Дивлюся "Пожежні Чикаго", "Поліція Чикаго". потім ще дійде черга до "Медиків Чикаго" поліцейські і медики - це вже спін-офи від пожежників непогані серіали, тільки переклад трошки підкачав. перший сезон пожежників був нормальний, а вже з другого - одноголосий.
І я почала))))) як завжди - вибираю що подивитись з коментарів на "Посиденьках" - і знов дуже задоволена. Фільм містить елементи і детективу і романтичної комедії. Якщо шукаєте серіал щоб і інтрига була, і мозок відпочив - саме те, що треба.
Хто дивився шведський серіал "Код 100"...Є гарна новина. Виявляється в Європі вже вийшов другий сезон. Студійні переклади обіцяють на квітень-травень.
Хто дивився 3-тю серію Секретних матеріалів?Що це було? Реально таку серію придумали чи пародія?! Я розчарована, невже до третьої серії у сценаристів закінчилися ідеї?
І я хотіла спитати: Що це було?! Це ппц... А ще дивує рейтинг тої серії на IMDb 8,5 Я не додивилась той брєд, але чоловік мені розказав
Який-який рейтинг??? Ще раз переконуюся, що в нас трохи інший менталітет і вподобання( я про українців в цілому), ну бо взагалі не зрозуміла ні суті , ні до чого та серія. Так само не люблю мюзиклів або не розумію деяких американських комедій. Щкода, що в нас нічого толкового не знімають: або любовне вистраждане мило , або примітивщину пострадянського криміналу.
Теж не додивилась... Це була ювілейна 200-та серія, відзнята в пародійному стилі на дешеві "ужастіки". Така задумка в режисерів була. Ну знаєте майже в усіх серіалах є такі тематичні серії з "ізюминками" - на Хеловін, різдвяні, в ретро-стилі. А тут от така "ізюминка" була, не дуже нам зрозуміла.
В попередніх сезонах також таких кілька серій було) Але подумити б буде тільки 8 серій, а вже подивились 3. Чого чекати далі?
Вирішила я подивитись серіал "Madam Secretary". І от в другому сезоні вони описують конфлікт Україна-Росія. Мдя......... Як виявляється Росія не може зробити кібератаку на американський борт №1, а Україна може, таки да))))Зробили ми це, УВАГА!, щоб втягнути Америку проти війни з Росією! Ну і 10 серія, тадам!, Америка все розрулила........- віддала Крим Росії, на місці новоросії створюється нова незалежна держава, а росія зобов"язується 15 років не перекривати газ (де смайл падаючий хом"як???) Це ж просто....ужас!! Зато почитайте знизу коментарі наших "братів". Хоть якесь задоволення))))
подивилася нову серію "Шерлока", вже втішалася, що нарешті він вийшов а потім почитала, що то різдвяний епізод, і це як нульова серія 4 сезону, а вже перша серія 4 сезону буде чи то в кінці 2016, чи аж на початку 2017 і нашо вони так знущаються, вже так 2 роки нових серій не було, і знов затягують
Вийшов новий серіал на улюблених декораціях Стамбулу і Топкапи. Вже є 13 серій. Трохи зекономили на одягу гуроїнь. Старі наряди Султанш віддали нинішнім наложницям, а Султаншам і Валіде нові пошили, дуже класні. В фільмі є трохи перекос по віку. Бо фільмовим героям н вигляд 18-20, а в історії 13-14, ще зовсім діти, а від них вимагали дорослх рішень, вчинків. Шкода їх. Дівчата, а який там Султан Ахмет, ммм.. бубочка. Кесем мені поки не дуже подобається, якась вона ніяка, збалувана дуже. Ще Валіде Сафійє подобається, дуже витончена жінка, хоча змія підколодна ще та, хоча і мудра. Але ж, ну бабуся вже, йди вже на покій, ан ні, все за владу і вплив бореться. Хандан Валіде (мама Ахмета) - скаче-скаче до влади, а на неї ніхто не вважає. дивлюсь отут Великолепный век Кесем 4 серия онлайн | Нити судьбы | kesemvv.com Кёсем була єдиною Султаншею в якої правив і син і внук, хоча через їх малолітство, саме вона керувала Імперією. Трохи читала про тих Султанів, мало який з них переживав 40-літній поріг, в основному гинули 30-40 років. І не життя, а вічний стрес. Чи не отруять, чи не заріжуть у власному ліжку, чи не збунтуються яничари з сипаями. Батька боїшся, щоб не прибив під гарячу руку, братів боїшся, бо вічна конкуренція... Султанші гризуться як зміюки. Від оточення вічно чекати якоїсь пакості. Ех, важка то ноша - Імперія.
Теж дивлюсь, якась ностальгія за ВС її згодом замінять іншою акторкою, білявка мені теж була ні риба, ні м"ясо
ага. Далі її буде грати Берен Саат ( лю цю актрису)- зараз найпопулярніша і найзатребуваніша актриса в Туреччині. Ми її бачили перед НР, як Біхтер, а перед тим - Фатмагюль.
я дивлюсь кесем і королева ночі. кесем мені цікавий тим , що він знятий за історичними мотивами.королева ночі мене поки нічим не вразив.така собі суміш з кількох турецьких серіалів.але поки вийшло ще замало серій щоб робити якісь висновки. --- дописи об"єднано, Feb 11, 2016 --- вона вже грає.чесно кажучи думала,що вона зіграє краще.у Забороненому коханні вона виглядала яскравіше. --- дописи об"єднано, Feb 11, 2016 --- не знаю чи Берен замінятимуть,я такого не чула.Білявка мені теж не дуже подобалась.