Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

слухайте, хто дивиться ранеток? куда зєлєнова дитину діла? я шось в нєпанятках

і да - я їх деколи дивлюсь. поржіть

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я недавно включила як їсти готувала, а тут бац, зєлєнова вже вернулась і ніби була вагітна як їхала в Англію. А самі ранетки де? а то тільки одна назва і лишилась!

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і я то пропустила...капець якийсь...шось в тому я так поняла батьки замішані а шо там і як мучусь в здогадках

4. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

В Зєлєнової дитина померла при родах,вродіби.

5. Sonne

Sonne Well-Known Member

Хто знає скільки взагалі сезонів "Доктора Хауса" планується? Вчора подивилися ост. серію 6 сезону, Хаус і Кадді разом:girl_in_love:. Продовження буде? Чи як в казках все закінчується весіллям, а як життя героїв складається далі, уявляє кожен собі як хоче:girl_cray:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

сильна серія, я ледь не сплакалася :sad: Така важка, в емоційному плані, перший раз таке зі мною було від перегляду Доктора Хауса. Шкода дівчинку :sad: :sad: :sad:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я, яра антиприхильниця російських серіалів, дивлюсь з мамою "Дихай зі мною"... так дивлюсь, шо аж перейнялась ... надіюсь на 200 серій не затягнуть

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

І я якось натрапила на цей серіал коли переключала канали, так затянув, що тепер "Секс і місто" по ТЕТ доводиться пропускати, бо цей іде. Цікаво вже чим закінчиться.

9. Virginia

Якщо чесно, то буду рада якщо він закінчиться "стандартно тупо", хочу щоб Лана і Пєтя були разом і втерли носа Таньці.... ой, то вона вже Каріна

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Щось мені здається, що російські серіали так не завершуються. Підозрюю, що не Ви одна так хочете. Якщо ще Каріна завагітніє, то Лана ніколи не захоче розбити їх сімю.

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

7 сезон стартує у вересні цього року.
    Пи.Си.А, де дивились останню серію,поділіться лінком:girl_smile:.

12. Vittoriya

Я скачувала на кінозалі.

13. Virginia

Такого просто не може бути, щоб Лана і Пєтя не зійшлись.... то ж мило!!! Завжди добрі разом, і якщо повезе поганим, то і їх десь примазають)))

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я теж за це, але .... побачимо!

15. ulcha

ulcha New Member

і я хочу , щоб Лана з Петром разом залишились

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

серія класна,але не така сильна,як кінець п"ятого сезону, в п"ятому сезоні з Ембер і з Хаусовими галюниками було крутіше.
    правда, цю серію (останню 6го сезону) проревіла і продивилась на одному диханні, з моєю клоустрофобією взагалі на голках в тих завалах з Хаусом сиділа, думала не додивлюсь,так тіпало.

17. Vittoriya

аа..ну та. Мені ще запам'яталася серія,де вони з Амбер потрапили в аварію і в кінці вона померла :sad: :sad: :sad:

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

в мене то саме було!!!:)

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

дівки, майте совість - не переказуйте сюжет:girl_smile:

ми зараз присіли на "2 з половиною чоловіки" - дуже смішний серіал, і малий "балбєс", це ми так називамо о.5 чоловіка, прикольний у ньому, я вже мовчу про неперевершену маму Чарлі і Алана:girl_crazy:

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка,а коли у нас прем"єра "Секс і місто 2"?

сама й відповім,бо вже знайшла відповідь :) 3.06.10

20. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я не любителька серіалів, але "Секс і місто" передивилася (англійською) всі сезони, а деякі серії навіть й двічі :) І не думала, що колись побачу не гірший, а може, й кращий серіал, але от відкрили для себе Being Erica (зараз іде по Hallmark), скачали всі серії, і за вуха мене не відірвати :) Легка (а часами не така вже й легка) історія про дівчину, яка багато про що шкодує з минулого і зустрічає загадкового психотерапевта, який періодично посилає її в минуле, де вона може виправити, переграти певну ситуацію, хоча іноді переконується, що це не потрібно чи неможливо... Дає багато поживи для розуму, що для серіалу незвично :)

Статус теми:
Закрита.