Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: Шацьк

Мнихались ми мнихались і нарешті надумали - хочем завтра їхати в с. Світязь. Прошу поділитись контактами - буде два подружжя без дітей, житло хочеться покращеного рівня, бажано вигоди в будинку. І від знаючих - чи реально нам буде щось знайти в такий гарячий сезон без попередньої домовленості якщо що? Може хоч в якомусь з тих сіл помістимся?

2. allja

allja Well-Known Member

Вчора тільки приїхали з Гряди, то гуляючи там, бачили трохи табличок, що є вільні місця, але які умови та ціни не знаю....

3. taniarz

taniarz Active Member

думаю, там такі ціни і є, дешевших навряд чи знайдете. Ми вже 2 минулих літа там відпочивали, і платили по 150 грн за кімнату в господарській хаті, туалет душ в тій же хаті.
    але водичка там...нема що казати:girl_tender:

4. Diana

Diana мрійниця

от читаю і в шоці від того по яких цінах житло, ми в червні були в Херсоні (Скадовськ) то платили по 35 грн. з людини+ всі умови, меблі, посуд і ін, шафа-купе, тел. з ДВД, 3-4 хв. до моря, душ, тул. на поверсі + на вулиці+ дитяча кчеля та пісочниця і ін. От читаю і думала на серпень може у Шацьк, однак з такими цінами напевно знову на море, оскільки в Скадовську мікроклімат для дітей( йодно-бромне повітря) ідеальне.

5. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Заїхали ми в Світязь - прозвонилась по телефонах, які скидали форумчанки - ніц вільного не було. Тому їхали наобум. Перше знайшли житло через дорогу від озера, біля базару. Тішились що близько - та недовго тішились. Виявилось воно як гуртожиток: Ну звичайно нам ніч "удалась на славу". І за це все добро - "вигоди" всі спільні на вулиці - 150 з кімнати. Плюнули ми на то і перейшли в сільську хату зі спартанськими умовами але вже по 45/люд. Висновок - невиправдано ДОРОГО - вони навіть постіль не хтіли стелити за ті грошиська як на Шацьк. Ну і без попереднього бронювання я туди більше ні ногою.

6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

І ми були на Світязі. Тільки ми жили у мами в Шацьку. А на Гряду добирались або пішки, або автобусами. На Гряді вільні місця є. І то багатенько, незважаючи на те, що приїхали ми тоді, коли планувались великі вихідні (день конституції, чт-пт-сб-нд). Чула, що бази зі студентськими умовами - туалет на вулиці, умивальники там же коштують від 50грн. і вище, але їх швидко розбирають.
    Думала, пролетимо з погодою, бо за прогнозами мало бути то похмуро, то з дощами, а було таке сонечко файне, що я згоріла на самому видному місці (ніс і груди), капец. Тепер ще й облажу...

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, а хтось їхав на Світязь отаким автобусом?
    http://www.ozera.com.ua/ua/information/page_information/6/
    Цікавить, чи відповідає то все дійсності. Квиток коштує 70 гривень, то впринципі не багато, хоча я не знаю, яка зараз ціна на рейсовий автобус до Світязя, та в Нововолинськ коштує 35 гривень, а до Світязя ще раз так, то й виходить то само ніби. А тут краще, що нема зупинок і відповідно коротша значно дорога по часу виходить. Квитки треба їхати на Володимира Великого купувати, десь там коло цуму в ларьку. І от не знаю, що то робити. Хочемо їхати або в неділю(якщо рейсовим), або в понеділок(якщо цим).

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

можливо когсь зацікавить таке: я маю координати на Пісочному. Але це не перша лінія від озера. Справа у тому, що ми щороку навідуємося до "литовки" , про яку тут вже згадувалося. У неї хороші умови, до озера 3 -5хвилини,але досить дорого ( минулоріч було від 280 грн за номер зі всіма умовами та ТВ у ньому, але у будинку зі спільною кухнею на 7 номерів і по 350-400 за номер окремо з міні-кухнею). Це в сезон. Але випадково познайомилися з людьми із Рівного, у яких свій котеджик у Мельниках. Бачили там умови- досить гарні. Але оскільки трішки віддалено від озера-більше підійде для компанії без діток чи тих, хто не боїться до озера хвилин 15-20 топати.За ціни цьогоріч не підкажу

9. бетменша

бетменша Well-Known Member

Я зацікавлена, скиньте інформацію, будь ласка

10. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Читаю-читаю і нічого не розумію...Хочу в Шацьк на початку серпня(їдемо бусом-можемо ще когось взяти ),але,щоб кімната на трьох,З туалетом,душем і власною кухнею,недалеко до озера,далеко до дискотек..на пляжі людей мінімум...То щось нереальне???7Є непогані варіанти, але озеро Велике Чорне або Згорани...Просвітіть,щодо цих озер...Та умов загалом..

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

І мене вони цікавлять. Чи є там більш-менш нормальні пляжі?

12. Samhayne

Озеро в Згоранах вважається одним з найхолодніших. Там раз-два-три і глибина, і не тре топати 100м, як на Світязі. Кажуть, на Пісочному найспокійніше, бо на Гряді є дискотеки.

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

з другої АС є авобус Львів-Лісова Пісня, квиток - 72грн. Я б ризикнула їхати автобусом, який ви знайшли. Так як рейсовий їде 6 годин, а автобуси такі страшні (СССР), що годі й передати, так тясеться, що здається розвалиться, зупиняється в кожному селі щоб заробити по 2 гривні. (підвозить усіх бажаючих), а через двері пил валить в салон цілу дорогу так, що не можливо дихати.

14. SOLODKA

Про той автобус є не дуже приємні відгуки- купили квиток,прийшли ,а на Вашому місці хтось сидить, а Вас посадять десь там позаду...Крім того водій доставляє крісла в проході ,або бере стоячих,бо всі хочуть їхати...Думайте...

15. Vittoriya

хм.. не весело. От і я боюся таких ситуацій... Але і 6 годин перти так не хочеться.. З тими всіма довгими зупинками-Червоноград, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Любомль...Вони ж всюди по 20 хвилин мінімум стоять, а в Володимирі то взагалі ще довше..

16. Samhayne

в такому випадку я кажу: "В мене квиток на це місце, займіть місце згідно свого квитка". І людина хоч не хоч, а пересідає.

17. SOLODKA

Ага-ага почитайте відгуки невдоволених пасажирів-не хочете- ось Вам гроші ,їдьте,як хочете..Ну а про те що душно -жарко самі здогадайтесь.Також думали їхати цим експресом(сервіс,3год30хв)...Але після всього прочитаного їдемо власним транспортом...Хоча ,що я писатиму після повернення ,ніхто не знає....

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

им, а відколи такі автобуси? я на АС-2 часто буваю і там на Шацьк звичайні маршрутки стоять(еталони).Я так думаю що далекого слідування.Про комфорт не можу нічого сказати. Але для порівняня знаю як їхати "Еталоном" прямим в моє містечко і "Еталоном" аж на Луцьк, це дві різні речі.Питалась водіїв, пояснили що є "Еталони" далекого слідування і якось там вони обладнані спеціально для далекої дороги.І на автобусі так і пише Львів- Шацьк. На АС-2 я ще ніколи не бачила СССР-вських автобусів.

19. Vittoriya

та я то знаю. То колись Львів-Брест їхав, оце було.. Зараз ніби вже також інший їздить, хоча хто його знає. Але те, що було колись, то просто грат... Але рейсові автобуси по-любе довго їдуть, бо дійсно мало того , що зупиняються на кожному кроці, так ще й в тих містах. що я перечисляла стоять дооовго. Може щось зараз змінилося, бо я останні два, чи три роки на Світязь не їздила автобусом. От і не знаю, що робити. Замовляти невідомо де якось не дуже хочеться, але й доїхати швидше також хочу... Думаю поки.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

ггг:) дивні пасажири. Вони мають повне право відвойовувати своє місце. Для цього а Ас-2 є спеціальні деспетчери. Сама багато разів стикалась з таким. Спокійно підходиш і кажеш що мене не садять на моє місце, а пропонують якийсь тапканчик. Безбілтченків відразу вишвернуть, а кого треба посортують по-місцях.
    Мені правда пощастило їхати в Шацьк на замовленому автобусі. Як на мене це найкраще співвідношення ціни і якості. Правда тоді їхала десь 50 з хввостиком людей.

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

За цей автобус варто взнавати на Стрийській автостанції. На АС-2 не зустрічала.
    Не сперечаюсь, з таким автобусом ніщо не порівняється.