Відповідь: Шацьк Людоньки,а ну просвітіть мене необізнану! Їдемо у вівторок в шацьк на абум! Але н знаю куда їхати? була колись в с .світязі,то там де йди до глибини півгодини.А о.Пісочне то де???? то вже інше село,не Світязь?чи як???? ми хочемо,щоб не далеко було до води глибокої і рибку шоб ловити! Може маєте якісь координати в приватному секторі????
Відповідь: Шацьк так. там село Мельники. на озері Світязь всюди йти до глибини довго, в селі якраз менше,ніж на Гряді, чи в Куточку рибака.
Відповідь: Шацьк так, особливо на пляжі ФМІ (і трохи далі, там де білий будиночок- там взагалі супер бухта)
Відповідь: Шацьк Дівчата - напишіть мені будь-ласка координати з нормальними умовами на Світязі, їду з 9=місячною дитиною - то шукати шось на місці наврят чи зможу - дитина не дасть. Наперед дякую
Відповідь: Шацьк Були на вихідних на Світязі. Після дощового тижня погода була суперпляжна Зупинялись в с.Світязь, котеджі "Сосновий бір". Умови прекрасні, з 2009 ще не встигли попсуватися. Номер люкс (2 кімнати з кухнею) - 500 грн, 2-хмісний стандарт (з холодильником, санвузлом, великим телевізором) - 250 грн. На території є мангали, "бєсєдки", пісочниця для дітей, сосни. Єдиний мінус - до пляжу далеко, тож цей варіант в основному для тих, хто на колесах або любить довгі прогулянки. Щодо харчування - краще брати максимум з собою, бо ціни в 2-2,5 раза вищі. Булочка - 4 грн, 7 голубців+3 котлети - 53 грн.
Відповідь: Шацьк ви готували самі?брали номер з кухнею чи стандарт? якщо стандарт - то є загальна кухня?
Відповідь: Шацьк Так, ми готували самі, за виняйтком одного разу, коли замовили ті голубці з котлетами у місцевих, які такі послуги пропонують на кожному кроці. До речі, було смачно, але, по-моєму, дорого. Нас було 3 сім'ї. Дві були у люксі, а ми у стандарті, тож користувалися кухнею люкса. Загальної кухні немає. Найкраще напевно брати друзів і люкс. У стандарті є елекрочайник, два горнятка, ніж і відкривачка
Відповідь: Шацьк Плануємо сім"єю виїхати на відпочинок. Необхідні контакти господарів, що здають житло приблизно з такими умовами: 4 спальні місця, бажано в роздільних кімнатах (спальня+вітальня з розкладним диваном), кухня зі всім необхідним, місце для машини, альтанка, близько до озера, на суму до 400грн за добу. Будь-ласка, напишіть в ПП. З місячною дитинкою страшнувато їхати "на удачу". Буду дуже вдячна за любу інформацію.
Відповідь: Шацьк Хто знає, яка зараз погода у Шацьку? Ми планували їхати завтра, але не знаємо, чи варто, бо У Львові дощ, гроза.
Відповідь: Шацьк Знаєте, Гісметео не дуже надійне джерело, бо там кожен день дані міняються про погоду в один і той же день. Наприклад на вівторок по Львову було написано, що цілий день буде дощ, гроза. В результаті цілий день була сильна спека, а дощ впав аж в 11-й годині вечора та й то короткочасний. Цікавить достовірна інформація, так сказати, з перших вуст, від людей, які зараз там відпочивають, або може знайомі або друзі форумлян зараз у Шацьку і знають. (на жаль не знаю, як ставити значок оффтопу)
Відповідь: Шацьк взагалі не надійне а моя мама каже дууууууууже парко, купались всеодно кілька раз, просто не сонячно, але точно не похмуро (вже тиждень в Шацьку)
Відповідь: Шацьк дівчата, хтось відпочивав на базі "Світязь-центр" на Світязі на Гряді? Дуже вона мені сподобалась по опису, хочу знати чи все так гарно і наяву, а відгуків в інтернеті практично не можу знайти? до речі, там надзвичайно привабливі ціни, особливо до липня...
Відповідь: Шацьк Там до 29.06 - 55грн. доба, а до 30.08 - 75 грн. Гряда взагалі дуже гарне місце відпочинку, 5-6 кафе, базар, Ресторани і нічний клуб. До 2 ночі в усіх кафе жива музика!
Відповідь: Шацьк я теж думала про відпочинок в Шацьку - але в новинах покзали http://www.ictv.ua/wasp/ua/facts/1419/1395970/ що Стічні води забруднюють Світязь. а в мене мала дитина. щоб ненабратись інфекцій... не знаю що й робити тепер.
Відповідь: Шацьк не знаю де ви такі ціни взяли. насправді інакші! в них на сайті все пише - до 29.06 - 80 грн/чол, а з липня від 105 і вище.
Відповідь: Шацьк Такі ціни є, пишіть в ПП, а за 120 грн, можна жити в приватному будинку, з кухнею, пральною машинкою, з стоянкою на території і альтанками у дворі. Там є 5 кімнат!
Відповідь: Шацьк Пляж через дрогогу, так, як там велика територія. Якщо буде гарна погода, наступних вихідних поїдемо туди, зроблю фото - покажу. Цього року планували вже відкрити баню. Розкажу!