Серіали, серіали, серіали...

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Megan, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Відповідь: Серіали, серіали, серіали...

От і закінчила я дивитися серіал "Ясновидец". Серіал нормальний і смішний місцями)))

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

на ці вихідні лишаюсь сама вдома, то напевно, що розпочну:)

3. Сана

Сана Active Member

А я чемно і з великим задоволенням дивилась всі сезони, а останній ну зовсім не пішов.

4. H2O

H2O New Member

Мені цей фільм подобався лиш до певного моменту, останній сезон якийсь затягнутий.

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я тепер живу від понеділка до понеділка, дивлюсь Ігри Престолів.
    Книжку не читала, тому д-у-ж-е цікаво. Вчорашня серія, друга, особливо потішила.
    Хто дивиться, мене зрозуміє ;)

6. poetka

poetka Well-Known Member

Вчора почала дивитись серіал "Біблія". Серії не великі, але "Старий заповіт" це не для слабонервних...

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І ми, і ми, і ми. Але чекаємо перекладу ЛостФільму, то в нас день ікс - вівторок:girl_tender:

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

Бачили? Безруков все-таки знявся в "Грі Престолів":girl_crazy:

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я ще не добралась до 2-ої ) залишаю собі на час коли малюк засне і я буду мати трохи часу;)
    Чоловік не зрозумів моєї радості з приводу початку нового сезону :)
    Судячи з відео, яке вийшло перед першою серією, сезон має бути захоплюючим, ага :)
    А книжку буду читати вже після перегляду серіалу. Інакше, швидше за все, нецікаво буде мені дивитись серіал.

9. Pesyk

Pesyk Member

Дуже сподобався серіал на 12 серій "Оттепель" 2013. Гарний склад акторів. Отримала купу позитивних емоцій. Якесь таке миле кіно про кіно, сучасне про старе.. Любителям такого кіно, рекомендую!

10. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

чула також позитивні відгуки від домашніх, казали, що непогано відзнятий, і якісно і реалістично...

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

І ми дивимося у перекладі від Лосту.
    Я реально такого закінчення навіть не очікувала. Чоловік читав книжку, тому нічого мені не розповідає, а тільки спостерігає за моєю реакцією. А я вчора після закінчення серії так стрибала по ліжку, що мало старшого не розбудила. Така я була щаслива, що та "гнида мала" вже не буде маячити перед екраном. Актор зіграв свою роль досить переконливо, але кожного разу як його бачила, то аж "теліпало від відрази до нього", тепер буду дивитись серіал з набагато більшою насолодою.

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ото ти бахнула спойлер:girl_crazy: А я ще ж не дивилась... Тепер постараюсь чоловіку не протріпатися до перегляду:girl_spruce_up:

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Seshat, там гнид багато є в серіалі, може ви не на того подумали?))
    Я хоч і знала, що так буде, але останні хвилини серії стали дуже приємними і радісними))
    Дівчата, розділіть хтось зі мною любов до Ганнібала :girl_tender: Бо я також живу від понеділка до понеділка, але через Ганнібала і Ходячих Мерців, котрі вже закінчились.

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

мене olangel присадила :) а я чоловіка. Бахнули перший сезон, тепер також з нетерпінням чекаю нової серії ;) Але останньої ще не дивилась по тій самій причині, що і Ігри престолів.
    такс... а хіба ходячі вже все?

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Так, 4-й сезон вже закінчився. Тепер перерва до жовтня.
    Але той Ганнібал мегамозок. Зараз скажу дивну річ, але вбивства там такі незвичайні і красиві, аж милуюсь кожен раз. Серіал дуже-дуже-дуже захопливий. Але щось мені підказує, що розкусить Джек Лектора, принаймні так в першій серії виглядало. Інформації про продовження серіалу на 3-й сезон поки не було. Але я так хочу продовження.

16. Gorgona

Gorgona Member

І я ще не бачила :girl_cray:! Дівоньки, тссссс.... Не ламайте кайф! Я ще не дивлюсь, люблю назбирати хоч 3-4 серії. І книжку спеціально не читаю, щоб зберігати інтригу!
    Сподіваюсь "гнида мала" виявиться не на стільки "малою", як я подумала :). Нехай це буде хтось інший! Не тому, що люблю того героя, а тому що то буде геть не цікаво!

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

І я також дивлюся Ганнібала, чоловік відмовився, каже забагато там насильства. Ага , а в " мертвяків" ніби менше?!
    Мені серіал дуже навіть нра, перший сезон так трохи накрутили під кінець, то думала, що другий не буду дивитись, але ж ні. Другий сезон особисто мені набагато динамічніший і цікавіший за перший. Ось вчора подивилась 7 серію, і хочу щеееее
    А щодо Гри Престолів, то Gabi правильно підмітила, там таких гнид багатенько, тому вам Seshat і Gorgona прийдеться тільки здогадуватись про кого я:-D

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

"ганибал " то також і моя любоФФ )Хоч ні моя любофф зараз "справжній детекттив",а "Ганибал" то особлива естетична насолода.Правда більше одніеі серіі в день дивитись неможу,десь в голові воно перетравлюеться )))
    Почався другий сезон "Останній з Магікян"-веселе добре кіно з правильними сімейними цінностями.Завжди настрій піднімае.Рекомендую!

20. Charmel

Charmel Well-Known Member

Дівчата, майте совість і повагу до інших, не пишіть спойлери, або якщо не можете втриматись то попереджуйте великими літерами УВАГА СПОЙЛЕР і пишіть прихований текст. Є люди які тільки планують дивитися той чи інший серіал і не хочуть знати що там буде наперед.

Статус теми:
Закрита.