Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

Нарешті вийшли останні серії Загублених (Lost). :girl_claping:

2. rododendronia

rododendronia Member

сьогодні остання серія :girl_sad: В кого які прогнози?

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

такс.... думаю, що Каріна втратись дитину, або шось собі приробить, а ті двоє будуть щасливі....
    Блін, який той Макарський класний......... я влюбилась..... він такий мужній і такий ніжний і такий.... такий... ех...

4. romawka

romawka Member

а я думаю що Лана залишеться з колишнім чоловіком, її роль дуже благородна і вона незможе залишити дитину без батька!
    А Каріна з Петром поїдуть в Америку.
    Надзвичайно класний серіал, дуже жаль що закінчується. Але так би було класно, якби Лана залишилася з Петром!

5. rododendronia

rododendronia Member

повністю згідна!

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

І я, і я.
    Якщо чесно мені Ігоря шкода дуже, він же сп'ється якщо Лана не повернеться.

7. rododendronia

rododendronia Member

все закінчилось СУПЕР!!!!!

8. Burberry

Burberry Well-Known Member

Я взагалі майже не дивлюсь російські серіали. а тут побачила першу серію "Дихай зі мною" і затягло. Він дуже емоційний. Я вболівала за Лану і Петра, хоча думаю, як все-таки в житті буває, що нема правилього вибору і який біль може принести справжнє кохання.

9. rododendronia

rododendronia Member

так і як воно рідко зустрічається. Але яке воно прекрасне :girl_in_dreams:

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ех... знаєте чого я хочу??? Хочу латино-американського серіалу на все літо.... щось типу "Жінка з ароматом кави", "Дочка садівника", "Дикий ангел", але нове.. так вже скучила за таким милом.... мда.... от до чого "бєздєліє" доводить)))

11. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

була в гостях у друга, який дивиться серіали в страшній кількості, і подивилась оце по серії "Як я зустрів вашу маму" і "Теорії великого вибуху". перше не пішло зовсім, якесь тупе зовсім... а щодо другого - може бути, якщо більше нема чим час зайняти, і то недовго, але культовості того серіалу щось зовсім не вловила. дуже посередній сітком.

12. natorella

natorella Well-Known Member

мій чоловік зараз сидить і його “пакує”. деколи так сміється, шо приходжу дивитись з чого))))

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Додивилась я серіал "Я лечу" гарний, шкода що так обірвався!

14. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

о, закінчився? цікаво чи продовжать нарешті "Грей", чи вже літній графік і будуть повторювати щось інше? (хоча чого я питаю, піду-но подивлюся програму :girl_crazy:)

15. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

"Анатомію Грей" мають продовжити з осені. Класний серіал, моя мала від нього в захвати.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дивлюся "Загальну терапію". Дуже подоюбається. Шкода за Заславським. Сюжет довелося радикально поміняти через те, що він відмовився зніматися. Була дуже гарна пара.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Обожнюю серіали і дивлюсь їх цілу купу. Всі перелічувати не буду,бо то дуже довго. Усі серіали беру з інтернету.

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А ми зараз переглядаємо "Синие ночи" цікавий сесріал про піонерський табір. веселий такий) Кому сподобались канікули строгого режиму цей серіал теж сподобається!

19. Skrynya

Skrynya Member

Я вчора подивилась перші 4-ри серії нового серіалу "Неизвестные лица." Коротко:Группа незнакомых людей, просыпается в заброшенном городе, не помня, как туда попали. Они обнаруживают, что за ними наблюдают камеры безопасности. Чтобы сбежать, они должны сообща решить сюрреалистическую головоломку. Опис с...мний, а насправді Я такого цікавого фільму вже давно не бачила!!! Чекаю наступні серії...:d23:

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я обожнюю серіал "Менталіст". А ще з Нету стягнула два серіали "Числа" і "Кості". Дуже задоволена, дивлюся як є час. Обидва - детективні. "Числа" - про підрозділ спецслужби, який розплутує справи за допомогою комбінацій чисел. Їхня теорія така - будь-що в цьому світі складається з послідовності чисел і щоб щось дізнатись треба в правильному порядку їх розташувати. А другий - теж про підрозділ поліції, який займається рештками людей(костями) тривалої давності.
    Раджу переглянути. А зараз по плюсах іде ще один мій улюблений - "Свати"..

Статус теми:
Закрита.