Серіали, серіали, серіали...

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Megan, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mitla

mitla All You Need Is Love

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

Думаю, що таки скоро закриють цей проект:8:

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Потрібно з серіалу "плавно" перейти до прочитання книжки:girl_in_dreams: Так часто буває, що екранізація літературного твору закінчується провалом...

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

Попередня версія хоч і древня вже, і навіть у дечому примітивна, але наближається до оригіналу настільки близько, наскільки це взагалі можливо.
    А тут забагато творчої уяви. Актори дуже гарні. Кямран красень, але роль його настільки далека від оригінального персонажу...Словом - перемудрили мудрили :girl_crazy:

3. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Але екранізація 1986 року дуже вдала, раз в році мушу подивитись. Хоч Кямран там не відповідає книжному образу, але Чаликушу саме така як описується в книзі.

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Перша прочитала мною книжка про любов:girl_tender::girl_tender::girl_tender: Пішла дивитися хто в ролях..

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Щойно додивилась останню серію Breaking Bad і вже сумую. Бо це безперечно один з найкращих драматичних серіалів, які я бачила. Перший і другий сезони трохи затягнуті, 3-й цікавий, а 4 і 5 просто неперевершені. Тому всім хто почав дивитись Breaking Bad і думає чи варто продовжувати, моя порада - однозначно варто. Ідея серіалу непересічна і втілення бомбезне. Емоції в мене зараз просто зашкалюють, буду ще довго то все переварювати.
    По змісту:
    Про фінал:
    Доречі, прихильники серіалу ви бачили цей сайт? Приємне нагадування, правда?

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Вітаю:girl_wink:
    А я додивилась останню серію 3-го сезону.

Заінтригували)

Фанати "Менталіста" і як вам Томас МакАллистер в ролі КрДж?
    Я вже під кінець подумала, що Патрік помилився і в забув когось у список додати, але ні - сценаристи виріши не мудрувати.
    Хто знає, 8-ма то остання серія сезону, це - фінал? Чи буде продовження?
    Ну і 6-ий сезон, як на мене найслабший, не вистачало мені звичного гумору, розслідувань, не вистачало самого духу серіалу, якось все до "мила" звели:girl_mad:

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

:girl_feminist: не спойлеріть!:girl_cray: я чекаю повного сезона із стиснутими зубами...так хочеться засісти і за один раз все передивитись)))) але ма надію,що це вже буде останній сезон та все завершиться ну дуже бурхливо)))

8. Nastylove

З такими темпами як виходять серії - це ще буде не скоро:girl_haha:
    Що маєте на увазі під "бурхливо"?)
    Я б хотіла щоб це був останній сезон:girl_yes:
    Не люблю коли мій улюблений серіал розтягують настільки, що мені просто стає нецікаво його дивитись, бо якось все передбачувано стається...

9. sunday

оце для мене неприємний сюрприз((((((((((

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

я звикла чекати))) - так і "Синів анархії" чекаю, так і "Декстера" чекала..люблю дивитись повними сезонами.

багато - багато подій,гумору,неочікувана розв"язка,хепі енд для одних героїв,драма для інших.

10. Nastylove

Ну, тоді не буду вам більше нічого казати, подивитесь - поділетесь враженнями)
    Може то просто я очікувала більшого від цього сезону:girl_wink:

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ииииииии...Фанати здєся)))В мене вдома напередоні було ЧП-нас затопило, згоріла проводка... Так от, у вівторок ми з чоловіком розгрібали наслідки міні-ремонту. І тільки в 12 ночі звільнились, то я ледве жива, але доповзла до ліжка, щоб подивитись 8 серію. Але то того вартувало...
    Не думала, що КрДж проявиться так швидко. Думала, що то буде наприкінці сезону. Продюсери пообіцяли повний сезон, тобто 22 серії. Нарешті Патріку дали трошки проявити акторський талант, а то він на емоціїї був скупуватий. А в цілому мені підказує 6 відчуття, що то ще не всі несподіванки. Боюся, щоб не виявилось, що ніякий він не КрДж...А справжній КрДж ще себе покаже. Ну але то мої хворобливі фантазії)))

12. Nastylove

Ну, мені саме так і здається...:girl_wink:
    Во-во, і мені якось так несподівано то було.

13. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Не думала,що це буде на початку сезону і що це буде така нецікава особистість. Дуже розчарував такий крок сценаристів.Протягом 6 сезонів тримати таку інтригу, змальовувати КрДж як сильну особистість, психолога, суперлиходія... І тут таке видати... А то як КрДж тікав і просив пощади взагалі в голові не вкладається. Краще би вже покінчили з цим персонажем в фіналі 3-го сезону,ніж замутити таке. А та таємна організація з їхніми розпізнавальними тату і кодовим словом? Перегнули.

Не дуже хочеться,щоб Патрік помилився 2 рази,але хотілося би на роль КрДж потужнішу і цікавішу особистість,з історією.

14. бетменша

бетменша Well-Known Member

Шось мені американске "Вбивство" тяжко йде. Нудно. Хтось дивився шведський варіант?

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

ну та. Трохи "хілєнький".
    в таких "довгограючих" серіалах рідко буває адекватна розв'язка чи потужна розправа над головним злодіякою. Згадайте Лост чи Кості. В останніх геніального маніяка Піланта вбивають пострілом на закинутому заводі(штампи такі штампи). Ну але маємо, що маємо.
    тігар-тігра)))) Погоджуюсь. Трошки "дєцкій лєпєт". Поки не з'явилась ця організація, серіал був більш інтригуючий. А тут маєш - якісь продажні поліцаї. Але Патрік Джейн рятує навіть тут. Ну подивимось , що буде далі...

16. Solomi

Solomi New Member

о, мені подобається, навіть дуже

а на рахунок менталіста, то починає мені здаватись , щоб Джейн сам не виявився КРДЖ.

17. Nastylove

Десь читала, що то був один із варіантів розв"язки, але насправді так не буде.

18. sunday

Искатель легенький не напряжний односезонний (на 13 серій по 45 хв) серіал, спінн-офф від серіалу "Кості".
    рекомендую для перегляду,однозначно вартий уваги.

19. elektronika

elektronika Well-Known Member

А я вперше дивлюсь "відчайдушних домогосподарок". Классний, але ВІСІМ сезонів!

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Хто вже подивився 8-му серію 4-го сезону The Walking Dead? Як враження?

Thread Status:
Not open for further replies.