Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

а ми тільки вчора почали його дивитись) перша серія дійсно не дуже, але надіюсь далі буде краще.

Класний серіал!!! Дуже цікавий та атмосферний детектив. Історія 3-го сезону мені більше сподобалась ніж історія Роузі Ларсен.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Почала дивитися четверту серію і наразі, захоплення не викликає. Дивлюсь далі і чекаю :).

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Щойно подивилась 1 серію 2-го сезону "Елементарно".
    Так скучила за Джоні Міллером та Люсі Лью. Обожнюю їх :girl_in_love:

4. Tanju

Tanju Well-Known Member

А ми з чоловіком ще тільки 4 сезон breaking bad додивляємось, смакуємо, більше ніж одну серію за вечір не дивимось! Ото я підсіла на нього, ходжу і думаю , а що, а як, а чому! Класний серіал, захопив дійсно, хоча я не з початку його почала дивитись. Шкода, що скоро закінчиться:sad:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мене чоловік агітував/агітував і сам подивився, ото читаю і думаю, що і мені тепер самій дивитись?:girl_in_dreams:
    а ми зараз дивимось the good wife

6. Златка

Златка Well-Known Member

о, мій улюблений серіал :girl_in_love:
    передивилась вже три сезони suits, теорія брехні, тіло як доказ - теж сподобались

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Теорію брехні дивилась, коли була вагітна Домчиком, потім сміялись з чоловіком, що він всіх дуже уважно розглядає :)

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

9. Insolence

Insolence Living The Dream

Додивилась корейський історично-фантастичний серіал Віра / Shin-eui / Faith.
    Суміш романтики, драми, фантастики та історії. Кому подобається гарна картинка природи, боїв на мечах, а також не зупиняє велика кількість вбитих - то це перший серіал, про який можу сказати, що раджу. Ну і ще ОСТи там дуже органічно вписані.

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

Почали з чоловіком дивитись breaking bad.. Подивились 4 чи 5 серій першого сезону і щось він скучний нам.. То тільки мені він виглядає депресняковий, чи наступні сезони трохи веселіші?...

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

вже колись відповідала форумлянці, що цей серіал одразу в себе не закохує, як різні шерлоки, тут немає героїв, навпаки, тут повно антигероїв, до яких спочатку не знаєш, як ставитися (ох, як мене Уолтер-невдаха нервував на початку), чорний гумор далеко не всім "піде". І ще можна такі слова кінокритика вставити:
    "Авторам сериала «Во все тяжкие» удалось приучить аудиторию к своей уникальной манере подачи, где события не форсируют ради лишних зрелищных моментов. Это шоу требовало от зрителя внимания и терпения, за что вознаграждало их каждый год впечатляющими развязками".

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я на Твін Пікс "присіла", дуже давно його не бачила, а тут недавно з коліжанкою якраз говорили, що в часи нашої молодості:d23: ми були просто закохані в нього, і були в захваті від тих гарних акторок, і пейзажів, навіть зараз, коли на природі бачимо красу, говоримо:" так гарно як в Твін Піксі". :)

13. Holly

Holly Moderator

А я додивляюсь 3 сезон "Гранд Готелю". Чимось нагадує Абатство Даунтон - та епоха, прислуга, королі-герцоги. А ще тут заборонене кохання, детектив, інтриги. Хоча під кінець сильно закрутили

14. Беата

Беата New Member

Не памятаю де читала відуки про серіал "Тюдори"...здається ви дівчата радили? От додивляюсь останню серію 4-го сезону....Цікавий серіал, таке собі продовження серіалу "Біла королева" по історичній хронології....Хто рекомендував, дякую!:o

15. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

щось і мене не "торкнув" серіал "Во все тяжке"..ні тобі гумору,ні внятного сюжету...може ПОКИ...але наразі я вирішила подивитись другий (та третій,четвертий) сезон "Отель Вавилон"
    http://www.kinopoisk.ru/film/400022/

серіал про роботу п"яти зіркового готеля очима персоналу.

16. Lyudvig

Значиться, що то не ваше "кіно". :dntknw:

І ще повертаючись до Breaking Bad :girl_in_love:
    А це написано, як про мене : :girl_crazy:
    Ще мені дуже сподобалась така рецензія:

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

Якщо Ви про "Величне Століття" - то не російський серіал.. турецький ))) Не США чи Франція, але перший і другий сезони в них дуже вдалі. То вже потім санту-барбару накрутили..

18. Lyudvig

19. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

"Во все тяжкие" мені хіба з самого початку здавався не те щоб нуднуватим, а скоріш якимось розтягнутим... Але гра акторів чого тільки варта, сам сюжет, просто геніальний, серіал настільки запав в душу, що наврятчи після нього щось сподобається настільки....
    Можливо, тяжкий....можливо, не для всіх...Мій чоловік чомусь мені його спочатку не рекомендував казав, що серіал не жіночий :)

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я закінчила дивитися другий сезон і лише зараз мені стало цікаво. Якщо б дівчата його не хвалили, то б напевне кинула дивитися після першої серії. Але згідна, що серіал важкий, ну а гумор там є, але спецефічний :girl_crazy:.

Статус теми:
Закрита.