Відповідь: Шацьк Мнихались ми мнихались і нарешті надумали - хочем завтра їхати в с. Світязь. Прошу поділитись контактами - буде два подружжя без дітей, житло хочеться покращеного рівня, бажано вигоди в будинку. І від знаючих - чи реально нам буде щось знайти в такий гарячий сезон без попередньої домовленості якщо що? Може хоч в якомусь з тих сіл помістимся?
Відповідь: Шацьк Вчора тільки приїхали з Гряди, то гуляючи там, бачили трохи табличок, що є вільні місця, але які умови та ціни не знаю....
Відповідь: Шацьк думаю, там такі ціни і є, дешевших навряд чи знайдете. Ми вже 2 минулих літа там відпочивали, і платили по 150 грн за кімнату в господарській хаті, туалет душ в тій же хаті. от власне, що ціни як і в криму,а нам з погодою вічно не везе, ми в шацьку з двох тижнів просиджуєм тиждень в номері , бо дощі і холодно. але водичка там...нема що казати
Відповідь: Шацьк от читаю і в шоці від того по яких цінах житло, ми в червні були в Херсоні (Скадовськ) то платили по 35 грн. з людини+ всі умови, меблі, посуд і ін, шафа-купе, тел. з ДВД, 3-4 хв. до моря, душ, тул. на поверсі + на вулиці+ дитяча кчеля та пісочниця і ін. От читаю і думала на серпень може у Шацьк, однак з такими цінами напевно знову на море, оскільки в Скадовську мікроклімат для дітей( йодно-бромне повітря) ідеальне.
Відповідь: Шацьк Заїхали ми в Світязь - прозвонилась по телефонах, які скидали форумчанки - ніц вільного не було. Тому їхали наобум. Перше знайшли житло через дорогу від озера, біля базару. Тішились що близько - та недовго тішились. Виявилось воно як гуртожиток: два поверхи по 5 кімнат вряд на поверсі з обох сторін будинку. Ну і на додачу заселено все двома компаніями які приїхали цілим автобусом. Ну звичайно нам ніч "удалась на славу". І за це все добро - "вигоди" всі спільні на вулиці - 150 з кімнати. Плюнули ми на то і перейшли в сільську хату зі спартанськими умовами але вже по 45/люд. Висновок - невиправдано ДОРОГО - вони навіть постіль не хтіли стелити за ті грошиська як на Шацьк. Ну і без попереднього бронювання я туди більше ні ногою.
Відповідь: Шацьк І ми були на Світязі. Тільки ми жили у мами в Шацьку. А на Гряду добирались або пішки, або автобусами. На Гряді вільні місця є. І то багатенько, незважаючи на те, що приїхали ми тоді, коли планувались великі вихідні (день конституції, чт-пт-сб-нд). Чула, що бази зі студентськими умовами - туалет на вулиці, умивальники там же коштують від 50грн. і вище, але їх швидко розбирають. Думала, пролетимо з погодою, бо за прогнозами мало бути то похмуро, то з дощами, а було таке сонечко файне, що я згоріла на самому видному місці (ніс і груди), капец. Тепер ще й облажу...
Відповідь: Шацьк Дівчата, а хтось їхав на Світязь отаким автобусом? http://www.ozera.com.ua/ua/information/page_information/6/ Цікавить, чи відповідає то все дійсності. Квиток коштує 70 гривень, то впринципі не багато, хоча я не знаю, яка зараз ціна на рейсовий автобус до Світязя, та в Нововолинськ коштує 35 гривень, а до Світязя ще раз так, то й виходить то само ніби. А тут краще, що нема зупинок і відповідно коротша значно дорога по часу виходить. Квитки треба їхати на Володимира Великого купувати, десь там коло цуму в ларьку. І от не знаю, що то робити. Хочемо їхати або в неділю(якщо рейсовим), або в понеділок(якщо цим).
Відповідь: Шацьк можливо когсь зацікавить таке: я маю координати на Пісочному. Але це не перша лінія від озера. Справа у тому, що ми щороку навідуємося до "литовки" , про яку тут вже згадувалося. У неї хороші умови, до озера 3 -5хвилини,але досить дорого ( минулоріч було від 280 грн за номер зі всіма умовами та ТВ у ньому, але у будинку зі спільною кухнею на 7 номерів і по 350-400 за номер окремо з міні-кухнею). Це в сезон. Але випадково познайомилися з людьми із Рівного, у яких свій котеджик у Мельниках. Бачили там умови- досить гарні. Але оскільки трішки віддалено від озера-більше підійде для компанії без діток чи тих, хто не боїться до озера хвилин 15-20 топати.За ціни цьогоріч не підкажу
Відповідь: Шацьк Читаю-читаю і нічого не розумію...Хочу в Шацьк на початку серпня(їдемо бусом-можемо ще когось взяти ),але,щоб кімната на трьох,З туалетом,душем і власною кухнею,недалеко до озера,далеко до дискотек..на пляжі людей мінімум...То щось нереальне???7Є непогані варіанти, але озеро Велике Чорне або Згорани...Просвітіть,щодо цих озер...Та умов загалом..
Відповідь: Шацьк Озеро в Згоранах вважається одним з найхолодніших. Там раз-два-три і глибина, і не тре топати 100м, як на Світязі. Кажуть, на Пісочному найспокійніше, бо на Гряді є дискотеки.
Відповідь: Шацьк з другої АС є авобус Львів-Лісова Пісня, квиток - 72грн. Я б ризикнула їхати автобусом, який ви знайшли. Так як рейсовий їде 6 годин, а автобуси такі страшні (СССР), що годі й передати, так тясеться, що здається розвалиться, зупиняється в кожному селі щоб заробити по 2 гривні. (підвозить усіх бажаючих), а через двері пил валить в салон цілу дорогу так, що не можливо дихати.
Відповідь: Шацьк Про той автобус є не дуже приємні відгуки- купили квиток,прийшли ,а на Вашому місці хтось сидить, а Вас посадять десь там позаду...Крім того водій доставляє крісла в проході ,або бере стоячих,бо всі хочуть їхати...Думайте...
Відповідь: Шацьк хм.. не весело. От і я боюся таких ситуацій... Але і 6 годин перти так не хочеться.. З тими всіма довгими зупинками-Червоноград, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Любомль...Вони ж всюди по 20 хвилин мінімум стоять, а в Володимирі то взагалі ще довше..
Відповідь: Шацьк в такому випадку я кажу: "В мене квиток на це місце, займіть місце згідно свого квитка". І людина хоч не хоч, а пересідає.
Відповідь: Шацьк Ага-ага почитайте відгуки невдоволених пасажирів-не хочете- ось Вам гроші ,їдьте,як хочете..Ну а про те що душно -жарко самі здогадайтесь.Також думали їхати цим експресом(сервіс,3год30хв)...Але після всього прочитаного їдемо власним транспортом...Хоча ,що я писатиму після повернення ,ніхто не знає....
Відповідь: Шацьк им, а відколи такі автобуси? я на АС-2 часто буваю і там на Шацьк звичайні маршрутки стоять(еталони).Я так думаю що далекого слідування.Про комфорт не можу нічого сказати. Але для порівняня знаю як їхати "Еталоном" прямим в моє містечко і "Еталоном" аж на Луцьк, це дві різні речі.Питалась водіїв, пояснили що є "Еталони" далекого слідування і якось там вони обладнані спеціально для далекої дороги я в цьому не розуміюсь, кажу як мені пояснювали водії.І на автобусі так і пише Львів- Шацьк. На АС-2 я ще ніколи не бачила СССР-вських автобусів.
Відповідь: Шацьк та я то знаю. То колись Львів-Брест їхав, оце було.. Зараз ніби вже також інший їздить, хоча хто його знає. Але те, що було колись, то просто грат... Але рейсові автобуси по-любе довго їдуть, бо дійсно мало того , що зупиняються на кожному кроці, так ще й в тих містах. що я перечисляла стоять дооовго. Може щось зараз змінилося, бо я останні два, чи три роки на Світязь не їздила автобусом. От і не знаю, що робити. Замовляти невідомо де якось не дуже хочеться, але й доїхати швидше також хочу... Думаю поки.
Відповідь: Шацьк ггг дивні пасажири. Вони мають повне право відвойовувати своє місце. Для цього а Ас-2 є спеціальні деспетчери. Сама багато разів стикалась з таким. Спокійно підходиш і кажеш що мене не садять на моє місце, а пропонують якийсь тапканчик. Безбілтченків відразу вишвернуть, а кого треба посортують по-місцях. Мені правда пощастило їхати в Шацьк на замовленому автобусі. Як на мене це найкраще співвідношення ціни і якості. Правда тоді їхала десь 50 з хввостиком людей. ---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ---------- За цей автобус варто взнавати на Стрийській автостанції. На АС-2 не зустрічала. Не сперечаюсь, з таким автобусом ніщо не порівняється. але одна порада, тут ще варто дивитись на марку самого автобуса, щоб даром не перелачувати. Якось до Австрії їхала таким. Проклинала все. Кондеціонер не працював, під собою кожен камінчик відчувала