Серіали, серіали, серіали...

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Megan, Feb 25, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

кожному своє

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я не любітель серіалів, але кілька разів (навіть не порахую скільки) передивилася "Друзі", можу ще стільки ж передивитися. Ще коли вагітна була сестра чоловіка принесла мені на дисках "Секс у великому місті" - передивилася. Відносно недавно з чоловіком дивилис "Хауса" (дивилися по кілька серій підряд після того, як малий спати йшов, могли в першій годині ночі засинати :girl_smile:). А от коли ДП тимчасово прикрили, сестра підсадила на "Пліткарку" (попросила їй скачати, я так одним оком глянула і затянуло :girl_smile:). От і всі серіали, які я бачила...

3. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

здавалося що писала про це, але проглянула останні сторінки - не знайшла...
    зара качаю перший сезон серіала Private Practice - це відгалуження від Анатомії Грей - історія Еддісон Шепард з того моменту, як вона йде з Сіетл Грейс (тобто після закінчення 3 сезону, що ми недавно спостерігали) до того каліфорнійського медичного центру.
    щоправда, з моїми темпами воно качатиметься ще довго, але перші три серії вже практично є :) дуже вже мені сподобалась та Еддісон ;)

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

Дівчата Гілмор - характери знайомі, тому дуже подобається

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ооо, як я забула до свого списку додати дівчат Гілмор!!! :girl_cray: Коли дивилася, сподобався, але це було давно, нових сезонів не бачила...

6. Lithium

Lithium Active Member

ОЙ, А Я ЛЮБИЛА "МАРГОША", ОЦЕ БУЛО ПОТУЖНО, МОЖНА ПОСМІЯТИСЯ ВІД ДУШІ, КЛАСНА ІДЕЯ ФІЛЬМУ.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Так шкода що закінчився:girl_cray:, ми з чоловіком всі серії дивились. Деякі вислови - просто бомба!

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

До речі кому як закінчення Маргоші.?Мен інаприклад не дуже. Чекала і шоб Зімовського на місце поставили, і шоб Марго вернули. Гади то хіба латиноамериканці таке недозакінчене могли придумати:girl_devil:

9. Fleshka

А я от навпаки вболівала за справжню любоффф. Закінчення в Маргоші-1 мені більше не сподобалось. Я ж не знала що невдовзі продовження буде. Може за рік-другий Маргоша-3 на екрані з"явиться... Я б не проти посміятись, тільки блокнотик заведу вислови записувати, вони мають шанс в "крилаті" перетворитись:girl_crazy:

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Зявиться у вересні:)

11. mysika82

mysika82 миється в бані

я теж з задоволенням дивилась "Маргошу", першу і другу. "Крилаті" вислови- дійсно бомба, гра акторів теж класна. Кожна серія цікава, не те що "Дика Роза" і ій подібне, де цікавий момент розтягнуть на двадцять серій:girl_smile: Хоч закінчення двох "Маргош" трохи розчарувало, багато недосказаного:girl_smile:

а ще я дивлюсь "Ранетки". Всі з мене сміються, кажуть що це для школярів, а мені подобається!

12. Bonka

Bonka Well-Known Member

Я з чоловіком підсіли на " Втеча з в'язниці " (Prison Break):ninja:
    дуже цікавий серіал,
    неможливо зупинитися, дивимось кожен вечір по 2-3 серії.:girl_crazy:

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я свого часу, ще минулого року з братом та чоловіком дивилися його в інтернеті. Часами по 5-7 серій за день:)):):)

14. Emma Dia

Emma Dia New Member

Минулого року з чоловіком переглянули всі сезони "Втечі", зараз дивимося "Домогосподарки", "Виживші", "Грань" та ін. Але найбільше мені довподоби "Школа" та "Барвіха".

15. Текіла

Текіла Well-Known Member

"Секс у великому місті", "Друзі" та "Домогосподарки мої улюблені серіали.
    ще класний серіал "Як я зустрів вашу маму". Смішний)

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

А вони йдуть по якомусь каналу???

Я вас розчарую, вона не закінчилась... вчора показували першу серію:girl_blum:

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ось тут є усі сезони http://www.mydimka.com/.

18. Fleshka

Ура!!! Маргоша знову на 1+1!!! Запасаємся блокнотиком записувати "крилаті вислови"

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

спробувала я дивитись "Помадні джунглі" від авторки СйМ
    серіал про трьох подруг: у них кар.єри, коханці, міцнюща дружба, статус, всі модняві, красиві..
    але серіал далеко не дотягує до Сексу - жартів обмаль, ситуації нежиттєві, образи якісь надто вже рафіновані, хоча одна з акторок (забула і як звати її саму, і її персонажа) дуже навіть талановита - от їй хочеться вірити.
    певно дивитимусь далі - виключно у сумні самотні вечори

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

ой, дівчата!!! підсіла я конкретно на серіал "Сплетница" ("Пліткарка" /Gossip girl)...цілими днями дивлюсь он-лайн ;))))

Thread Status:
Not open for further replies.