Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Шацьк

kukusya , а де цей будиночок, на Світязі ? Можете в ПП написати контакти і ціну? Дякую :)
    Посилання, що Ви дали , не працює (((

2. Maksli

Maksli Well-Known Member

На Гряді є близько 60 баз для відпочинку і державні і приватні. На скільки я пригадую, то окремих будиночків на одну сім'ю, там не дуже багато, більшість йде зблоковані, або ж поділені поверхами!
    Можливо ви знайдете щось підходяще для вас тут:
    http://www.ezdimsami.com.ua/uk/volinska/hrada.html

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Napoleona, гарні котеджі на цій базі - 5-місні http://svityaz-lake.com/album?id=23

в червні - 500 грн, з липня 700 грн/котедж

4. kukusya

kukusya Well-Known Member

5. zlatovlaska

olerusya а Ви були на цій базі? З вигляду ніби нічогенька, і ціна терпима.

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

безпосередньо на ній не відпочивали, але гуляли поруч, обдивлялись всі бази минулого року - думаю інформація в неті повністю відповідає дійсності. тим більше є схожі бази(нібито класу люкс), а ціна в 2-3 рази вища від цієї, не розумію хто на таке ведеться:girl_curtsey:

ну чому:)? я дуже люблю озеро Світязь, воно мені набагааато краще за море в Одеській чи Миколаївській області.
    минулого року відпочивали на базі Світязь-центр за 160 грн/номер зі всіма зручностями на самісінькому березі озера - непогана база за ці гроші.
    цього року хочу спробувати у сусідньому обійсті :) - номер зі всіма зручностями, балконом 250 грн

для мене основні переваги відпочинку на Світязі - близька дорога порівняно з морем і чистесеньке мілке(на початку) озеро - з дітьми кращого не придумаєш:girl_claping:

до речі, хто збирається на Світязь в другій половині червня?:girl_bye:

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

7. zlatovlaska

Мені Світязь також подобається, безперечно. Але від моря трошки більше користі, хочеться вірити :)

8. mpaseflora

mpaseflora New Member

Ми плануємо на другу половину червня. Але ще не визначились із проживанням. Хотілося б за помірні ціни щоб проживання з дитиною було нормальне.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну в морі таке також зустрічалось ;)

я впринципі не є фанатом Шацьку ( ті рази що я там була, то після всього казала що ноги моєї там більше не буде). Але цього року, в кінці серпня, я би хотіла вирватись на тиждень в шацьк, подивимось чи вийде. Але в максимально комфортні умови, і нехай вони будуть по ціні моря. Сподіваюсь що комфортний відпочинак в Шацьку трішки змінить мої загальні враження. Тому сиджу тут перечитую, занотовую :)

На рахунок чистоти, однозначно Шацьк кращє в тому плані що в ньому кораблі не плавають і палуби не миються і то все в воду не зливається і до берега не пристає.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я люблю дуже-дуже. Але є така штука як погода, яка більш мінлива а ніж на морі.
    Була на Світазі з десяток разів, моя хресна там має велику дачу. І тут як повезе, часом приїдеш і з погодою пощастило, а часом без гумових чоботів навіть до озера не дійдеш, зимно, мокро... Одним словом то треба вдало попасти. Бо кілька раз попадали так, що усі 10 днів лило як з відра...

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну та:) я три рази була при нормальній жарі, а один раз погода така - трохи сонце, часом короткочасний дощ, але нижче 22 градусів не опускалась... - мені так навіть краще було.

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

дуже би туди хотілось також, але не маємо компанії, а для нас трьох то задорого вийде.

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

а що це за обійстя?

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

з фото подвилась, то нам не підходить, бо всі їдуть парами, а оті одинарні ліжка не підходять, ми шукаєм котедж на 6-8чол, але хочу реальних відгуках, бо в неті одне, а в реалі зовсім інше, вж такй досвід був

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

То тобі пощастило. Пригадую, раз приїхали, а нас хресна зустрічає в чоботах і осінній куртці (при чому у Львові не було так зимно). І от так десять днів ми тішились лише глітвейном і фільмами, бо з хати носа не було як виставити, постійно моросив дощ.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так, таке там буває, але то переважно, коли всюди зимно. Дуже часто на Світязі буває навпаки-всюди дощ, а там сонечко. Я на Світязі люблю різну погоду, головне хороша компанія, тоді буде чим зайнятися. Ясно, що хороша погода поза конкуренцією :)

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

о, те що я й хотіла сказати - коли нема сонця їздимо по сусідніх озерах, якісь цікаві місця вишуковуєм. Мені там цікавіше ніж в Карпатах при не дуже жаркій погоді. Головне - відпочинок і ніякої роботи :)

16. winner

winner Member

Ось і я побувала минулого року вперше в Шацьку.
    Враження досить непогані. Головне озброїтись до зубів від комарів.
    Їхали на абум, наперед не домовлялись.
    Отже, Гряда - не сподобалась, нагадало студ.місечко, типу "Коблево" чи "Залізний порт", шумно і брудно, + совкові умови за гроші, як в Криму.
    В самому Шацьку на Світязі були заїздом, коли не було погоди, то не сподобалось, що на пляж практично всюди треба переходити через дорогу (асвальтну, де всі гасають).
    Зупинились в Пісочному. (Хоча спочатку туди приїхали і поїхали на Гряду дивитись, бо не очень здалось). Але після Гряди, зрозуміли, що Пісочне - то якраз для спокійного сімейного відпочинку.
    Про бази:
    Заїжджали на "Лісову пісню" - совдепія з пенсіонерами.
    Медик - все те ж студ. містечко, для сімей без дітей, може сойдьот, тоже совдепія.
    Від Універу (вроді, вже не помню), також не очень.
    Виїжджали зі Львова в пт. зранку - НЕ РЕКОМЕНДУЮ, бо то якраз всі туди валять, з місцями ну дуже туго..., краще в пн. їхати.
    Погода - з 5 днів в Серпні - 2 дощових.
    Винаймали "домік" на 3 кімнати по 2 ліжка (діти спали, навіть окремо, нас 2 сім"ї їздило), велика своя кухня 25м. кв., туалет і душова кабінка. + вся необхідна посуда і не тільки. І то все за 480гр.
    Ось пару ссилок, кому будуть цікаві контакти пишіть в ПП.
    http://s55.radikal.ru/i150/1205/84/dfdac067dc1e.jpg
    http://s56.radikal.ru/i152/1205/49/efd4a34d2d2e.jpg
    http://s019.radikal.ru/i634/1205/d2/590aa3d164bd.jpg
    http://s019.radikal.ru/i603/1205/44/0f262179fe76.jpg
    http://s019.radikal.ru/i610/1205/dc/12af0ee32fdf.jpg

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не практично всюди, а лише в одній частині. В селі селі Світязь біля озера городи

18. allja

allja Well-Known Member

Почитала Ваші відгуки, переглянули їх сайт, ніби все влаштовує, але скажіть чи можна там самим готувати їсти? Чи там тільки їхня їдальня і кафешки? Хотіли б поїхати середина-кінець червня.

19. kristina

kristina Well-Known Member

ми також булт там минулого року, їсти готувати можна, на 2 поверсі в цегляному будинку є 3 плити газові.
    База дійсно хороша, ми відпочивали на 3 поверсі,фото тих номерів відповідають дійсності, всі в дереві, нормальні ліжка з ортпед матрасами, телевізор, душ туалет в номері теж чистий і номер великий.
    не раджу зупинятись на 2 пов, якраз біля тої "кухні" тобто у плити шум-гам ,запах їжі
    для діток там і пісочокниця і качельки красиві

20. allja

allja Well-Known Member

А номери заздалегідь замовляли чи можна так їхати? І ще одне питання, мабуть, до досвідчених відпочивальників в Шацьку. Отже, мусимо того року добиратись маршруткою в Шацьк, але якщо їхати з Бродів, то дуже пізно виходить, тільки близько 17 відправка звідси, а ще якось до тої Гряди потрібно добратись...Коротше кажучи, хочу знати чи проблематично добратись до Гряди з автобусної станції Шацька? Де можна взнати розклад руху маршруток, що їздять зі Львова на Шацьк, білети обовязково заздалегідь купляти?