить для видалення макіяжу (звичайного і водостійкого) і глибокого очищення пір шкіри. Містить масло австралійського горіха Макадамия (легко всмоктується шкірою, підвищуючи ефективність її очищення) і оливкова олія (зволожує і пом'якшує шкіру). З легким квітковим ароматом.Для глибокої очистки пір шкіри бажано наносити засіб на змочену водою шкіру; для зняття макіяжу - на суху кожу.Отлічно змиває будь-яку косметику: будь то бб крем, тональний крем, водостійка туш, водостійкі тіні. Ідеально підходить для зняття ББ крему будь косметичної компанії, так як відмінно розчиняє все жіри.После застосування шкіра стає м'якою, гладкою і виглядає здоровою.

Такий засіб наприклад є в бренді Анна Лотан

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Особливості «сонячного» пілінгу

Влітку варто робити неагресивні поверхневі пілінги на основі гліколевої, мигдальної і ретиноевой кислот. Вони сьогодні дуже популярні і ефективні. Так, наприклад, гліколевий пілінг відмінно справляється з першими поверхневими зморшками. Ретиноевую не тільки підвищують еластичність шкіри, але і підтягують овал обличчя. Плюс всі ці пілінги м'які, вони забезпечують профілактику пігментації. Легко переносяться, практично не викликають запалення і помітно покращують структуру шкіри. Тому сьогодні допускається їх застосування в літній період.
    Ефективні в сезон відпусток ще й глюконова і фітіновие пілінги. Вони забезпечують захист від сонячних променів. Тому їх можна робити протягом усього літа. Після них практично немає лущення. Зате є яскраві результати. Так, після пілінгу з глюконовой кислотою зменшується вираженість зморшок, підвищується еластичності і зволоженість шкіри, проходить гіперпігментація. А фітинову варіант ще й прекрасно справляється з вираженими рубцями постакне.
    Особливо дбайливо і аккуртано треба ставитись до сонцезахисту, і якщо нема великої необхідності краще зачекати до осені.

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

Дівчата , не екперементуйте зі своїм обличчям, це ж обличчя :))

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Якщо в вас суха шкіра, то вам варто користуватися молочком для очищення шкіри, проводити тонізацію, це стосуєтся любого типу шкіри для відновленн PH балансу і обов"язково її зволожувати, раз в тиждень користуватися скрабом або гоммажом та наносити масочку по типу шкіри. При такому догляді ваша шкіра відповість вам взаємністю :))

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=uJyac8sECA4

Японский самомассаж лица

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Якщо ви маєте висипку на обличчі вам скоріше всього підійде механична або мануальна чистка, але завжди треба пам"ятати про те, що обличчі - це наслідок, а не причина, тому в любому випадку вам треба або змінити домашній догляд або пройти обстеження )) якось так

5. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, хелп! Може хтось десь бачив в аптеках косметику HirudoDerm? Я завжди купувала в Знахарі, а вони її вже не замовляють... А мені тільки тої фірми кремчик підходить:sad:

6. Snegana

Snegana Well-Known Member

Бачила в аптеці в Новому Цумі на першому поверсі

7. Talya

Talya Well-Known Member

бачила в DS і в космо біля оперного

8. AilataN

AilataN жива

ОШМ ( ОКМ, очищення шкіри маслами) раз на тиждень робила. Процедура потребує трохи часу ( легко розігріти шкіру, нанести масло, масажувати правильно, не спішити, гарно змити...тобто щодня не дуже "побавишся")), а також і шкіра сама вам " підкаже", наскільки часто їй потрібна буде ця процедура.
    Я робила рициновою олійкою, інші не пішли мені так добре, як вона . Загалом була дуже задоволена цим методом.
    Моя шкіра комбінована, комедони, підшкірні прищі, міліуми, вугрі, купероз, вік- це все про мою шкіру ( але в минулому):)

9. shparynka

shparynka Well-Known Member

З,явилися в мене на обличчі пігментні плями, я так підозрюю, після однієї маски. На лобі, на переніссі, під очима. Як боротися з ними?

10. strochka

strochka Member

Як правильно розігріти шкіру перед процедурою?

11. Miamama

А можна ОШМ використовувати кожний вечір? Чи ця прцедура 2-3 рази на тиждень? В мене комбінована шкіра, схильна до жирності, розшарені пори - планувала змішати мигдалеву і оливкову олії (хоча читала, що рицинова краще, але вагаюсь щодо неї). А ще забула в якій пропорції змішувати..:confused:

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

колись я купувала в Едельвейсі, але та мережа, здається, зникла.

13. strochka

strochka Member

тут розкажуть: https://www.youtube.com/watch?v=8v8toHvJJlU

14. AilataN

AilataN жива

дуже вірний посил : подібне розчиняється в подібному, це основна ідея ОШМ. Тобто жир розчиняємо жиром.

Рицина дуже підходить. Це густа олія, яка тяжко розтікається по шкірі. Також це дуже проникне масло, але має властивість проникати дооовго. Тому для процедури змиваємої воно дуже підходить. Масло входить у відкриті пори, змішується з жиром, який там знаходиться, і , при змиванні легкому стиранні, ви все це добро видаляєте. завдяки густині масло не встигає проникнути глибоко, але достатньо для відкритих, розширених пор.
    Починати точно би радила з цієї простої олійки .Насправді вона не така вже й проста, проте легкодоступна і дешева, а також є мінімальний ризик "нарватися" на підробку.

Щодо інших масел - то потрібно гарно дивитися на склад :які жирні кислоти переважають в тому чи іншому. наприклад мигдаль і оливка відносяться до масел , в яких переважає олеїнова кислота, вони гарно захищають, доглядають. але не забуваєм, що це є переваги при нанесенні на шкіру, не для очищення :)
    Ви зробіть одну процедуру, подивіться на свої враження, і зробите собі висновок наскільки часто вам її потрібно проводити. Тут тільки методом "тику" можете керуватися :)

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Собі робила
    1. за допомогою рушничка замоченого в добре теплій воді, комфортної температури ( купероз не любить нічого гарячого, та і взагалі, ніяких екстрімів не потрібно )
    2. після душу, коли личко не те, щоб розпарене, а гарно зігріте :)
    3. нанести масло комфортної температури, гарно промасажувати, втирати. без надмірностей.
    4. Рушничок намочувала в теплій воді і стирала/змивала масло. Холодної води ( як у порадах дівчинки на відео) не використовувала.
    далі робила тонік : зелений чай з лимонним соком ( як варіант : відвар кропиви, ромашки, календули, хвоща, ітп.)
    Просто люблю зелений чай з лимоном)), цим тоніком протирала личко і решту випивала, як чай)).

15. Miamama

тобто, якщо після процедури протерти обличчя холодною водою (я взагалі задумувалась про кубик льоду), то це буде стрес для шкіри?
    Після ОШМ необхідно зволожувати шкіру (наприклад, аргановою олійкою як в ролику) чи це була порада для сухого типу шкіри?

16. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

дякую, вже купила- в аптеці на 1 поверсі Нов.ЦУМу (останню баночку забрала, але обіцяли, що знову завезуть)

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може тут десь пише, але погортала- не бачу... пише про веснянки, але чи то одне і те ж?
    Така проблемка- під час вагітності з"явились на лиці пігментні плямки, шось типу веснянок, але виглядає більш схоже на облізлий загар. В мене веснянок як таких з роду не було.. А зараз особливо це видно на верхній частині щоки, та що майже під очима.
    Після перших пологів воно все до пів року зійшло, після других ну, ніяк. Малому рік і 3 місяці, а воно все стоїть на місці.
    Чого дратує, бо не можу користуватись пудрою в кольорі, відразу ті плямии сіріють... якщо тонак, то тільки такий як грим, бо всі легкі ВВ кремчики, чи т.п. теж дають сірину. Ну, і загалом не файно воно якось виглядає. Любила вранці на чисту шкіру обличчя покласти легенькі румянця, так тепер то в минулому, бо виглядаю як мозаїка ...:girl_cray:
    Щось порадите?

18. Margarett

Margarett Well-Known Member

Думаю, що то у вас не веснянки, а такого роду пігментація. Може ще зійти. У всякому випадку часто таке зустрічала, що після вагітності-пологів лишаються знаки (на тілі тут не лише обличчя) у вигляді пігментації, у декого ті плями навіть досить по площі великі, розтягнуті.
    Я з роду маю веснянки... Так, щоб їх звести повністю (ну, в домашніх умовах, бо в професіоналів цього не робила) - не реально. Але можна підібрати свій спосіб висвітлити. Годиться крем відбілюючий з лимоном, маски з лимона, прикладання лимона. Ще можна корінь петрушки теж запарювати і тим настоєм протирати обличчя. Якщо регулярно такі маніпуляції робити, то вони висвітлюються. Можете спробувати щось підібрати з рецептів для висвітлення-відбілення шкіри обличчя (в дом. умовах).

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я пробувала...
    Мені якось виглядає, що взагалі то не моє, бо від природи маю смуглу шкіру. Мала кремчик такий висвітлюючий від оріфлейма, то не пішов мені. Може трошки і висвітлив і ті пігментні плями і шкіру, але все в сукупності воно нічим краще не виглядало.:girl_sad:
    Влітку, коли шкіра на обличчі трохи загорить, воно ніби то вирівнюється, ну, так менш-більш, а от зараз, загар з обличчя зліз і ті коричневі плямища так сильно в очі кидаються. На щодень користуватись тонаком таким дуже вже гримуючим певно не вихід. Користаю прозору пудру, ну, але то теж не сильно вирішує ситуацію. Хочу аби тих плям не було.:girl_nea:

20. Margarett

Margarett Well-Known Member

Мені теж не пішов, краще був навіть якийсь бюджетний (з простих) з лимоном, більше ефекту спостерігала. А ще краще то був сам лимон, але треба пробувати, щоб не пекло (бо то ж кислота і не всім воно добре), накладати на письо і трохи потримати/посидіти + сік з лимона з сметаною мішають, ще є купа такого плану ... Повторюсь, звести самому без допомоги проф. косметолога, швидше - ні. Але трохи відбілити тон шкіри (плямок) - можна спробувати.