Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

дивлюсь зараз Скандал
    там страшне кохання між нею і президентом США! але вони не можуть бути разом і всяке таке!
    сюжет цікавий, чекаю на нові серії!

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

схожі фільми:
    "Костюмы в законе / Форс-мажоры / Иски / Suits" (Сериал 2011-2012)

"Белый воротничок / White collar" (Сериал 2009-2012)

"Франклин и Бэш / Franklin & Bash" (Сериал 2011-2012)

3. oksumoron

oksumoron Active Member

доки чекаю на серії Скандал, почала дивитись і цей серіал!
    подивилась перший сезон, цікаво, але повторюється трохи, і якось навіть місцями вже нереально виглядає!

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Подивились вчора з чоловіком останню серію серіалу «Парк авеню, 666» (англ. 666 Park Avenue). Трішки розчарувалась, оскільки склалось враження, що серіал закривали поспіхом і нічого толкового для завершення не придумали. Ідентично і в Отчаянные меры ( Last Resort).

5. Pakahontas

Pakahontas New Member

Мої фаворити це безперечно "Друзі", які записані в мене на ДВД і переглядаются постійно. "Секс і місто" я шалено люблю.:girl_in_love: "Відчайдушні домогосподарки" заворожують своїм сюжетом та інтригами, також в цьому жанрі є ще "Пліткарка", щойно закінчила передивлятись. "Город хищниц" досить цікаво подивитись - легенький і веселий серіальчик. "Анатомія Грей" - це моя слабкість. Я підсадила на неї всіх подружок. Досить цікаві "Як я зустрів вашу маму", "Помадні джунглі". Люблю "Інтерни" та "Кухню". Є ще "Теория большого взрыва" про "ботанів", дуже веселий.
    Ось, здаєтся, і все.

• Подобається Подобається x 1
  6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А я Вороніних люблю, такий легкий і позитивний мені той серіальчик, єдиний з серіалів, які дивлюсь. В кожній серії у них вилазять якісь проблеми, сварки, обрАзи, а насправді - така дружна родина. Кожен персонаж - дуже яскраво вималюваний.

7. Virna

Virna Well-Known Member

і я люблю. чоловік з мене сміявся, а тепер обоє дивимося, як натрапимо на них. мозок відключається. дивишся і не переживаєш. то якраз для моєї нервової системи:d23:

8. siriuska

siriuska Member

мені дуже сподобався серіал Вісімдесяті, навіть чоловік, що є противником всякого такого, то дивився. А минулого тижня закінчили дивитися 2 сезон Війни Престолів, надзвичайно захопливого фільму, а наразі дивимся Тюдори. Всім рекомендую, затягує.

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата порадьте декілька російських серіалів-мелодрам, але тих, що вже закінчились.
    треба свекрусі скачати, але я рос. не дивлюсь.

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

"Ласточкино гнездо" 2012р. - це з таких не довгих серіалів, мені сподобалось.

Ось тут є http://tvtv.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&id=360:-2012&Itemid=200

11. romawka

romawka Member

А я почала дивитись "Красная вдова" 2013р., поки що знайшла 2 серії, сподобався. Жанр- драма, детектив, кримінал.

12. mamba

mamba Member

Для інтелектуалів: "Картковий будинок", лютий 2013р. вийшов перший сезон. Зараз чекаю другого. Про американських конгресменів, про кохання, про інстриги та жагу влади. Серіал просто вразив-змінила свій погляд на серіали загалом). Як казав один класик сучасності-"за серіалам майбутнє, оскільки сюжети і можливості кіно перестали вміщатися в формат 1,5-2 год".
    Рекомендую, не пожалкуєте)). Один із реж. Дейвід Фінчер ( остання робота перед тим "Дівчина з тату дракона"). Актори Кевін Спейсі та Робін Райт ( теж вражають).

13. Музик

Музик Мартуська

дякую за рекомендацію, почала дивитись.

а от Скандал мені не пішов

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І я дивлюсь Білий комірець...ммммм...

Останнє редагування: 17 Березень 2013
  15. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я вже по другому колу дивлюся :girl_wink:. Минулого року передивилася 3 сезони, цього року 4-й. Але не можу я на кожну серію чекати, тому взялася знову ))). Пішло мені.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

хто дивиться Кадети, підкажіть від чого лікувалась Поліна? я так час від часу поглядаю як попаду і сьогодні бачу так шифрується перед Максом і весілля завтра, що то там в неї таке страшне?

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, хто дивиться серіал "Милые обманщицы". Як вам кінець 3-го сезону? Думає Елі справді жива і є "червоним плащем"?

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А що є продовження "Кадетів", чи то я серіал смутно пам"ятаю?

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

мені здаеться що Елі вже давно немае жодного відношеня до "А",мені більш схоже що там Меліса сильно замішана.....хоча вони пишуть той сценарій" поситуаціі"(мені так видаеться)
    п.с. на половині 3-го сезону вже так захотілось розвязки і закінченя ,хоч якогось,і дивитись вже сил нема і недивитись неможливо.затягуе......

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я теж так раніше вважала, але остання серія сезону змусила мене засумніватись. Що то за рука з землі в кінці серії була? І чому "червоний плащ" схожа на Елі чи носить її маску? Тіла Елі так і не показали ні разу. Ще я думала може то Сісі в червоному плащі.
    Меліса, Дженна і та нова мулатка там якусь свою гру ведуть, мені здається, незалежно від "А". Це ж вони підпалили будинок.
    Взагалі класний серіал і я рада, що його продовжили на 4-й сезон.

Статус теми:
Закрита.