Та там цікавіше далі до кінця сезону, хоча я вже раніше передбачила хто Е, але думала, що простіше буде, а вони накрутили (як пес на глині)... А з шостого далі "наша пєсня хараша..."... Чесно кажучи, як вперше побачила в серіалі ту особу, що потім виявилась тою Е, зразу поняла, що вона при ділах там, і то при серйозних)) і поняла що в неї проблеми з головою...але не поняла все-таки, як їй получалось так довго грати в ту гру, страшити їх, викрасти і тримати, фактично - одній...??? А тепер в шостому сезоні , коли Е "розплатилася" за зроблене, появився хтось новий, хто знову шле смс... Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
Подивилась я "Тринадцять" - гуд. Пішло. Дивлюсь "Код 100" - теж гуд. Варті перегляду. Просвітіть мене темну
Нєа, не бачила. Але просю мені нагадати, коли знімуть вже всі сезони, щоб я одним махом вальнула. Десь через рік-півтора , я так розумію.
Я вчора подивилась першу серію нового серіалу "Большая маленькая ложь" (10 серійний). Акторський склад на вищому рівні: Різ Уізерспун, Ніколь Кідман
@Jusi а там є вже всі серії чи лиш одна? Бо я б хотіла глянути, але не люблю довго не серії нові чекати)
Я вирішила ні Мільярди, ні Брехню, ні Велику боротьбу(спін-оф Хорошої дружини, теж вже є прем'єра) не дивитись поки не назбирається з десять серій. Зараз "домучую" 4 сезон Скандалу, ще маю Табу і Елементарно. Хватить з мене, потім бомбану ті всі новинки серйозно, так би мовити)))
Я наразі балдію, так незвично знятий, щосерії все цікавіше і цікавіше Хоча там можна особливо не вникати в сюжет, просто дивитись на Харді і балдіти
а рейтинг бачили? 9.1, на мінуточку!!! я читала Моріарти Таємниця мого чоловіка. Зараз почала читати об'ємну книгу з Читацького флеш-мобу, поки її закінчу, то вже й до серіалу справа дійде)))
Вчора подивилась першу серію нового сезону Мотель Бейтса. Нудно... буду дивитись далі, а раптом розрулять ситуацію, але наразі щось перемудрували, не зачепило , хоча рейтинг тої серії 9,1 на мінуточку))) Чи то я вже така балувана
Щойно закінчила дивитись "П'ятеро" (the five). Там 10 серій. Любителям детективів однозначно рекомендую.
трохи не по темі.....@Matvijko, ви дивились наш переклад? Бо реально у польському варіанті набагато крутіше, і можна відчути весь той колорит ламаної польсько-української вимови , нашої, заробітчаньської)))
Я дивились трохи так, трохи так. Звичайно, що польський варіант мені більше сподобався, і озвучка неперевершена. Я взагалі обожнюю польські серіали. Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
Подивилася "Вулиця різника" (Ripper Street). 5 сезонів, 36 серій. Добротний ретро-детектив. Власне, справи там не стосуються Джека-різника, хоча він і його діяння згадуються часто. Направду, дуже цікава детективна лінія. Але любителям хеппі-енду не сюди. Там бонусом до детективу драма і то така...сумно, корочє. В мене враження двоякі. З одного боку, якість детективу на рівні. З іншого, драма мене трохи загрузила, я взагалі на неї не сподівалася: на сайті, де дивилася фільм, цей жанр не був заявлений. Кого такі поєднання не лякають - рекомендую.
Найгірше в серіалах це те, що наступного сезону потрібно чекати вічність. Натрафила на чудовий серіал "Чужестранка" Чужестранка (2014, сериал, 4 сезона) — КиноПоиск Романтичний, інтригуючий, красивий... А третій сезон треба чекати ...