Відповідь: Шацьк Обов"язково дайте знати, бо ми плануємо в кінці червня. Ціна 120 грн. нам підходить. Минулого року платили 600 грн. за номер на 4 чоловіка.
Відповідь: Шацьк Дівчата хочемо з чоловіком та 2-річною доцею на Пісочне, на Шацьких озерах ніколи не були тож практично нічого не знаємо, можливо хтось дасть контакти чи іншу інформацію про відпочинок на Пісочному - номер з двухспал.ліжком, з туалетом,душем, та з можливістю замовляти їжу та готувати самому. Бажано щоб і територія була гарна - з дит.майданчиком. Ціна - до 250- 300грн без харчування. Хотіли і на Світязь, але щось налякалися новин, де кажуть що стічні води забруднюють озеро, тож бажано на Пісочне.
Відповідь: Шацьк Дівчата хто має контакти для оренди житла в Шацьку. Бажано в с. Мельник (о. Пісочне). Для 4-х дорослих. Ціни до 200 грн за номер.
Відповідь: Шацьк дівчата, хто бував на Гряді(я була дуже давно та ще й рейсовим автобусом), то треба в саме місто Шацьк заїжджати щоб потрапити на Гряду? там є якісь вказівники? боюсь щоб ми з малечою довго не блудили...
Відповідь: Шацьк То ви через Шацьк проїдете (біля базару), а потім по трасі будуть дороговкази. Там такий великий поворот з лівого боку та щей вроді написано Гряда, точно не пропустите.
Відповідь: Шацьк Проїжджаєте через Шацьк, повз базар, далі буде маленький поворот на право, і по лівій стороні побачите дуже гарну дорогу в ліс(взимку зробили гарну дорогу з вказівниками і стрілками!), 1,5 км по дорозі і Гряда!!!!!!
Відповідь: Шацьк Уся дорога на Волині просто супер в порівнянні з Львівщиною! До Нововолинська мого малого цілу дорогу закачувало, це при тому, що його ніколи не закачує. Це так наш тато по Львівщині об"їжджав ями!!!
Відповідь: Шацьк після Великодня я з батьками їздила до Нововолинська, до бабці. Дорога жахлива у нас ,у Львівській області-до Червонограда і трохи далі( Великі Мости то шось страшне..то не дорога, там таке враження, що її хтось розбомбив.., а коли починається Волинська обл. то вже до Н-инська нормально.
Відповідь: Шацьк Дівчата немаю часу гортати всі сторніки минулі, може хтось поділиться контактами, хочемо поїхати з чоловіком на пару днів в Шацьк, можна десь у приватному секторі,але так щоб до озера було близько і умови були хороші, можна без харчування,ціна до 500 грн. за добу.Буду дуже вдячна
Відповідь: Шацьк ого:eek::eek: в Шацьку б такі гроші в житті не платила за відпочинок вам в Мельники мабуть тут взагалі є трохи пропозицій по Шацьку
Відповідь: Шацьк два роки тому жили в Мельниках у "будиночку литовки" ( власниця там прибалтійка). За наступні умови : кімната на 3, оббита деревом, два деревя них ліжка та розкладне крісло, холодильник, стіл, шафа, ТБ з кабельним, душ та туалет; кухня одна велика і спільна на 6 кімнат ( у кухні все начиння та техніка), дві величезні веранди по обох боках будинку на 2 поверсі зі столиками, внизу будинку ще є мангал зі столиком під покриттям, до Пісочного буквально 3 хвилини, до санаторію "Лісова пісня" 10 хвилин-вже тоді за це платили 300 грн за номер.
Відповідь: Шацьк круто, тут Каті в сусідній темі про Болгарію пише -20 евро біля моря ,наш народ просто обалдівший, за сезон хочуть на квартирку заробити ((( я дивилась теж приватний сектор , хочем скочити на пару днів в Шацьк, з нормальними умовами ціни подібні , а без умов то теж не маленькі люблю Шацьк, але за такі гроші туда , напевно не поїду
Відповідь: Шацьк Дівчата просто в мене дуже вимогливий чоловік,якби їхала сама чи скажімо з сестрою то булоби "папроще " ми хочемо поїхати туди на три,чотири дні максимум, просто зараз часу немає на нормальний відпочинок, а в Шацьку гарна природа, і якщо жити за нормальних умов(мається на увазі не ходити в туалет на вулиці, спати на чистій білизні...)то відпочинок там буде суперовий...
Відповідь: Шацьк До речі, ми теж в неї кілька років тому відпочивали, але платили десь по 50 грн. з людини. Не погані умови, правда трохи сама вона специфічна людина. ---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- Ги-ги! Глянула прогноз погоди на вихідні в Шацьку і шкода мені стало тих, хто завдатки поплатив. Сама вчора мало не перевела грошей, а потім вирішили все ж в Карпати махнути, хоч там теж прогноз не веселіший...
Відповідь: Шацьк А я Шацьк АбАжаю за будь-якої погоди. Мали їхати нинька і все наламалось...Сидю, страждаю...
Відповідь: Шацьк Ви за такі гроші будете жити в Карпатах, наприклад в Шешорах чи в Пістині чи в Верховині просто як у Бога за пазухою. В шешорах за такі гроші можна жити у фільварку над Гуком, Шацьк і комарі, комарі і Шацьк, не знаю... більше 200 грн/за номер не дала б. Моя власна думка. Ціни як на морі.
Відповідь: Шацьк Згідна, але все ж за 500 грн. ковбойські умови це занадто, краще трохи докласти і в Трускавецький "Ріксос" поїхати. Ну і дощ, холод, і