Шалене кохання і серйозні стосунки

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Liza, 19 Жовтень 2009.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки

От-от!! Потрібна серйозна розмова, а не
    То як? Ультиматум йому ставите? А якщо ви йому дуже-дуже подобаєтеся, але сказати люблю ще не готовий? Зрештою, це треба дивитися на самі відносини. Це маєте робити ви. Наскільки ви є близькі, наскільки вам добре разом,як він відноситься до вас. Не обривайте одразу стосунки, подумайте краще спокійно , проаналізуйте!!!

2. Tequila

Tequila Well-Known Member

3. Vittoriya

Поділіться цими переживаннями з ним, але не жартома, а від щирої душі. Якщо вам так боляче не чути цих слів, скажіть йому про це!!! може є якась причина, а він мовчить, боїться, не знаю...

4. Tequila

Якраз через страх того що можу серйозною розмовою все зіпсувати (якщо він не готовий сказати "люблю") не починаю з ним серйозних розмов. Можливо буде простіше якщо на ту тему більше не жартувати, а почати з менших серйозних кроків-розмов чи кроків-подій....

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Можете спробувати.

6. Vittoriya

Якщо ви не підете від нього, то й не говоріть поки що, час все покаже. Але як вам так боляче? І ви кажете, що це щось вбиває у ваших відносинах? Ви просто можете не зауважити, що може ваше відношення до нього стає гіршим, через ті таки слова. Або наберіться терпіння і насолоджуйтеся вдносинами, або поговоріть краще!
    Не готовий сказати "люблю" не означає, що не скаже ніколи!! А може за якийсь місяць він сам візьме і скаже!

7. Tequila

О так, це для мене зараз дилема! Але я все таки спробую ще деякий час ставитись полегше до того всього, бо ж я така щаслива поруч з ним! А потім час покаже...

Помічаю що замикаюсь в собі і стаю дратівливою, а думки про те що моє відношення до нього стане гіршим не хочу допускати і буду робити все можливе для того!

Це буде справжнє ЩАСТЯ!!!!

8. Vittoriya

Ну от!! Тоді в чому взагалі проблема??? Ви ж щасливі ПОРУЧ з ним!!!!:girl_claping::girl_claping:

9. Tequila

Ну от!! Тоді в чому взагалі проблема??? Ви ж щасливі ПОРУЧ з ним!!!!
    А хочеться ж знати точно і не сумніватись що я кохана!

10. Tequila

Це сталося!!! Сьогодні я почула довгоочікувані слова і на сьомому небі від щастя!!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Вітаю! Дуже рада за вас:)

І хто ж казав, що пятниця 13-го страшний день?:) От і докази, що то всьо вигадки:)