Серіали, серіали, серіали...(2)

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Demetra, Nov 11, 2015.

1. arushka

arushka завжди досягаю мети

@Demetra, Белый воротничок, Дефективний детектив, Льюис, Отец Браун
    Але всі вони лайтові, без кровіщі, трохи з гумором, не знаю, чи таке любите

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

@Demetra "Підозрюваний" і "Чорний список" бачили?
    Жизнь как приговор/Life теж хороший. Серій не багато. Але мені дуже сподобався.

3. Demetra

Demetra Well-Known Member

Бачила і дивлюся. Але щось вони вже перемудрували в третьому сезоні.
    Бачила:girl_smile:. Цікавий.
    О, дякую, що нагадали! Колись починала дивитися, але якось закинула. Треба ще раз взятися за нього.
    Дякую! Мені навпаки лайтові краще ідуть під хатню роботу чи просто прочистити думки. З оцих нічого не бачила, буду пробувати дивитися:girl_yes2:.

4. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

@Demetra, а Rizzoli & Isles не бачила? зараз дивимося 2 сезон (там всього 7 сезонів), то прікольний детектив, з гумором. Оснований на романах Тесс Гаррітсен

5. Demetra

Demetra Well-Known Member

Колись давно почала дивитися, але не пішов.

6. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Наразі непогано так: Shooter (TV Series 2016– ) - IMDb. Сподівалась на гірше, але подивившись дві серії, буду дивитись далі. Поки що є лише повний перший сезон і трохи другого. Цікаво ще й тим, що в серіалі підняли тему"любові братніх народів": є український президент і поганці (москалі):russian_ru:Можливо, в когось зараз серіальне голодування, як в мене, то спробуйте подивитись, а раптом сподобається. :girl_wink:

Last edited: Feb 5, 2017
    • Подобається Подобається x 3
  7. Dominika

Dominika Well-Known Member

@Demetra
    плюсуюсь, класний.
    Акторка з цього серіалу ще знімалась у лайтовій юр.драмі
    Посередник Кейт
    Посредник Кейт (сериал, 2 сезона) — КиноПоиск
    Ще з детективів, але не зовсім лайтових, можу порадити
    Код 100 (2015) — КиноПоиск
    Исчезновение (2015, сериал) — КиноПоиск

• Подобається Подобається x 2
  8. marianast

marianast Well-Known Member

Порадьте щось таке смішне і розслабляюче як Life in pieces чи Modern Family. Додивилась всі наявні серії останнього і в мене ломка:girl_smile:
    Хочу позитивчик

9. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

@marianast а "Теорію великого вибуху" не дивилися?

10. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Хочу щось містичне, страшненьке переглянути, можна детектив...підкажіть хто що знає таке?)

Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk

11. marianast

marianast Well-Known Member

О, дякую. Пробувала колись, але я тоді на жестячках сиділа, не пішло. Зараз перемкнуло, хочеться смішного, легкого, може якраз )

12. Dominika

Місцями містичне, місцями детектив. Але це європейські серіали, вони, так би мовити, на "любителя")))
    Тайны Сильверхёйда (2015, сериал, 1 сезон) — КиноПоиск
    Фортитьюд (2015, сериал, 2 сезона) — КиноПоиск
    А ці американські, більше "Голівуду" мають.
    Парк Авеню, 666 (2012, сериал, 1 сезон) — КиноПоиск
    Тайны Хейвена (сериал, 5 сезонов) — КиноПоиск

13. Semiramis

Дуже дякую! Оберу шось )) вже дуже цікаво)

Зі свого боку для любителів страшненького, можу порекомендувати "Страшні казки" (Бульварньіе ужасьі). Мрачнуватий, містичний серіал і цікавий. Думаю, не всі зможуть дивитись, є і кроваво-м'ясні сцени, і "дивна еротика" , і екзорцизм, було й бридко місцями. Ну, і Єва Грін на висоті - шикарна женщіна)

14. Online

Online Well-Known Member

Я люблю готувати під серіал. В таких випадках включаю щось ненавязливе. З останніх, що зайшли: Гранчестер - англійський ретро детектив в стилі Пуаро. Священник там дуже харизматичний); Чарівники (The Magicians) - такий собі гаріпотер для дорослих; Тринадцять - психологічна драма про дівчину, якій вдалося втекти після 13 річного полону в маніяка
    А от Шерлока для себе закрила після перегляду 4 сезону. Вже на середині третього стало зрозуміло, що детектив вичерпався і почалася якась психоделіка. Але якийсь час сюжет рятувала оця їхня фірмова іронія. А в 4 сезоні вже і її не стало, НМСД. Далі дивитись не буду.

Last edited: Feb 10, 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Semiramis

Мда... з витівками Евр переборщили в четвертому сезоні. Але я дивитимусь...просто заради Бенедикта

• мімімі мімімі x 1
  16. Dominika

Дівчата десь в мережі вже є перша серія Мільярдів. Шукайте))) Але озвучка не дуже((( Але все одно можна вже на днях чекати нормальних релізів.
    @flame ви просили маякнути.

17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Мені пішов на ура. А зараз мене шторить, тому дивлюсь горнічних. Веселий і ненапряжний. Потім спробую
    , але поділіться враженнями детальніше, хто бачив.

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

Рекомендую Мир Дикого Запада (Westworld). Така собі футуристична....хм, навіть не знаю. там і любов,і загадки, і позитивна драма,фантастика... мені дуже сподобався, цікавий і динамічний:) плюс музика в "тєму" і відповідає настрію і сценам. корочє, 10 балів:)

і ще окремо напишу про "Милих брехух". хтось додивився?я застрягла на 5 сезоні.в мене є певна думка хто ж є Е(і подозрюю,що вона таки підтвердиться), але ужааас,як вони розтягують той серіал.купа якихось беззмістовних діалогів,трохи ляп. не можу далі дивитися,щось мені та резина діє на нерви троха:) хто додивився, там вже динаміка може почнеться,га?

19. Semiramis

Я теж додивляюсь Милих брехух. Але на 6 сезоні. В мене така ж думка як у вас. Хто Е нарешті стане відомо в 5 сезоні. Можу поспойлерити, якщо хочете. Шостий сезон починається типу "5 років по тому", дівчата всі подорослішали, красиві, успішні...але буде новий Е...смс-ки, і будуть знову шукати...там сезонів 7. І от мені цікаво, чи буде розв'язка до кінця останнього сезону? Бо якщо ні, то я закінчую дивитись, бо трафляє вже (((

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну якщо Елісон не померла,а далі з ними....то я знаю хто Е:)
    а далі так само затягнуто?чи трошки динамічніше?