Відповідь: Шацьк Дівчата, буду дуже вдяча за координати в ПП якогось пристойного катеджа в Пісочному.
Відповідь: Шацьк Вчора повернулись з Шацька. Були на оз.Пісочне в с.Мельники. Озеро просто супер чисте,тепленьке. Дітлахи з води не вилазили.Комарів нема. Як на мене то Пісочне найкраще для сімейного відпочинку з дітками. Ми винаймали житло(кімнату з холодильником телевізором) санвузол і кухня були на три кімнати, в котеджі. До озера нам було дуже близько. Для розширення кругозору були на Гряді та Світязі, особисто мені там не сподобалось: на Гряді шумно,брудно, Світязь також не справив якогось враження. Якщо комусь потрібні координати звертайтесь в ПП.
Відповідь: Шацьк Були на о.Світязь, зупинились в пр.секторі "Хутір Гушово", це в самому кінці села Світязь, за базами відпочинку "Люцимер" і "Шацькі озера". 2 і 3-місні будиночки розташовані в сосновому лісі, дуже чисто, особливо в сан.вузлах та душових, велика територія, тихо і затишно, 7хв. пішки до озера, ще й дешево. Нам дуже сподобалось, особливо в порівнянні з кількома котеджами які ми теж розглядали на місці. В гуглі можна знайти фото і конт.телефони.
Відповідь: Шацьк Дівчата, хто був на Гряді, дайте координати, де там можна поселитись - сиджу зараз шукаю, взагалі нічого на Гряді знайти не можу.
Відповідь: Шацьк Хто приїхав з Шацьку? Що там з погодою? Може хтось знає сайт (польський), де можна подивитися прогноз?
Відповідь: Шацьк Моя мама зараз там, вчора купались, але сонечка майже нема! Повітря дуже тепле! Зараз падає дощ, але небо світле! Передають тепло з короткочасним дощами! Моя дитина там, я їду завтра!
Відповідь: Шацьк Ми були минулого тижня з вівторка по суботу . Погода перемінлива була, то сонечко то хмарки, але не холодно як в нас тут у Львові. Зупинились на базі Світязь Цетр, номер на 3 поверсі в цегляному будинку, по 115 грн з людини, номери гарні, просторі, гарні меблі, нормальний душ, кімната світла, вікна мансардні, вел телевізор. Однозначно краще від тих номерів що на 1 поверсі. Проблем знайти місце там взагалі не було. Були схожі номери за 260 грн і 300 грн за добу .База чиста, постійно щось прибирають, завжди було місце де посидіти і пожарити шашличок, багато качель, горки і пісочниця . На пляжі пісочок був тільки на цій базі. Якби погодка була постійно сонячна то було б взагалі супер, але всерівно загоріли, наїлись рибки і раків ( варили самі, так дешевше і смачніше )))
Відповідь: Шацьк Літо вже майже закінчується, а ше хочеться віддихнути десь біля водички.. Хто знає яка погода зараз в Шацьку? Така як у Львові? Чи може там тепло?
Відповідь: Шацьк Застали ми ще "оксамитовий сезон" на Пісочному. Але вчора, як не шкода, вже навіть на "Лісовій пісні" офіційно закінчився сезон розваг- катамарани ховали, гірки здували... А водичка ще тепла- відпочиваючих у неділю було багацько. Хоч у Мельниках вже практично все було пусто- лише компанії дачників чи молоді приїжджали у суботу. Зате ціни на проживання- вдвічі нижчі, ніж ще 2 тижні тому. Щопрада, цьогоріч була розчарована - ми традиційно зупинилися в "будиночку литовки". Не були там 2 роки. І з того часу ніяких кращих умов не стало, лише ціни виросли- територія у неї надалі в будові; ті номери на 2 поверсі у її будинку цьогоріч у сезон вона здавала по 300 грн ( в несезон пропонувала по 200). А ще побудувала "котедж"- назвати то таким словом було знущанням: такий собі низенький будинок з чотирма окремими входами. По бокам- дві "двокімнатні квартири"- умови непогані: велика кухня зі всією імпортною технікою, пральна машинка, санвузол, дві кімнати з кабельним ТВ у кожному. Але. як на мене, реальна її вартість- це та. яку вона пропонує у несезон- 250 грн ( в сезон- від 400 грн). А от всередині того "котеджу" знаходяться два номери, за які я взагалі не розумію за що беруть такі гроші: одна кімнатка з ліжком та ТВ, мийка. холодильник та дорожня електроплитка, санвузол. Ці умови у сезон вартують теж 300 грн. То вже однозначно краще за ті гроші у неї в будинку на 2 поверсі номери знімати. На території біля нового "котеджу" побудована одна бесідка. Ну добре, що ми були одні. А от у сезон то зайняті усі 4 "номери". І як їм ділити ту бесідку? Одним словом, ціни абсолютно не відповідають. Але і на такі умови є шалений попит , тому нема сенсу щось їм кардинально змінювати. До речі, наступного року вони усюди в Мельниках будуть ще більшими. Бо, як повідомила сама п. Віра всіх орендаторів змушують до наступного року зареєструватися як ПП . Відповідно, зі сплатою всіх податків круглорічно. А сам сезон заробітків у них короткий- цьогоріч це було лише 2 місяці.
Відповідь: Шацьк Цього року знову їдемо в Шацьк,там же де і були минулого року там не дешево,але як на мене ліпше відпочивати, чим приїхати додому невдоволеним! а ось знайшла сайт на якому багато корисногоhttp://http://svitiaz.net/catalog/ Тільки,ось одне питання,минулого року ми їздили машиною,а цього мусимо добиратися якось інакше.Підкажіть,яким автобусом краще їхати до села Світязь? Зі Стрийської чи з автостанції 2?
Відповідь: Шацьк kukusya, від Макдональдса на Липинського йшла колись маршрутка спеціальна . По запису Але на жаль, номера телефону я не маю . Ми коли їздили , то від нашого пансіонату "Шацькі озера" постійно їздили якісь різні автобуси до Шацьку. А ще знаю, що є автобус Львів-Брест, котрий їде через Шацьк.
Відповідь: Шацьк АС2 на Хмельницького, Львів-Брест. Зупинка буде в селі Свитязь та біля пансіонату Шацькі озера. Але то було багато років тому, мабуть варто перепитатись. Квитки варто брати заздалегідь.
Відповідь: Шацьк дівчата, хто відпочивав на Гряді, там є якісь пристойні котеджі? може хтось знімав там котедж?
Відповідь: Шацьк А ми вже цього року на травневі св"ята выдкрили купально-засмагальний сезон в Шацьку. Як завжди - один позитив! Погоду впіймали, дитина надихалась, набігалась і наплавалась, ми зарядились на робочі будні енергією. Обожнюю, раджу, поїдемо ще! Пи.Си. Дорога до речі, на порядок краща ніж минулого сезону. Трохи її підлатали а деякі участки навіть повністю ремонтують.
Відповідь: Шацьк а що озеро вже прогрілось, бо ми плануємо на наступні вихідні на Гряду, якщо повезе з погодою!
Відповідь: Шацьк та ти що?? маєш на увазі та через Червоноград? бо ми вже думали цього року їхати в обїзд через Ковель, щоб тільки ті ями оминути...
Відповідь: Шацьк якраз в тому районі кілометрів 15 є розбитої, але не до такої міри як минулого року, найгірші участки вже полатали а деякі ремонтують повністю, закриваючи по черзі полоси... Як згадаю минулорічну поїздку, не до порівняння, тоді мені здавалось що пішки швидше))) ми були на пісочному, а воно поглибше, отже і прогріватиметься довше... На Гряді є мінімальний шанс що Вам пощастить))) А взагалі, ні не прогрілось ні грама, проте нам з Романом то не завада, ми і в гірській річці купаємся...