Які в кого новини, враження? Я на час ремонту не дуже до серіалів добираюсь, на жаль((( Але з цікавістю послухаю нові враження...А поки "Елементарно" лиш дивлюсь, по серії на тиждень. Ще нещодавно дивилась "Пикник у Висячей Скалы", через Наталі Дормер. Дуже естетський фільм, знято гарно і цікаво. Але як тільки почались натяки на підліткові лесбійські настрої, увімкнула на паузу. Може ще гляну якось. Бачу, що є "Грішниця" і "Містер Мерседес" новий сезон. А ще "Гострі предмети" зацікавив і "Незнайомці".
Дивлюся іспанський серіал "Бумажный дом". Заінтригував з першої серії. Про велике пограбування, про поліцейських, грабіжників, заручників, їх романтичні історії... На деякі моменти просто закриваю очі ( ну так не буває!!! перебор з фантазією у творців фільму). А взагалі фільм гарний, всі герої так мені припали до душі... просто капець)) Залишилась остання серія, в якій вся розв'язка, а я відтягую, бо тоді все закінчиться і я буду за ними сумувати... Сподіваюсь кінець мене не розчарує))
Я дивилась, десь тут відгук залишала. Заявлений другий сезон в 19 році. Але я собі не уявляю про що. Серіал логічно завершений
Моїй дружині дуже сподобався серіал Нескінченне кохання від 1+1, тому вона рекомендує його до перегляду. Зараз вона чекає на вихід нового сезону Величне століття, але на телефоні ми не знайшли в гарній якості та без реклами, але знайшли додаток від 1+1, де відсутня реклама, якщо комусь буде корисно, то тримайте посилання: https://play.google.com/store/apps/details?id=oneplusone.video Всім мир!
Тіко не смійтесь - ШКОЛА. Я не знаю які психологи і статисти писали той сценарій, але все, що таке актуальне і реалістичне в моій віковій категорії і в буденності на 100 % в точку. Перший сезон - дєцкий лєпєт, а от другий - в точку. Хтось дуже добре попрацював. По кожному персонажу - чітко і по проблемі. Хіба з вчителями занадто "оптимістично" і фантазійно.
Народ а де ви ті серіали дивитесь? Ресурс цікавить. Бо я хоч людина не серіальна, але тепер маю майже нічні люляння і от вирішила, що мабуть пора присісти на якісь перегляди. Досі хіба була в захваті від Корони ( The Crown) на нетфліксі. Але я не так ідеально сприймаю інгліш на слух, читати титри гойдаючись буде напряжно. Треба якусь халявнішу версію Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Привіт усім! Зараз дивлюся іспанський серіал "Ковчег". Враження суперечливі. Актори мені дуже подобаються, молоді, красиві, закохані))) Цікава задумка про кінець світу. Але!!! знято як для малих дітей, місцями тупуваті діалоги...місцями нестиковки, які важко не помітити... герої, які чомусь безконечно чистять зуби... Але я дивлюсь)) не можу кинути, бо таки цікаво!!! Звикла до них всіх, перший сезон переглянула весь. Не знаю, що там напридумують далі... Може хтось дивився цей серіал? І як вам?
я думала, то лиш мені не зайшло. Перший сезон був класний, другий дивилась аби додивитись, в третьому глянула першу серію і потім на промотці останню.
Попередній відгук про серіал "Ковчег" (Іспанія) видаляю. Люди, не дивіться цю маячню, не варто витрачати свій час. Перший сезон ще може бути(+/-), далі зовсім погані справи...
Це ми (TV Series 2016– ) - IMDb Це ми, сезон 3. Скучно, але я дивлюся. В мене страшний серіальний штиль. Я переглянула в фоновому режимі всі вісім сезонів Домогосподарок Від семи сезоні кайфанула опьять, восьмий такоє, ніколи мені не подобався. І що б то подивитися?
@Online , з нещодавно переглянутих рекомендую Safe ( 2018 р.) Зараз дивлюся Лютер. Там правда шось 4 сезони, але по пару серій ( ніби по 4 серії сезон). --- дописи об"єднано, Oct 19, 2018 --- Ще минулого року дивилася Амнезія (Absentia), там головна героїня та, що була Кейт з Касла)
Велика маленька брехня(2017). Дуже сподобався. Складається з 7 серій. Детиктив, драма. Серіал «Велика маленька брехня» онлайн
Я на hdrezka дивлюсь. --- дописи об"єднано, Oct 22, 2018 --- Код убійци. Американская історія преступлений. (Траволта там БОМБА) Патрік Мелроуз (трохи на любітеля, але мені пішов).