Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nemi

Nemi Well-Known Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

час від часу дивлюся кілька серій Бургерів Боба. і вирішила нарешті пододивлятися все, що колись починала. зараз в процесі Glee.
    ще хотіла б подивитися Доктор Хто, але ще не розібралася, з якого боку до нього підступитися.

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Подивились вчора першу серію нового серіалу Forever - Вічність, сподобалось, чекаємо продовження.

3. Linar

Linar невиправна оптимістка

Подивилась "тиран" . Особливо в сьогоднішніх умовах: майдан, зрада, переворот. Нічого так

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, хто вже подивився останню серію "The Killing", то я правильно зрозуміла, що між Холдером і Лінден тепер лямур буде? Щось мене так останні сцени спантеличили, ніколи їх разом не уявляла))

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я також не зовсім зрозуміла того закінчення...чи то на любов намЬОк, чи то просто вони зрозуміли, що їх об'єднує велика дружба і то просто таке примирення і заспокоєння після пережитого разом. В будь-якому випадку закінчення файне, таке "бабське", я би сказала. Добре, що не зіпсували так, як в Декстері)))

6. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Коли молодшого народила, то годинами годувала ГВ I мала час подивитись серiал Плiткарка. Не те слово сподобався. До сих пiр згадую. А з першою вагiтнiстю то " вiдчайдушнi домогосподарки" дивилась, деколи класнi серii передивляюсь.

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

У мене почалась серіальна ретроспектива))) Передивилась з чоловіком всі сезони "Друзів" в укр.перекладі. На черзі "Альф" :girl_crazy:і "Твін пікс". Може ще якісь згадаю...
    З нових сподобався "Тиран". Як на мене, найкраща новинка сезону, поки що.

8. GIS

GIS Well-Known Member

Я нарешті знайшла серіал який би хотіла подивитись ! І шось непобачила, що лише одна серія((((( чекаю !

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Сьогодні додивилась "Білі комірці"... чекаю продовження. З раніше переглянутого сподобалось - "Форсмажори", "Касл", "Менталіст". Люблю фільми такого жанру. Порадьте, що б ще глянути.

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

"Гудини/Houdini" дуже-дуже раджу. В головній ролі Едріен Броуді. Дуже захопливо.

11. Lyudvig

Біжу запускати ;)

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Чужестранка - легкий, приємний і водночас цікавий, пригодницький серіал.

13. Альона

Альона Well-Known Member

А я вже подивилась 1 серію 11 сезону Анатомії Грей :) !!!

14. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Дякую за наводку дівчатам серіалу "Вічність" подивилася дві серіі,дійсно цікавий .Чесно кажучи такого сюжету ще не зустрічала! Ну і нарешті є 1 серія 10 сезону "Кості"

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

15. Dominika

Уііііі...Я вже подивилась. І Хейвен також вже є нові серії. Тепер ще дочекатись Касла, Білий комірець(обіцяють фінальний сезон). Сподобалась перша серія серіалу "Скорпіон"

16. Альона

Альона Well-Known Member

І Скандал вже потішив 1 серією 4 сезону! :dance:

17. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мій фаворит серед серіалів, і ще Хаус. Почала дивитись Штам, якась фігня, але вже почала, то як фон дивитимусь далі

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А мені пішло. Ну не супер-пупер, але я любитель такого плану. Правда спочатку я дійсно думала, що то буде про епідемію :) ну але в останній серії як показали "господаря" я так ржала))) такого бюджетного монстра зробили що капці!
    Ще передивилась перший сезон "Род человеческий" (соррі, не знаю як укр називається). Бувають туповаті моменти, але дивитись можна.
    То все дивилась через то, що вже не знала за що вчепитись. Всі ті серіали з н-ми сезонами стали нецікавими (( затянуто

19. Lyudvig

Подивилась вчора...якось мудро, аж замудро)))
    Не думаю, що це мій серіал, але гляну ще другу серію, як вийде. Дам шанс...

О, і ще коли я вже немала ну зовсім щопереглядати, попробувала Касл. Без образ, ок? Але краще вже в потолок дивитись...

І знову я)))
    Не люблю комедійних серіалів :girl_nea:, окрім Друзів, але глянула Бруклін 9-9 :biggrin:
    Не знаю, чи надовго мене хватить, але вночі я так реготала, що мало дітей не побудила. :girl_crazy:
    Хто довіряє моєму смаку, подивіться першу серію, вона маленька 20-25 хв. Можливо і вам сподобається :girl_smile:

Останнє редагування: 30 Вересень 2014
  20. Dominika

класний. Влітку дивилась перший сезон. Зараз наче вже другий почався. Особливо мені смішно з Рози і блакитного шефа...

Статус теми:
Закрита.