@Demetra, Белый воротничок, Дефективний детектив, Льюис, Отец Браун Але всі вони лайтові, без кровіщі, трохи з гумором, не знаю, чи таке любите
@Demetra "Підозрюваний" і "Чорний список" бачили? Жизнь как приговор/Life теж хороший. Серій не багато. Але мені дуже сподобався.
Бачила і дивлюся. Але щось вони вже перемудрували в третьому сезоні. Бачила. Цікавий. О, дякую, що нагадали! Колись починала дивитися, але якось закинула. Треба ще раз взятися за нього. Дякую! Мені навпаки лайтові краще ідуть під хатню роботу чи просто прочистити думки. З оцих нічого не бачила, буду пробувати дивитися. В таку погоду тільки серіали дивитися. Чи це тільки мені на голову тисне вигляд помираючої зими?
@Demetra, а Rizzoli & Isles не бачила? зараз дивимося 2 сезон (там всього 7 сезонів), то прікольний детектив, з гумором. Оснований на романах Тесс Гаррітсен
Наразі непогано так: Shooter (TV Series 2016– ) - IMDb. Сподівалась на гірше, але подивившись дві серії, буду дивитись далі. Поки що є лише повний перший сезон і трохи другого. Цікаво ще й тим, що в серіалі підняли тему"любові братніх народів": є український президент і поганці (москалі)Можливо, в когось зараз серіальне голодування, як в мене, то спробуйте подивитись, а раптом сподобається.
@Demetra плюсуюсь, класний. Акторка з цього серіалу ще знімалась у лайтовій юр.драмі Посередник Кейт Посредник Кейт (сериал, 2 сезона) — КиноПоиск Ще з детективів, але не зовсім лайтових, можу порадити Код 100 (2015) — КиноПоиск Исчезновение (2015, сериал) — КиноПоиск
Порадьте щось таке смішне і розслабляюче як Life in pieces чи Modern Family. Додивилась всі наявні серії останнього і в мене ломка Хочу позитивчик
Хочу щось містичне, страшненьке переглянути, можна детектив...підкажіть хто що знає таке?) Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
О, дякую. Пробувала колись, але я тоді на жестячках сиділа, не пішло. Зараз перемкнуло, хочеться смішного, легкого, може якраз )
Місцями містичне, місцями детектив. Але це європейські серіали, вони, так би мовити, на "любителя"))) Тайны Сильверхёйда (2015, сериал, 1 сезон) — КиноПоиск Фортитьюд (2015, сериал, 2 сезона) — КиноПоиск А ці американські, більше "Голівуду" мають. Парк Авеню, 666 (2012, сериал, 1 сезон) — КиноПоиск Тайны Хейвена (сериал, 5 сезонов) — КиноПоиск
Дуже дякую! Оберу шось )) вже дуже цікаво) Зі свого боку для любителів страшненького, можу порекомендувати "Страшні казки" (Бульварньіе ужасьі). Мрачнуватий, містичний серіал і цікавий. Думаю, не всі зможуть дивитись, є і кроваво-м'ясні сцени, і "дивна еротика" , і екзорцизм, було й бридко місцями. Ну, і Єва Грін на висоті - шикарна женщіна) Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
Я люблю готувати під серіал. В таких випадках включаю щось ненавязливе. З останніх, що зайшли: Гранчестер - англійський ретро детектив в стилі Пуаро. Священник там дуже харизматичний); Чарівники (The Magicians) - такий собі гаріпотер для дорослих; Тринадцять - психологічна драма про дівчину, якій вдалося втекти після 13 річного полону в маніяка А от Шерлока для себе закрила після перегляду 4 сезону. Вже на середині третього стало зрозуміло, що детектив вичерпався і почалася якась психоделіка. Але якийсь час сюжет рятувала оця їхня фірмова іронія. А в 4 сезоні вже і її не стало, НМСД. Далі дивитись не буду.
Мда... з витівками Евр переборщили в четвертому сезоні. Але я дивитимусь...просто заради Бенедикта Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
Дівчата десь в мережі вже є перша серія Мільярдів. Шукайте))) Але озвучка не дуже((( Але все одно можна вже на днях чекати нормальних релізів. @flame ви просили маякнути.
Мені пішов на ура. А зараз мене шторить, тому дивлюсь горнічних. Веселий і ненапряжний. Потім спробую , але поділіться враженнями детальніше, хто бачив.
Рекомендую Мир Дикого Запада (Westworld). Така собі футуристична....хм, навіть не знаю. там і любов,і загадки, і позитивна драма,фантастика... мені дуже сподобався, цікавий і динамічний плюс музика в "тєму" і відповідає настрію і сценам. корочє, 10 балів і ще окремо напишу про "Милих брехух". хтось додивився?я застрягла на 5 сезоні.в мене є певна думка хто ж є Е(і подозрюю,що вона таки підтвердиться), але ужааас,як вони розтягують той серіал.купа якихось беззмістовних діалогів,трохи ляп. не можу далі дивитися,щось мені та резина діє на нерви троха хто додивився, там вже динаміка може почнеться,га?
Я теж додивляюсь Милих брехух. Але на 6 сезоні. В мене така ж думка як у вас. Хто Е нарешті стане відомо в 5 сезоні. Можу поспойлерити, якщо хочете. Шостий сезон починається типу "5 років по тому", дівчата всі подорослішали, красиві, успішні...але буде новий Е...смс-ки, і будуть знову шукати...там сезонів 7. І от мені цікаво, чи буде розв'язка до кінця останнього сезону? Бо якщо ні, то я закінчую дивитись, бо трафляє вже ((( Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
ну якщо Елісон не померла,а далі з ними....то я знаю хто Е а далі так само затягнуто?чи трошки динамічніше?