Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

Він не давно йшов по новому каналу,також дивилась,вже не перший раз:)Ше можу дивитись безліч разів "Друзі",люблю ше "Убойну силу","Малкольм в центрі уваги" подобаються такі серіали.

2. Pyshunka

Pyshunka Well-Known Member

Мені також дуже подобалась Маргоша (я навіть коханого на неї підсадила). Всі можуть радуватись бо буде продовження МАргоша-3 (на офіційному сайті пише) :girl_claping:

3. mysika82

mysika82 миється в бані

цікаво, що ж вони тепер придумають...:girl_haha:

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

оо...а я нинька натрапила на "Секс і місто"...файне кіно...колись дуже пізно йшло, то не бачила повність цього шедевру....мо хто має усі сезонни на ДВД?

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

я маю :girl_wink: але на рос мові, не рекомендую.
    як і в більшості серіалів - укр переклад рулить :)

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а в Секс і місто особливо! Просто не порівняти з російським.Там все так плоско, а в нас і голоси кращі і жарти дотепніше перекладені.Я балдію від українського перекладу цього серіалу...

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

та не тільки в секс і місто. Хауса не дивлюсь 6 сезон через переклад.... Друзі - не сприймаю на рос мові.
    так шкода,що не продають двд з нашим перекладом.

дорогі люди, котрі цим займаються!!! продавайте серіали з нашим перекладом, заробите серйозні гроші !!!! :girl_wink:

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

раджу шикарнючий серіал Блек Букс
    історія йде про 3 друзів, один з них власник книжкової крамниці, інший - його помічник-недотьопа, і моя улюблениця - екзальтована Френ
    гумор трішки специфічний, ситуації, у які потраплять герої - часами неймовірні і дуже-дуже смішні!
    але, на жаль, є лише три сезони:sad:

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я б сказала що він не найгірший, хоча я сама дивлюсь в оригіналі :girl_flirt:

10. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Мені цей серіал щось не дуже :girl_in_dreams: Дуже любила "Дівчата Гілмор", "One Tree Hill" ... щось більше не показують нових сезонів((, а "Однажды в Калифорнии" так мене в свій час захопив... :girl_tender:

Останнє редагування: 8 Квітень 2010
  11. Текіла

Текіла Well-Known Member

Я також любила "Дівчата Гілмор"
    Зараз продовжую дивитись "Як я зустрів вашу маму". 5 сезон.

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я дивлюсь "Свати" по нному колу..цікаво чи буде продовження

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я теж їхня фанатка!!!скачала всі фільми і серіали,і коли поганий настрій передивляюсь їх:girl_cool:дуже хочу продовження, щоб показали як ті свати в Голландію поїдуть до своїх внуків:girl_in_dreams:

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Буквально вчора додивились з чоловіком серіал (12 серій) " АПОСТОЛ" Такий класний, правда трохи сумний, оскільки йдеться про часи ІІ світової!
    Ось короткий зміс, вибачайте що на рос. мові.
    "В начале войны немцы забрасывают в СССР своего диверсанта. Высадка проходит неудачно - шпиона захватывает НКВД. При попытке побега диверсант, оказавшийся русским вором в законе, случайно оставшимся на оккупированной территории, погибает. Чтобы найти остальных шпионов, участвующих в операции, чекистам приходится обратиться к брату-близнецу преступника - сельскому учителю. Тот занимает место покойного в немецкой агентурной сети и вступает в смертельно опасную игру. "

15. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Як завжди, дивлюся серіал від ВВС - "С жаворонками в Кэндлфорд" (Lark Rise to Candleford). Він такий спокійний, типово англійський :) Цікавий сюжет і дуже гарне озвучення :)
    Экранизация полуавтобиографической трилогии Флоры Джей Томпсон «Жаворонок взлетает в Кэндлфорде» (вариант перевода - «Чуть свет – в Кэндлфорд») (1939), «Снова в Кэндлфорд» (1941) и «Зелень Кэндлфорда» (1943), неоднократно переиздававшейся.
    Сериал рассказывает о жизни в конце XIX столетия маленькой английской деревушки Ларк Райз («Ранние жаворонки» или «Взлёт жаворонка») и соседнего зажиточного городка Кэндлфорд. Юная Лора Тимминс из Ларк Райза поступает на место письмоносицы в почтовое отделение Кэндлфорда и покидает родную деревню. С этого момента начинается её рассказ обо всём, что она видела и слышала: о противостоянии и дружбе городка и деревни, бедных и богатых, о любви и ненависти, слабостях и благородстве жителей этого уголка исчезнувшей викторианской Англии – фермеров, ремесленников, дворян, служащих, коммерсантов, о каждодневной жизни их семейств, соседей, друзей и недругов.
    Юмор, мудрость, романтика и красивые сельские пейзажи присутствуют в достаточном количестве.
    Зняли вже два сезони (по 10 серій), зараз знімають третій.

16. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А я любила дивитись "Маргошу" Шкода,що закінчився класний був серіал:girl_tender:

17. Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

Єдиний серіал,який можу дивитися---"Сусіди".Відносно всіх решта ,цікавить одне питання:"Що курять сценаристи,коли пишуть подібну "нетлінку"?:8::8::8::bad::eek:

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

А де ви дивитесь той серіал?

19. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Virginia, на комп*ютері :) (найшла на торентах). На жаль, він у нас не транслювався.. Навіть нема озвучки, слухаю англійською і троха заглядаю на субтитри...
    п.с. під озвученням - мала на увазі саундтрек (вибачте, що неточно висловилася).

20. Skrynya

Skrynya Member

Статус теми:
Закрита.