Серіали, серіали, серіали...(2)

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Demetra, Nov 11, 2015.

1. marianast

marianast Well-Known Member

Я прийшла сюди його хвалити, а він вже тутка:girl_smile:
    Сподобався, дуже. Наразі є чотири серії. Однаково цікаво спостерігати за сюжетними лініями усіх героїнь. Такі глибокі і різні типажі, кльовезні локації. Виглядає все дуже натурально наразі, там ще непонятно про що кінцо, але все ж рекомендую.
    Ще переглянула недавно "Новенька" і "Передмістя". Перший дуже схожий на Друзів, тільки сучасний варіант , цілком годиться коли нема настрою включати мозги для перегляду.
    Другий тінейджерський, нещадно закритий посередині третього сезону, але мені пішов на ура, таке собі легеньке, трохи дурненьке, але не спонукає до хандри.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Demetra

Demetra Well-Known Member

А я подивилася 1,5 серії і далі не можу. Так перекручено з книги. Ну для чого? Книга просто цікавезна. Зніми просто точно як там і буде тобі хіт. І ті матюки... Між іншим, я б поміняла акторок,які грають Селесту і Мадлен місцями.
    Дякую, за наводку. Вже додивляюся останній сезон і чекаю нових серій. Той священик такий колоритний і його специфічний гумор на висоті. Розслідування теж попадаються дуже цікаві. Але загалом цей серіал для розвантаження голови.
    Дивилася версію 2013 року.

Last edited: Mar 14, 2017
    • Подобається Подобається x 1
  3. Pomadka

Pomadka New Member

Дівчатка, хто дивиться зараз серіал "Життя після життя"? Дуже зацікавив сюжет і дуже переживаю за героів))) Цікавить дуже, де зйомки проходили, такі пейзажі заворожуючі?))) І може хтось знає, що за музика в заставках?

4. marianast

marianast Well-Known Member

Мені пощастило -я книгу не читала. Рідко екранізація достойна книги, я прочитаю як додивлюсь)

5. porIra

porIra Well-Known Member

Дівчата, а хто з вас дивився Атланта? Я поки читаю книжку, а випадково побачила що є фільм. Тепер ледь себе стримую, але терплюююю. Хочу спершу всю трилогію дочитати

6. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Подивилася останню серію "Щоденників вампіра". Це вже дійсно остання серія, бо серіал закрили. Але то добре, бо вже там так накрутили, напридумали ,що всі герої по пару разів вмирали, оживали, ставали вампірами, потім людьми, а потім знов вампірами:) От я і забула вже з того всього, чи Елена вампір чи людина?) Вона 2 сезони не знімалася, а зараз в фіналі проснулася, то хто вона?:)

7. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Хто ще чекає на Prison Break. Sequel?

• Подобається Подобається x 5
  8. LittleGirl

LittleGirl Active Member

Я щось теж не дуже памятаю, але здається що вона людина :girl_smile:. Нарешті я дочекалась закінчення цього серіалу, а то було вже жаль залишити його на пів дорозі і не знати чим то всьо таки закінчиться :girl_haha:.

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Почала "Ляльковий будинок". Досить цікаво.
    Хтось бачив?

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Проковтнула 4 серії "Велика маленька брехня", хочу ще) Різ Візерспун неперевершена, тільки заради неї дивилась би ще і ще)
    А от Ніколь Кідман мені якась надто слащава. То в неї перука така?

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Так само їх сприйняла, хоча колись дуже любила Кідман, зараз то її натягнуте обличчя якось відштовхує.
    На рахунок перуки-не зауважила...придивлюсь наступної серії)

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, а хто дивився чи дивиться "Оранжевий хіт сезону"? Маю до вас питання тут (можливий спойлер для тих, хто не закінчив 2 сезон):

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

вчора 5 глянула, до виходу 6 серії ще 6 днів, я не переживу))

14. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Перейшла і я на серіали. За час вагітності пішли всі серіали про Шерлока Холмса, включно з новим, CSL кіберзлочини, Нікіта (2010). Тепер думаю над чимось новим. Почала дивитися Гра Престолів, але то не моє. Зрозуміла, що мені більше подобаються фільми про сучасні технології. Може хтось щось порадить в такому стилі, може бути щось детективне.

15. In4a

In4a Well-Known Member

"Чорне дзеркало" - є 4 сезони по 3-6 серій; серії не пов"язані між собою ні героями, ні часом.

16. Андріана

Андріана Well-Known Member

А я підсіла на "Лікарню Нікербокер"

Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk

17. flame

flame невгамовний експериментатор

знаю, що я тут одна такий серіальний "динозавр" і ніхто такого не дивиться. Але - а раптом.:girl_in_dreams:
    Ковтнула перший сезон "Медічі: повелителі Флоренції". Чудесно, пізнавально, реально. В головних ролях Дастін Хофман і Річард Медден
    Новий сезон "Чорних Парусів" теж крутий. Сьогодні має появитися чергова серія.:girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
  18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

оооо, там такий класний саундтрек!!!
    --- дописи об"єднано, Mar 27, 2017 ---
    я сьогодні закінчила крайній сезон "Викличте акушерку". Єдиний серіал, при перегляді якого в мене очі на "мокрому місці" по кілька разів за серію))

19. olichkasp

olichkasp Member

а "Следствие по телу" бачили?

20. olichkasp

olichkasp Member

повністю погоджуюсь і тому я не дивилась його далі:girl_nea: