Шкіра на обличчі

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем smilechyk, 16 Травень 2013.

1. Ellelia

Ellelia Вереснева

Відповідь: Шкіра на обличчі

раджу піти в косметологічну клініку на Дороша до Оленки. Вона Вам сама порадить. Я і ультразвукову робила. Дуже добре робить механічну чистку! Не сильно давить, але чистить добре. Ніжно, не бурячкова я після неї, хоча шкіра в мене дуже дуже чутлива. Косметолог чудова! Дуже приємна.
    Звичайно я би ще з кимось порівняла і ще би кудись пішла (це бажання завжди в мене є)), але наразі мені підходить дуже.

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дякую, буду вдячна від такої поради, бо насправді побоююсь йти до не перевіреного майстра))

3. New look

New look Well-Known Member

Чи хтось пробував чи можливо робить зараз гімнастику для лиця від зморшок, або просто для хорошо вигляду?
    Знайшла книжки з вправами і пише що ефект чудовий. Думаю спробувати, але не знаю чи не буде від того ніяких проблем.
    Або можливо порадьте будь ласка яка книга хороша.

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Думаю шкоди від того ніякої не мало би бути. Я колись пробувала робити такі вправи, але мені і толком підтягувати нема що. Та й щось сил на та забракло.

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не мала чим зняти бiбiк, знайшла в нетi пiдказку з олiйкою жожоба: спочатку протерти обличчя ваткою з кiлькома краплями олiйки, потiм вмитися (я використовую болгарське мило для цього), тодi можна ще очистити шкiру молочком, додавши до нього теж краплю-двi жожоби. Але 3 етапу не знадобилося (ватка з молочком лишилася абсолютно чистою).

6. Retaret

Retaret Well-Known Member

недавно мене заінтригувала одна знайома, їй 35 років, а по обличчю і 30 не дати. Вона розказувала , що пильнує себе не лише косметикою, але і постійним масажем обличчя (не сама, а руками доброго професіонала).

А тут хтось ходить на масаж обличчя? Бо я собі так почитала трохи про те - то пишуть, що від масажу покращуються всі процеси в тканинах, кровообіг, і від цього також зникають різні почервоніння шкіри і т.п.

7. AilataN

AilataN жива

НМД- масаж то сама ефективна процедура для личка, для підтримання контуру лиця і для профілактики носогубних складок в першу чергу, це речі які кремами годі змінити, гравітація робить свою чорну справу(((
    Ходила до дуже класної, але вона виїхала в Київ.
    У Львові є така тенденція- як тільки супер класний косметолог то він виїжджає, або за кордон, або в Київ..
    не всі , звичайно, але..

Можна і самим практикувати, як мінімум наносити крем не тільки розмащуванням , а й активними рухами по масажним лініям.
    Фейсформінг також гарна штука.

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

можна більше дізнатися почитавши про метод ОКМ ( укр : ошм, очищення шкіри маслами)

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Братова має дуже суху шкіру, і їй косметолог не радила робити масажі, бо це пришвидшить старіння шкіри, буде сприяти збільшенню кількості зморшок. Може таке бути?

Про креми.
    Я на літо перейшла на креми з гелевою основою (алое/равлик), бо після всіх інших, особливо, де в складі є гліцерин, пори стають розширені, як кратери (т-зона). Взимку такого не було.

9. kristina

kristina Well-Known Member

я як ходила на Чорновола до Христини, а часто була лише (Орися) якщо не помилюсь з ім"ям, то вона робила такі масажі, що то можна з сексом хіба порівняти )) чесно, я майже забувала що я в державній косетологічній, такі відчуття кайфові були. Загалом від візитів з масочками і тп результат був хороший, але частіше би такі масажі, вона то так класно робила.
    Пам"ятаю одна форумлянка писала, що задопомогою курсу масажів обличчя розгладити вдалось першу зморшечку чи складочку з тривалим ефектом.

10. AilataN

AilataN жива

думаю, грамотний масажист робить масаж на обличчі враховуючи стан шкіри і буде масажем впливати на м"язи, а не розтягувати шкіру.Масаж на обличчі робиться спецзасобами, просто " по маслу" як для тіла, не підійде. До цього треба уважно дивитися, багато є людей, котрі скаржаться на негарні наслідки масажів((.

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Можна детальнiше i контакти?

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Складу тих гелевих не знаю, на одному з них пише, що на 98% соку з алое. Але спирт є, я його відчуваю на запах.
    Ех.. Не натуральні звісно, але випиваються "до дна" шкірою, і потім пори стягнуті, шкіра не масніє, на літо дуже навіть гуд.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Дівчата, які думки на рахунок такого пілінгу?

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Дівчата, порадьте гель для вмивання обличчя. І ще з'явились проблеми з шкірою на носі, така шершава вона стала. Чим її привести до нормального стану?

15. Clementina

Clementina Well-Known Member

Літом не можна проводити жодних пілінгів.
    Я не дуже сильна в хімії, але на суху чи чутливу шкіру я б це не наносила, та й на жирну тонку теж. Бо замість красивого обличчя, можна отримати "опік".
    А зараз то ще й зайву пігметацію шкіри.
    А яку мету ви переслідуєте? Почистити пори, вирівняти колір обличчя?

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Взагалі зацікавила дія хлориду кальція на шкіру. Зазвичай роблю фруктові пілінги у косметолога.

17. Clementina

В будь-якому випадку почекайте до осені-зими і порадьтеся зі своїм косметологом.
    Я замовляла в сусідній темці такі милка-яйця. Вони підходять для щоденного вмивання, але оскільки маю чутливу шкіру, то вмиваюся раз в два дні, щоб не пересушити. Ефект дуже подобається. Тон шкіри вирівнявся, пори не забиті, причому давненько вже не робила чистки, зазвичай роблю раз в три місяці. В період висипань (перед КД) роблю масочку з їхньої пінки і обличчя ніби чистіше.

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

І ще вони дуже економні.

18. Charmel

Charmel Well-Known Member

Ну хто вам таке сказав?
    Давайте вже вчитися перевіряти інформацію, перш ніж так безапеляційно таке заявляти.
    Пілінги можна робити коли вам заманеться, але якщо вам заманеться саме літом (читай в період активного сонця) то перед виходом на вулицю слід наносити крем (чи будь який інший засіб яким ви користуєтесь) з спф.

19. Clementina

Мама і її пляма на півобличчя, яку виводили два роки:girl_wink:
    Моя косметолог також не рекомендує.

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я робила колись такий пілінг з хлоридом кальцію. Нормально шкіра реагувала, не було почервонінь і т. д. Але якщо чесно, то є готові пілінги в продажі не гірші. Але якщо хочеться побавитись, то можна і цей робити. Дуже бюджетно виходить.
    Я зараз користуюсь пілінгом-мікродермабразією від американської фірми Kiehls. Є ще схожий у Clarins.
    Мала і ті яйця від holikaholika, але на жаль, такого хорошого результату, як всі описують, звуження пор, у мене не було.