Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Кусічка,а він хоч освідомлює,що жінка в 50 років вряд чи подарує йому діток,то як він може навіть думати про відмову від батьківства? Да,без колдовства тут не обійшлось.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Це факт! А все решта вона зробить сама! Напевно кожна з вас неодноразово помічала- дай мені натяк що тобі це не байдуже, а я все решта зроблю сама)))) думаю це правельно! А чому б і ні........вартує інколи і на місяць втратити голову, щоб мати з чим порівняти...)))))
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Ні, потрібен не лише натяк. Я ж кажу, що сильна жінка потребує ще сильнішого за себе чоловіка. Якось прочитала в книжці цікаву фразу: "Вона не хотіла його добиватися, але хотіла бути ним завойована".
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Котя, повірте, Ви не перші, кому це спадає на думку.. А мене від таких думок аж морозить... Останнім часом я стала хвилюватись не лише за нього, а й за себе і за дитя. Бо якщо це справді так, то хто зна, на що люди здатні. Може, те, що він зараз відмовився від батьківства - для нас благо, бо тим само він нас уберіг від її впливу... Якби там не було, єдине, чим я можу в даній ситуації зарадити, - це молитись і уповати на Всевишнього. Не подумайте, я далеко не релігійна фанатичка, але маю глибоке переконання, що кожному воздасться по заслугам, і рано чи пізно, але кожен наш вчинок буде мати наслідок
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Все таки кохання в стосунках - це головне. Я вийшла заміж 9 років тому. Він мене любив, а я була просто впевнена, що мені з ним буде добре, що це людина, яка забезпечить мій побут, стане хорошим батьком моїм дітям і т. д., але я його не кохала. Думала - це не обов"язково, може потім прийде. Та ні - не прийшло. Так дуже важко жити. У нас є все - і повага, і розуміння, і взаємодопомога, але це не життя.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Як нема кохання, то рано чи пізно воно буде.... з другою. Не дуже цікаво в такому випадку бути заміжем за цією людиною.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки А чому важко? Ви ж самі пишете, що є взаємоповага, розуміння, допомога. А кохання... Його варто відчути. Та воно буває лиш раз. І якщо воно вже втрачене, то сім'ю можна побудувати і без нього. Хтось любить, а хтось дозволяє себе любити. P.S. От зараз пишу і сама готова себе роздерти. Не хотілося, щоб так у когось складалося. Але буває по-різному. Якщо є хороша сім'я, то можна й пожертвувати собою заради тих, хто тебе любить. Для того, щоб вони були щасливими. Врешті, на силу ніхто нікого не примушував. Ми відповідаєм за щастя тих, хто поруч.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки В мене тут виникла думка, а можливе СЕРЙОЗНЕ ШАЛЕНЕ КОХАННЯ????бо якшо так, то я заразилась )
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Я згідна що ніхто мене не примушував і я жертвую собою заради сім"ї і дітей. просто пишу це для тих, хто ще не зробив так, як я, щоб не довелось також потім жертвувати. Шукайте своє кохання! До когось воно приходить у 17 років, а до когось в 40. І треба чекати.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Якби знав, де впадеш... А якщо його, отого кохання, не буде? Бо чому воно має обов'язково прийти?Чим ми його заслужили?
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Якщо хтось боїться залишитися сам - можна народити собі дитину, а кохання зустріти пізніше. Воно прийде обов"язково.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Не пишіть такого тут, бо в темі "Чи потрібен дитині тато..." вас заклюють.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Виходити заміж тільки заради тата для дитини - як на мене, то це неправильно.
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Може і не прийти. Але дуже цікаво буває, як воно приходе не до тебе, а до твойого чоловіка, і не до тебе.....
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Ніколи б не створювала сім"ю, бо так треба. Навіть собі не уявляю як жити з людиною до якої НІЧОГО не відчуваєш, навіть якщо є повага, вдячність чи ще щось. Це ж не брат і не тато, це ж воно буде мелькотіти перед очима щодня і не виключено, що багато років, а про інтимні стосунки я взагалі мовчу. Як на мене, то гіршого не придумати. Певно зразу в тему "Вже забила і як жити далі"
Відповідь: Шалене кохання і серйозні стосунки Ніколи не розуміла шлюбів по розрахунку. Це ж на все життя! (ну, хіба зразу обумовлено інше). Тут з тими, кого любиш не завжди просто, а якщо ще й не любити... А кохання не завжди шалене!