Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Isokrat

Isokrat New Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

А я такого не бачила, а де його показують? Бо всі csi, думати як злочинець, "след", "следствие по телу" я вже бачила по декілька раз, оце думаю може шось новеньке))

2. redfox

redfox New Member

А мы смотрим викинги

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

його показують на просторах Інтернету))) качайте....
    Серіал справд геніальний. Радила його минулого року. У мене він - в п'ятірці найкращих. Це французький серіал, знятий, як на мою думку, у скандинавській манері. Тому сподобається не всім. А які там пейзажі...

4. Isokrat

Isokrat New Member

Дуже дякую, обов"язково треба буде найти і переглянути. Люблю красиві фільми)

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Тільки що найшла трейлер але чомусь без перекладу, дійсно пейзажі дуже красиві, актори симпатичні, тепер лишилось сам серіал найти :girl_dance:

5. koroljok

koroljok Well-Known Member

Я дивилась на EX.ua, але це трошки не csi. Я додивилась 1 сезон, чесно не знаю, що ще можна видумати на 2-й.

6. Isokrat

Isokrat New Member

Да дякую, я по трейлеру зрозуміла.

7. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ці 6 серій були просто надзвичайні. :girl_claping: Таке враження, що цей міні сезон написав хтось інший, не той, хто писав попередні. Дуже вже він вийшов чуттєвий. Ну і остання серія якраз така, як треба нам жінкам :girl_wink:
    Шкода, ой як шкода, що це кінець :girl_cray:

Це я про серіал "Вбивство"

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

сподобався мені серіал "Давай поцілуємося", всього 12 серій, пішов на ура.

9. flame

flame невгамовний експериментатор

В мене серіальна ериза. Все позакінчувалося. Дівчата рятуйте: щось історичне або фентезі, пригоди, кохання і т.д. Тільки не зомбі чи трупи. Може хтось Бруско знає де подивитися он-лайн, тільки 4 серії знайшла.
    Російські серіали не сприймаю.

10. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Сподобався серіал "Демоны Да Винчи", чекаю продовження...

11. Demetra

Demetra Well-Known Member

А я почала дивитися Чорний список ("The Blacklist"). Подивилась поки тільки три серії- дуже сподобався! Там є все що потрібно: кримінал, інтрига, жвавість сюжету... Одним словом, дивлюся дальше і надіюсь, що не розчаруюсь .

Останнє редагування: 20 Серпень 2014
  12. Virner

Virner Well-Known Member

За 2 дні передивилась 2 сезони "Містер Селфрідж" і то при тому, що не люблю серіалів. А тут мене так затягнуло:girl_yes2: Чекаю 3-й сезон.

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

Зараз дивлюся Анатомію Грей. Колись по телевізору показували десь сезони 3, а їх десь 10. Трохи відпочиваю від детективів, і настроююсь на романтичну хвилю

14. flame

flame невгамовний експериментатор

подивилася перші 3 серії. Саме те, що треба було:girl_tender:, чого я того не бачила:girl_flag_of_truce:

15. loginka

loginka Member

рекомендую більш жіночий серіал "Лотерея" (2014). Лінія: жінки не можуть завагітніти, за рік народилося лише 6 дітей. Світ пробують врятувати американські вчені :girl_emo:

Анотація:

16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Почався по тв. новий серіал Лялька, хтось дивитися?

17. Isokrat

Isokrat New Member

Думаю подивлюсь чим зараз люди тішаться) А шо за Лялька? Дворняжка Ляля дивлюсь, також новий іде, а такого не знаю... де його транслюють?
    Так, а я щось нашла шо це кіно... але гарне... а саме страшне шо 2025 рік не за горами і все можливо....

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

перепрошую, мала на увазі Дворняжка Ляля, і як вам?
    Я просто не дивилась ще його, мені радили, але я ще не почала скачувати його.

Останнє редагування: 27 Серпень 2014
  19. GIS

GIS Well-Known Member

Мої улюбленні зара то "Suits", "White collar" (подібні трошки між собою, детективно-розважальні з додатком кохання) і з останіх "Mistresses"

20. redfox

redfox New Member

Suits и white collar - прекрасные сериалы! Жаль, что всего по четыре сезона . Мне еще черные паруса понравились- это типа приквела к острову сокровищ

Статус теми:
Закрита.