Вроді продовжили на наступний сезон, влітку будуть нові серії Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
А то шо вже всо?Буде ще сезон? Я думала ще дна серія-малого посадять та й по всьому.Кінець серіалу. Мені він спочатку дуже подобався, але вже всьо, пора, як на мене, згортатися, кращі їхні дні минули((( А ви зауважили, що майже всі кадри в серіалі закінчуються тим що хтось каже фразу і йде!!Ну постійно хтось виходить з приміщення в кінці сцени,мені вже аж смішно з того)))Чоловік каже "вони говорять і йдуть")))
А хто дивився серіал "Імператриця Кі"? Чи варто братися? Кажуть, що він видовищністю схожий на ВВ і Кесем. Императрица Ки
Шо то цей серіал мене підкумарює . Пропало бажання дивитись, якось затянуто і нецікаво, хоча рейтинги так нічого Проте, вчора подивилась дві серії Bosch (TV Series 2014– ) - IMDb Краще, ніж я сподівалась
Нат FSі з"явились всі серії (думаю, що всі. 13, здається) нового сезону карткового будиночку))))Ураааа
А де ви дивитесь? Бо я не знайшла студійного перекладу. А англійська в мене слабенька, щоб оригінал дивитись((( Я давно приглядалась до цього серіалу... ОООО....Я щось провтикала цей момент. Мерсі, що нагадали. І трошки пічяльки...Пригадуєте серіал Сталкер(Людвіг, ви здається дивились). Я чогось собі вирішила, що буде продовження. Думаю гляну коли. І маєш - виявляється його закрили після 1 сезону. Але добре новина є. Меггі К,ю, головна героїня, буде скоро в головній ролі в новому серіалі.
не знаю, чи то можна віднести до серіалів, точніше - це мультсеріал Shaun the Sheep (Овечка Шон), але підсіла на нього Серія йде по 7 хвилин, але сюжет присутній в кожній серії, смішно, весело, цікаво, розважально. Думаю, що і дітям, і дорослим можна глянути. Хто шукає веселого, позитивного серіалу - то саме то!
@Dominika, студійного перекладу немає. Дивлюсь двоголосий , а шо дєлать? Шкода, що Сталкера закрили. Було куди розвивати сюжет і закінчення було таке багатообіцяюче .
гляну, що там за переклад, може терпимий, то буду дивитись. Ну і ще поділюсь посиланням на блог, де я читаю новини про серіали... Yulia “TVSerieshead” Dimina – Google+
Я додивляюся. З Кесем не можу порівняти, бо його не дивилася. Стосовно Величного століття- то тут спільне хіба сюжетна лінія сходження на трон . А в усьому іншому- корейський кінематограф інший турецького. Якщо любите стрічки "по мотивам" історичних драм - вам сподобається. Я люблю, то у мене враження позитивні. Загалом "Імператриця Кі" знята більше в легендарному стилі, з багатьма видуманими фактами. Багато усяких масштабних бойових сцен у східному стилі кіно( особливо у першій частині). Загалом 51 серію я би поділила на три сюжетні частини: в першій багато батальних сцен, в останній- любовно-інтрижно-історична частина. І серединка- щось середнє між ними. Взагалі тут серіал якраз іде по наростаючій- наступні серії цікавіші за попередні. І остання третина - можливо одна з кращих частин .Серіал знятий із використанням великої масовки, великої кількості декорацій. Тобто , якщо ви очікуєте паралель із Величним століттям- то ні, тут інший. Якщо любите різні історичні драми- то це досить непогана стрічка , знята у стилі корейського кінематографу ( батально, ідеалізовано, придумано,можливо, забагато місцями "бойовому"). Такий собі легендарно-історичний серіал. Непогана гра акторів ( не усіх, але наприклад, мені подобається гра актора у ролі короля Кореї (Кор'є) - Ван Ю). Загалом непоганий, я дивлюся і не жалкую.
У корейців є багато чудових історичних серіалів. Правда, в останні роки вони доволі зпопсились та ж "Імператриця Кі" - доволі далека від історичної правди+актори все ж грають на суто серіальному рівні. Серіали, зняті в проміжку 1995-2012 (орієнтовні рамки) - нмсд, найсильніші. А ще в них є дуже класні серйозні речі. Зокрема, "Пісочний годинник" та "Очі ранкової зорі" (правда, одразу попереджую - вони старенькі, 1995 і 1991 роки). Перший розказує про події в Кванджу. Він нам буде дуже близький тематикою боротьби людей за краще життя, проти корупції, за демократію і т.п. Там основна сюжетна лінія крутиться довкола трьох героїв. Ніякої банальності, дуже потужна річ+шикарна робота оператора, режисера і акторів. І любовна лінія дуже гарно виведена. Мій улюблений герой в "Годиннику" - Пак Тхе Су. Ще там один з другорядних героїв не може не зачепити: Взагалі в серіалі всі чоловіки-актори дуже вдало підібрані. Направду, більше ніде в серіалах не пригадую такої сильної акторської гри всіх без винятку! "Очі" - це про другу світову війну в Кореї та власне про Корейську війну. Тут теж трійко героїв (той самий режисер знімав, і навіть актори деякі ті ж). Це ще більш серйозна річ, дуже життєва, дуже емоційна. Я дивилась по серії в тиждень, настільки глибокі там переживання... Дуже гарна історична річ (по типу чоловічого кіно) - "Бог війни". Перші 20 серій я просто проковтнула. Нагадали мені фільм "Гладіатор". Більш жіночі, але від того не менш привабливі "Жорстокий палац: квіти війни", "Чумон" (старенький серіал, дещо затягнули, як на мене, сюжетну лінію, але головний герой мені страшенно подобався, тому я не буркотіла на це). Взагалі по корейському кіно можу багато говорити Років вже з 6-7 його дивлюсь
Почала дивитись Dziewczyny ze Lwowa на польській, наразі дуже сподобався. Вчора аж біля 3 ночі опам´яталась, що спати пора)
Дівчата, приєднююсь до фанатів "Гри престолів", як я кайфую від цього серіалу, за вихідні 8 серій подивилась, правда ще тільки першого сезону. Я одночасно читаю і дивлюсь І ось ця пара просто зводить мене з розуму
"відтінки синього", не знаю чи хтось писав, але дуже класний серіал. в одній з головних ролей дженіфер лопес. як актриса вона мені подобається більше. не типовий серіал про поліцейських-украл, выпил, в тюрму. остання серія все перевернула. цікаво чи буде продовження?
я щось взагалі Лопес не сприймаю як актрису, не від того що прям погано грає, але якось мені важко повірити емоціям, в житті видається такою дуже зверхньою))) мені подобається як зараз розгортається Скандал, нові президентські гонки, цікаві повороти сюжетів, то вже не та нудятіна люблю то одного то іншого)
І мені ця пара неймовірно подобалась @Jusi, я замітила, що наші з Вами погляди і смаки багато в чому співпадають Та й взагалі, найцікавіші сюжетні лінії в цьому серіалі для мене, це Дайнеріс і на стіні. Дівчата, а хто дивиться, чи дивився серіал "TEEN WOLF" (Волчонок)?
А хто в курсі коли починаються нові сезони Ігри Престолів, Хоумленд, Картковий будиночок? Подивилася Чорні паруса - дуже сподобалося. Давно вже такого задоволення від серіалу не отримувала.