Серіали, серіали, серіали...(2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Demetra, 11 Листопад 2015.

1. orange girl

orange girl Well-Known Member

:girl_in_love::kisss: Дякую . "Сладкую жизнь" бачила, от якраз закінчила серії останнього сезону дивитися. Що ж, візьмуся за "Майские ленты"
    --- дописи об"єднано, 21 Червень 2016 ---
    І щоб не офтопити ;), зараз дивлюся " Make it or break it" (в нас переклали "Гімнастки"). Такий леккий, я б навіть сказала підлітковий серіальчик про спорт, а саме про спортивну гімнастику. Нічого особливого, і радити особливо не стану, але мені файно йде після важкого робочого дня, розслабляє мозги:girl_blum:

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я другий сезон дивлюсь якраз.

• Подобається Подобається x 2
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

"Мотель Бейтс" - закінчила на вихідних. Пішов мені .
    Тепер криза посилилась. Шукаю щось психологічно-детективно-трилерне або комедійне типу "Друзів".
    Порадьте шось :girl_in_dreams::girl_flag_of_truce:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

Подивилася 9 серію Ігр і така зла, що мене аж теліпає. Трохи офф про собак Рамсі Болтона, але так мені прикро, що режисер в такому світлі виставляє породу Кане-корсо. Їх і так люди бояться і мають дуже упереджене ставлення, а тут в такому популярному у всьому світі серіалі така жорстка антиреклама. Така поведінка абсолютно не притаманна їм, тим більше по відношенню до свого господара.
    Ну і найриторичніше запитання - чому, блін, у всіх фільмах вівчарки "білі і пухнасті", хоча вони якраз мають породні особливості негативного плану.
    Таким чином і формується суспільна думка.
    Тому, всі, хто буде дивитися чи вже бачив 9 серію, пам"ятайте - то просто фантазія режисера і ніякого відношення до правди не має. І не бійтеся таку собаку на вулиці.

Останнє редагування: 23 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Hexe

Hexe Well-Known Member

не зовсім типу, але як втягнутись - ржака ужасна - Теорія великого вибуху(переклад краще куражбамбей).
    Шелдон моя мілашка:kisss:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

О, і ти вже в тємі: )

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви пишіть зразу що то про собак))) бо я вже уявляла які то міфічні створіння існують реально)

• Подобається Подобається x 1
  8. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а "Американську сімейку" (Modern Family) не бачила? там десь 7 сезонів, але я тільки 5 додивляюся:) прікольний, смішний:)

9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

З комедійних - Як я зустрів Вашу маму.
    А ще мені чомусь здається, що Вам/ тобі би пішло " Бесстижие"(трохи не так, але не маю рос. символів) американська версія(є 6 сезонів). Він такий пошляцько-неординарносмішний серіальчик, але мені супер. Звісно, як у все, треба втянутися. І посміятися можна))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не пішов.
    Знайшла. Спробую

11. Materynka

Materynka Well-Known Member

А Декстера дивилися?

12. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

Подивіться Последователи (The Following) - 3 сезони пройшли як один.

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

о, да. цензури нема і на мою думку трошки треш-муві, бо там таке ся творить:girl_impossible::girl_wink:

14. MisPolly

MisPolly Active Member

Порадьте щось британське, на зразок "Гранчестер" або "Абатство Даунтон"

15. In4a

In4a Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  16. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Дуже хороший серіал. Переносить тебе у часі з першої серії

17. rumbambar

rumbambar Member

Дивилась Картковий будинок, супер.
    Зараз дивлюсь Дівчата зі Львова

18. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Дивлюсь з найпершої серії. Почала ще вагітною з дочкою, а це ще більше 6 років тому. Не набридає досі. Шелдон - зе бест:girl_yes2:

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Дівчата, тикаю, тикаю ті серіали і не можу ні на чому зупинитись. Все фу-фу-фу. Спасайте! :girl_flag_of_truce:Ви мої смаки+- знаєте :girl_wink: