Серіали, серіали, серіали...

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Megan, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

А я додивилась останній сезон Домогосподарок. Супер! Люблю його. Але остання серія мене трохи засмутила....Не чекала такого перебігу подій. Сподіваюсь в наступному сезоні все проясниться на краще.

2. terezka

terezka котяка-вишивака

а я зараз дивлюся "Всі жінки відьми", оскільки ніколи його не бачила нормально, лише окремі серії

3. Vika

Vika Well-Known Member

дівчата підкажіть мені де можна скачати 7 сезон Хауса всі серії. бо все що знаходжу то по одній. а я хочу всі і зразу.:girl_yes2:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я вас підтримую на всі 100!!!
    А ще обожнюю "Вороніних". Особливо мене приваблює те, як змальовано стосунки свекрухи і невістки. Супер серіал! Ура, з 4-го липня нові серії.

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я підсіла на "Теорию лжи", дуже подобається...ну і щоразу нові серії качаю "Інтернів"

6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А ми останнім часом дивимося "Байки з склепу" - це такий собі моторошний і повчальний серіал. Там ще такий скелетик говорить ,з гумором, на початку і в кінці. Кожна серія - це якась історія з повчальним змістом.
    І кожного разу думаєш, а що цього разу буде. Рекомендую:)

7. draga

draga New Member

Дивимося з чоловіком "Мужчина во мне", в принципі сюжет стандартний, навіть можна знайти ще якісь серіали з подібним сюжетом, але ізюминкою є друге я головної героїні, яке приносить в серіал масу позитиву, через це і дивимось.
    Ну і ще серіал Интерны дуже рекомендую для підняття настрою.

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ми сьогодні додивилися третій сезон серіалу "Межа". Вже з нетерпінням чекаю наступного, а то третій так загадково закінчився, що цікавість аж розпирає.
    Тепер от думаємо, що ж то нове почати дивитися?

9. ksuhanova

ksuhanova New Member

как вы относитесь к тому чтобы создать группу для отдельного обсуждения сриалов Сваты, Папины дочки, Воронины и Моя прекрасная няня?

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

на сайте www.rutracker.org

10. Amaranta

Amaranta Member

А ми з чоловіком підсіли на "Інтерни". Спочатку мені не дуже подобалось, бо не люблю все, що пов'язано з медичною тематикою, але потім затягнуло конкретно:girl_yes2: А Лобанов - це найприкольніший персонаж:girl_haha:

11. Demetra

Demetra Well-Known Member

Додивилась нарешті 7 сезон "Домогосподарок". Трохи розчарував сюжет, гадіюся у наступному сезоні придумають щось цікавіше. Та й закінчення сумне трохи:sad:
    Зараз скачала серіал "Дівчата Гілмор": веселий і легкий. Колись його показували по тв, але я не всі серії і сезони бачила.

12. Demetra

Вийшов новий серіал Укусы Любви / Love Bites.Правда з перекладом є поки 2 серії, я подивилася і мені сподобалося:girl_wink:

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми з коханим нарешті дочекалися виходу нового сезону "Breaking bad"! Неможливо відірватися від нього! Перші сезони нас так захопили, що я ще на початку намагалася розділяти там де "зло" і "добро", але зараз:8:...Просто гра з глядачем - хто кого, автор своїм непередбачуваним сюжетом, чи глядач, який до кінця серіалу, мабуть, сам захоче щось таке витворити, як той вчитель хімії, здавалося б, звичайний дядько. Спочатку серіал якийсь нудний, але потім так затягує! (як і властиво серіалам:girl_wink:)

14. Heureuse

Heureuse вірю...

я зараз на другому сезоні "Секс і місто" і на 30-ій серії ..."Дикого ангела"
    я трошки тойво, я знаю:girl_crazy:

15. Demetra

Ну тоді я теж:crazy: бо і мені подобається "Дикий ангел"
    Правда я ще не набралася сміливості передивитися усі серії.

16. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я нарешты додивилась останню серію серіалу "Пліткарка", якщо сказати про сюжет, то мало толкового, зато можу сказати браво їхньому костюмеру:girl_claping:

17. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Доктор Хаус, Теорія Брехні, Клініка, Касл - наше всьо!!!!

18. Nemi

Nemi Well-Known Member

а я сьогодні скачала першу серію дорами "Клуб побачень старшої школи Оуран" x))))) навіть не сподівалася, що так швидко вона з'явиться в неті, бо в Японії її лише вчора опівночі транслювали. просто в захваті!! актори так гарно підібрані. навіть спецефекти використані так, що в дорамі є всі приколи, що були в аніме. ^___^
    мабуть, з тієї радості я підсяду на японські та корейські серіали. от почала переглядати іще одну дораму - "Найкраща подруга прекрасної Анни" (Anna-san no Omame) <333

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

-співчуваю :connie_pull-pigtail бо ми з чоловіком завдяки нашому другові давненько підсіли на японські мульт-серіали - аніме:girl_crazy: зараз "сидимо" на "Гентамо" - дико веселе аніме про самураїв-голодранців в умовах захопленої інопланетянами Землі і "Вельзипуз" - про демонічного карапузика, якого виховує старшокласник-хуліган. Так, звучить це все божевільно, але ж як затягує!!!:8: аніме "Місячна миля" - то взагалі шедевр, шкода що продовження не скоро буде (якщо буде взагалі), а то я б і на нього з радістю підсіла :)

20. Nemi

Nemi Well-Known Member

за цим божевіллям часто приховується ціла філософія.. *___* один "Сумний вчитель" чого вартує.. Гінтаму я вже давно збиралася переглянути, але трохи відлякує кількість серій. на початку черги в мене аніме "Ван Піс" - дуже кумедне про піратів, та "Детектив Конан" - назва говорить сама за себе.. ^___^

Thread Status:
Not open for further replies.