Відповідь: Шацьк Тим не менше найраніше ми відкривали там сезон в кінці травня. Проте дітям однозначно захолодна вода.
Відповідь: Шацьк дівчатонька,дуже прошу дати перевірені координати власника якогось хорошого котеджу на о. Пісочне, так щоб 4 пари сімейні помістилися. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Шацьк ми були тут. Дуже задоволені - в тому білому будиночку вмістилось 8 дорослих й 2 дітей. Спокійно можна було й більшій кількості розміститись, бо було ще 3 дивани, які розкладались. В кухні вся необхідна техніка й посуд, пральна машинка. До озера дуже близько. Або можна було ті дерев"яні будиночки - це все одного власника.
Відповідь: Шацьк ціна нехила виходить. Номер у меншому- 300 грн ( ми минулоріч в Криму за суперумови 250 платили в пік сезону . Але на Пісочному так є. За два місяці, поки сезон триває місцеві відбивають собі кошти на рік. 300-400 за номер- це така ціна і є. Ми найпізніше закривали сезон в районі 10 чисел вересня. Коли узагалі нікого на вихідних у Мельниках практично з приїжджих не було. То нам тоді господарка у "будиночку литовки" здала двокімнатний номер із кухнею за 500 грн ( по 250 на сім ю за номер, бо уже "не сезон").
Відповідь: Шацьк але якщо розділити на всіх - то нормальна , там й качелі-гойдалки були (одна для дорослих, але її не видно), й мангал, ну й реально абсолютно все в будиночку.
Відповідь: Шацьк так, ми такий любимо, я взагалі не любитель Шацьку і туди якщо їхати, то великою бандою, що ми і робимо)) дуже добра ціна нам виходить власник сказав, що то ще стара ціна за мин. рік, так що ціни того року там будуть зашкалювати, бо ж Крим відпадає
Відповідь: Шацьк Збрехала і не моргнула. Позаминулого року Роман на травневі свята, 1-2 травня, вже купався в Пісочному. Погода сприяла. Були з наметами. Вода не така прогріта, як влітку, але нашій дитині купатись було можна.
Відповідь: Шацьк Дівчата,плануємо в кінці червня у Шацьк. але зовсім не знаю чим рятуватись там від комарів. мене в принципі вони не кусають. а от дитину 2 років чим рятувати зовсім не знаю. Підкажіть ,будь ласка. Доречі їдемо сюди. http://svityaz-centr.com/prozuvanya.html . може хтось тут відпочивав? чи далеко до магазину. базарчику і т. д. ?
Відповідь: Шацьк ми відпочивали до базарчику і диско-барів, на щастя, далеко. хоча вся Гряда не надто велика, можна пройти всю за 10 хв. один магазин є близенько, а сама база знаходиться на краю гряди, навіть за той шлагбаум заїжджати не треба. База - так собі, на трієчку. Номери мікроскопічні, зовсім не вартують такої ціни, на мою думку... але то на всіх базах такі проблеми. Стосовно комарів - я майже щороку відпочиваю на Світязі, то ніяких комарів там ще не бачила, принаймі їх точно не більше ніж у Львові.
Відповідь: Шацьк ми того року навіть якщо й виберемось, то хіба на 2-3 дні з палаткою. так мене вже дістали ті "суперові" бази з їхніми нездоровими цінами... хто порадить якесь тихе гарне місце на березі Світязя? кемпінг навіть не розглядаю, нам треба тиші і чистого повітря а не Мурок з перегарами всю ніч
Відповідь: Шацьк Скажіть, хто має досвід відпочинку в Шацьку - там реально знайти помешкання по приїзді, не бронюючи наперед? В інтернеті щось реально небагато пропозицій, я не вірю, що це все, що є в Шацьку. Та й наперед бронювати щось не хочеться - хто зна, яка буде погода.
Відповідь: Шацьк реально Ми минулого року були і у Світязі, і Мельниках, то було на любі гроші, але цього року варто врахувати, що Криму нема ну і, якщо на компашку, то на місці котедж не знайдете.
Відповідь: Шацьк у Мельниках реально, якщо їхати не на вихідні дні ( тобто не шукати житло на місці у п ятницю-суботу) чи на святкові дні ( Дні Конституції чи Дні незалежності). Тобто у вихідно-святковий період на Пісочному нормальних пропозицій на місці знайти дуже важко.
Відповідь: Шацьк Можна і без бронювання попереднього знайти житло. Там майже на кожних дверях висить оголошення про здачу житла. Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk