Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

А Анатомія Грей вже закінчився? бо нині на нього не втрапила, то трохи розстроїлась.

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

мабуть що так, або перерва просто, бо в той час в 22,20 йде той фільм

3. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Ще забула написати про новий серіал, який щойно вийшов. Він сподобається фанатам серіалу Друзі, тому що в ньому знімається Моніка (Кортні Кокс) до речі вона і є режисером цього серіалу :girl_wink: Серіал називається Город хищниц (або Cougar town, мовою оригіналу). Він про розведену жінку з сином підлітком, яка чудово дає собі раду в житті і без чоловіка :girl_smile: До речі, чоловікові спочатку цей серіал не сподобався, але з часом я помітила що він його дивиться разом зі мною :girl_tender:

4. Музик

Музик Мартуська

теорія великого вибуху :girl_crazy:
    друзі :girl_blum:
    як я зустрів вашу маму :girl_wink:
    дівчатка гілмор :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    теорія брехні :girl_tender:

5. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

наразі перервали, не знаю чому. кажуть, через смерть отого російського актора вирішили показати мед. серіал з його участю. дивний підхід, чесно кажучи.
    а до кінця там дуже далеко ще, оце була серія 4.4 здається, а завтра виходить аж 6.17. до кінця сезону вистачило би тільки так.

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

геть не смішний!
    і шо всі в ньому знайшли?

7. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Ще ми з чоловіком дивимось серіал з Девідом Духовни в головній ролі, Каліфренія називається (Californication якщо мовою оригіналу). Мене на нього чоловік підсадив :girl_smile: Але цей серіал на любителя, бо моєму коханому він дуже подобається, а я дивлюсь його виключно через Духовни, який мені подобається :girl_wink:

8. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я із задоволенням подивилась серіал "Зечка", залежна від "Доктора Хауса"... Можу деколи глянути на "Все мужики сво..." чи "Секс і місто". А взагалі, як на мене, краще хороший фільм, ніж сто серій "мильника".

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

і в мене від нього залежність :) маю режим - кожного дня по одній серії перед сном :)

Останнє редагування: 10 Березень 2010
  10. demko

demko Well-Known Member

Шкода, мені так подобався цей серіал. І що я тепер буду дивитись:girl_sad:

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Прошу,насолоджуйтеся :girl_wink:.
    http://greysanatomy.ucoz.ru/index/0-38

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ніколи не була прихильником серіалів, а тут чоловік почав дивитися "Загублені" я спочатку ігнорувала, а потім якось вникла. Почала дивитися з 2-го сезону і просто стала серіалозалежна)))) чоловік силою відганяє від компа. Добре що вже дойшла до 6-го сезону, а там серій поки мало, а нові будуть по одній ))))

13. Amilada

Amilada Well-Known Member

Якщо пам*ять мене не зраджує,восени рекламували продовженння Хауса -в березні.Напевно про Грей на пів року доведеться забути.
    Я щойно скачала останню серію Хауса,американці доки назнімають я забуваю ,що було в попередніх.

Доречі тим хто любить Хауса раджу дивитись Декстера.Цей серіал як Хаус, тільки злий.Я Декстара без чоловіка не дивлюсь,страшно,тим хто має проблеми зі шлунком не дивитись

14. носик

носик New Member

а хто дивиться " Щоденники вампіра"? класний серіал. подивилася одну серію і затягло. зараз поки є 15 серій. 16 вийде аж 25-26 березня. щоб я не вродила від радості))))ггг

15. algo

Я читала книжку, фільм мав би бути непоганим.

16. Vona

Vona Member

Я дивилася! Мені також сподобався, класний там сюжет. Дякую, що сказали коли буде продовження! Я також втішилася:girl_curtsey:!

17. носик

носик New Member

algo, у Вас є всі 5 частин? Можна у Вас позичити?

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Маю на компі всі 15 серій. можу скинути на диск

18. algo

В мене скачані з нету, я читала з компа. .вони є в електронних бібліотеках, можете глянути

19. носик

носик New Member

а так мені лінь качати. не цікаво так))))
    я вже чоловіка мучила Сутінковою сагою. тепер на Щоденники перейшла. Бідний ще не знайшов. а за місяць і не треба буде

20. alinysichka

alinysichka New Member

Я не дуже люблю серіали,але останнім часом дивлюсь "Глухарь"по Україні.цікаво,а саме головне правдиво:girl_mad

Статус теми:
Закрита.