Серіали, серіали, серіали...

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Megan, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

Минулого року передивилась такого плану - "Помадні джунглі" і "Кашемірова мафія". Правда "Город хищниц" більше комедія, а тут комедія плюс драма. Ну і плюс модна індустрія.
    ТаВишо!? Пічалька))) Такіх людей тіряєм...

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Такс, записала :d23:, але не всьо зразу :girl_wink:

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

І я передивилась. . Такий серіальчик дівчачий :girl_wink:.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

той серіал накрився дуже скоро, там хіба один сезон і то, не пригадую, чи до кінця

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Один сезон то мало :girl_in_dreams:. А чо накрився?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

низькі рейтинги

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Там 6 чи 7 серій всього. То в Америці якась тенденція останні 10 років - знімати якісний серіал, а потім закривати його через низькі рейтинги. Он і "Парк авеню 666" закривають(хник).

8. whisper

whisper Well-Known Member

додивилась сьогодні " Острів непотрібних людей" класний, думала завжди що російські серіали муть, а тут нічого, випадково побачила кусочок в телевізорі і так мене зачепив, що мусіла в інтернеті передивитись

9. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Почала дивитись "Город хищниц", такий нічого собі, мені сподобалось, не напрягає.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ми вже давно його подивились. нам дуже сподобався

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

А мені він не дуже. Гумор натягнутим виглядає. Подобається серіал "Вісімдесяті", такий милий

12. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Трохи є такого, сценаристи особливо із шкіри не лізуть.Більше дивлюсь заради Кортні Кокс(вже зовсім не дівчини), мабуть ностальгія за "Друзями"...:girl_in_dreams:

13. бетменша

14. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Я була фанатка серіалу про поліцію російську "Глухарь", потім передивилась всі серії серіалу "Карпов" таке собі продовження Глухаря :girl_crazy: а зараз з чоловіком підсіли на фантастику, дивимось серіал американський "Ходячие мертвеци", ну дуже класний, чекаємо на нові серії що понеділка з нетерпінням, як дехто на Роксолану по суботах :girl_in_dreams:

15. бетменша

Я теж вже дійшла до 3-го сезону і тепер очікую на нові серії. Але мені здається, шо таки трохи розтягують той 3-ій сезон. А перші два були ого-го. Ну нічого, надіюсь, то мені так тільки здається))

16. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

ми теж це замітили, але в цілому всеодно переживаєш постійно за героїв, та й цікаво що буде далі..

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я від перших двох сезонів відходила десь місяць))) постійно мене переслідували думки про тих зомбі, то спати не могла. тепер вже попустило і не знаю чи дивитись далі чи ні...

18. бетменша

хі-хі. а мені вони вже два рази снились)) але дивлюсь далі. А по темі, то пробувала дивитись "Грімм", ніби така прикольна ідея і отой зв язок з казками Грімм, але невдалий якийсь серіал. Ну не знаю чому, недопрацювали щось сценаристи. Ну і головний герой якийсь "унилий" і неінтересний, один той переввертень класно грає. А от перша серія серіалу "Межа" (рос. варіант "За гранью") дуже сподобалась, така динамічна, ну і купа всього - ФБР, біологічна зброя, всякі таємничі злочини

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Там по задумі серіалу з кожною серією головний герой з простенького поліцейського перетворюється в відважного і сильного воїна добра:girl_smile: Читала десь інтерв’ю з тим актором:girl_curtsey:

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Підсіли на серіал "Страсті по Чапаю"

Його мають по ТВ показувати, але ми скачали перший сезон і дивимось оптом...

Thread Status:
Not open for further replies.