@arushka так, просто він називається"Величне століття. Кесем" на тому сайті де я дивлюсь. Це як продовження 1 ї частини. Але вже про життя нащадків Роксолани, а саме дітей, внуків та правнуків Мурата, сина Нурбану.
А оце, що зараз рекламують величне століття нова володарка, то не кесем, то щось інше? Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
Подивилася серіал Сім'я (The Family), 2016 і перший сезон Безвісно відсутній (The Missing), 2014. Мало не померла з нудьги. Плюс в Безвісно відсутньому дратують щохвилинні перескакування минуле-теперішнє. Обіцяють, що другий сезон цікавіший і динамічніший, але навряд чи дивитимусь.
Раджу серіал "Большая маленькая ложь". Переглянула на одному подиху. Перша серія важко йшла, далі все легко і цікаво. Про різні проблеми в сім'ях, навіть в тих, які на людях ідеальні. Плюс інтрига-детективчик.
Дякую дуже за "Телефоністки". Як ви на нього натрапили? Так мене захопив, хатні справи стоять на місці, їсти ще не зварено... Серіал дивлюсь))))
Подивилася 3 сезони Мислити як злочинець. Серіал непоганий, в стилі СSI. Але у великих дозах мені приїдається, бо всі ті маніячні злочини якісь однотипні. Іноді відчувається недбалість сценаристів щодо логіки подій. Поки що зупинилася, розбавляю Каслом і Скорпіоном. Скорпіон теж непоганий, але теж одноманітний у великих дозах. Касл тільки почала, важко щось сказати.
Єллоустоун (телесеріал) — Вікіпедія З Кевіном Костнером. Мене затягнув, якийсь такий важкий, суворий. Трохи навіює тугу, бо ті герої якісь такі відчайдушні і знедолені. Всі такі не прості. Акторський склад і картинка на висоті.
Щось новеньке з Нейтаном Філліаном( Касл) в головній ролі. Цікаво-цікаво) По трейлеру якось не зовсім його роль.
Дивлюся Girls (Дівчата). Прикольний такий. Трохи подібне на "секс і місто", але молодші героїні) Місцями пошлувате буває, але можна посміятися. Головна героїня взагалі класна, на ній все і тримається.Але шкода, що є тільки 5 сезонів по 13 серій приблизно (
А мене "Даррели" не захопив(( ледве першу серію додивилась до кінця. Думаю, продовжувати не варто... Хоча стільки схвальних відгуків... Але ж нудний якийсь...Певно таки не буду((
Телефоністки сезон 3, одразу 8 серій. Але відчуття що всі 8 зняли за один робочий день. Сценарій бредятина. Сумно, чарівності, театрального шарму і відкритості персонажів з перших сезонів як небувало(