Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

1. kristina

kristina Well-Known Member

Відповідь: Шацьк

перезвоніть до них, телефони є на сайті Сітязь Центр, тут не вгадаєш чи будуть вільні номери і які саме, бо по комфортності там є різні.При бронюванні вони хочуть передоплату за 1 добу, я не думаю що це проблема, враховуючи що ви і приїдете пізненько.В інших базах на Гряді коменданти йдуть додому після 17/00, тоді залишиться тільки часний сектор на Світязі.
    маршрутка яка їде в Шацьк 100% Вас відвезе на гряду, там же теж станція,до речі напроти неї якраз та база і знаходиться. Колись вони
    їхали від Макдональдсу на 700 річчя, але я не їздила нею

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Якщо вийти в центрі Шацька, то можна взяти таксі на Гряду - плюс-мінус 30 грн. На виїзді з Шацька (в сторону Гряди) є автостанція де можна і розклад подивитись і квитки купити. А ще на Гряду можна пішки з Шацька дійти - 3 км всього. Не знаю, за яким розкладом, але з самої Гряди є автобуси на Львів. Так що квитки краще купувати пізніше, а не одразу по приїзді.
    До речі є ж автобуси Львів-Гряда, а не тільки Львів-Шацьк.

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Від Шацька до Гряди в такий час маршрутки вже їхати не будуть, найлегший варіант - таксі. Буде коштувати 30-40 грн. Минулого року ми їздили на базар в Шацьк за 30 грн в одну сторону. А багато хто ходить пішки. Взагалі майже усі рейсові автобуси до Шацька їдуть на Гряду, тому дізнайтесь у себе на вокзалі. Зазвичай рейсові автобуси їдуть по такому маршруті: Шацьк- Гряда- Світязь- Лісова пісня.

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

так, в корпусі біля озера(там де номери зі зручностями) на 2-му поверсі є дві плити, в інших корпусах не знаю...

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

ну мені не дуже :girl_flirt:, я б сказала зовсім невеличкий.

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

однозначно заздалегідь. я телефонувала на самому початку травня щоб забронювати з 20 червня, то вже було лише 2 вільні номери на той період. друзі минулого року нсподівано вирішили поїхати на Світязь 15 червня, то це була єдина база де взагалі не було місць. ну і вона ще така популярна через ту їдальню свою(навіть не знаю чи ще десь на Гряді є їдальня, все лише кафешки)
    хіба вам може просто пощастити, може хтось незадовго до того відмовитись, але так як передоплати при бронюванні 30%, то таких напевно мало.
    Ми їдемо 20 червня, але цього разу не туди а по сусідству :), хоча їдальню думаю часом будемо навідувати:)

5. allja

allja Well-Known Member

Теж планували на цю дату, але не знаю як буде, хіба
    , бо зараз бронювати номер не будемобуде видно далі по обставинах...
    Головне, що завдяки цій темі вже оприділились з місцем, а по часі видно буде, як вийде:)

6. Molecule

Molecule New Member

Ми майже кожного року їздимо на Гряду. Того року теж плануємо,але ніяк не можемо вибрати дати,якесь літо не зрозуміле,вже середина червня,а толкового тепла так і не було. Поїдемо на базу "Вуглик"

7. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Розкажіть детальніше, будь-ласка, ціни, умови...

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ми плануємо їхати на Пісочне, машиною, але не можемо ніяк обрати дату, бо хочеться сонечка...так думаємо про 5 липня, але і затягувати не можемо, бо пузко ростеее:connie_pull-pigtail...не проти компанії в дорозі, щоб і дешевше по бензину вийшло і веселіше, може хто бажає скласти нам компанію?:girl_flirt:

9. Molecule

Molecule New Member

ця база відноситься до шахти,що в Червонограді. Якщо маєте когось знайомого,то можна взяти путівку. Там є різні кімнати: ті,що по-простіше то там є плитка,холодильник (28 грн на добу), а покращеного варіанту: кухня,туалет,душ(40 грн на добу),це ціни за минулий рік. Я зустрічала там людей без путівки,були вільні місця і вони заселилися,але якщо ви з дитиною думаю варто все ж таки перестрахуватися і домовитися заздалегідь.
    Від тієї бази близько до ринку і до всяких там барів,це теж врахуйте,тому що музику досить добре чути,а якщо дитина привикла засинати під тишину,то трохи буде проблематично.
    І ще,біля бази "Вуглик" є база "Ялинка" казала знайома,що там теж непогано,але я особисто там не відпочивала,тому нічого про цю базу сказати не можу.

10. Romanivna

Romanivna New Member

Хочемо поїхати на озера на кілька днів. Дівчата, скиньте будьласка контакти баз, чи приватних будиночків для сімейного відпочинку, недорогі

[mod] в ПП![/mod]

Останнє редагування модератором: 23 Червень 2012
  11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, може хтось підкаже чи близько до озера в Пісочному вул.17вересня?

12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Там в Мельниках таке враження, що одна та вулиця і є - тягнеться від і до :)...Так що десь близько, а десь далі..

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

О, і ми туди дуже часто їздимо, цього року вже домовились за путівку на 23 липня на 7 ночей! Так що можна зробити міні форумівку на Гряді, хто буде в такий час!

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Ялинка знаходиться в центрі між базою Вуглик і кафе з живою муикою, тому з дітками в Ялинці важко, до 2 ночі музика і шум гарантовані.

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

буд.121
    Вулиця-то і одна, але є такі будинки, що до озера ніжками дуууже далеко, тим більше з дітьми:girl_yes2:.

Я коли на Гряду з Пісочного приїжджала, то з блаженного спокою потрапляла у масовий двіж:yahoo:

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо бути точнішим, то від деяких будиночків майже годинку треба йти ...

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Тому я і написала, що важко сказати по назві вулиці. :girl_flag_of_truce:

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Вроді чим більший номер, тим виходить ближче до озера....але точно не знаю

17. Відповідь: Шацьк

буд.121 - то не далеко від озера, там є між будинками прохід якраз до озера. Вул. 17 вересня - це вулиця паралельна до озера і там з будь- якоо номера практично однакова відстань до озера. Замовляйте не пожадкуєте

18. Gorodocka

Gorodocka New Member

Дівчата скиньте контакти на базу Вуглик та Ялинку , бо в неті знайти не можу. Дякую

19. kukebooke

kukebooke New Member

Кожного року відпочиваємо на пісочному. Цей рік не вийняток, тим більше що у нас 4 місячна дитина. Тому на море точно не поїдемо. Подзвонили де відпочиваємо завжди, сказали що з людини 70 грн. Минулого року платили 50. Це дорого, оскільки і в Карпатах та Вкриму дешевше. Так щоб було зрозуміло туалет та душ на дворі, правда до озера 5 хв. Може хтось порадить ще якихось господарів, можуть бути такіж умови або щось краще і дорожче тільки щоб до озера було недалеко. Але ми їдемо тільки з чоловіком і маленьким синочком, тож цілий будиночок наи не потрібен. Буду дуже вдячна

20. Капелька

Капелька Active Member

А можна дізнатись телефон господарів? Дякую!