мені дуже подобається Penny Dreadful. Дуже класно обіграли персонажів багатьох книжок (Франкінштейн й його чудовисько, Доріан Грей, Вервульф) й акторів дуже гарно підібрано. Зараз чекаю на третій сезон
@flame, Гра престолів на днях починається; Картковий будинок- через рік, РодІна- десь приблизно так само, на лютий-березень, здається.
Billions один з найкращих серіалів на останні роки, що я бачила. Однозначно в п,ятірці найсильніших. Особливо вражають Акс і його дружина як пара. Наскільки вони один одного підтримують і розуміють. Цікаво чи в реалі є такі пари в такій категорії соціальній?
Ми дивимось 4 сезон Карткового будинку, чоловіку Нічний адміністратор не пішов, казав, щоб я сама додивлялась. А ще дивимось 22.11.63 за сценарієм Кролячої нори від Стівена Кінга.
Мій список серіалів: 1)Теорія великого вибуху 2)Елементарно 3)Касл 4)Анатомія Грей і щось більше нічого не можу знайти, щоб так затягувало...Ну звісно ще Друзі...Напевно вже третій раз всі серії переглянула...Так би хотілось продовження Але скоріше всього буде лише 1 серія ще
Насмілюсь порадити Вам до цього списку - Кості, Люцифер, Як я зустрів вашу маму. Ми з чоловіком подивились десятки серіалів, можу щось запропонувати. А фантастику не любите?
дивилась, перший сезон сподобався, а от далі...Все більше нагодувало Касл +CSI...CSI також подобається лише перші сезони, а далі стало скучно, особливо коли почали ділити по містах... також пробувала дивитись, не пішло мені. В мене багато друзів від нього шаленіють, а я переглянула пару серій з 1 сезону, потім декілька як тільки вийшли в той час (за компанію з друзями)... а, що ще мені подобалось це секс і місто, і російський серіал Мамочки (здається так він називався)... Фантастика...хм, не пробувала дивитись. В дитинстві(точніше в шкільні роки) дивилась Всі жінки відьми (зараз люблю фільми про магію і фокуси, а от серіали з тої тематики не вподобала) і Дівчата Гілмор...
Мені дуже сподобалось! Не думала,що буде цікаво, бо колись так і не змогла подужати книгу ( але спихаю це на переклад), прочитала до середини і дальше не могла себе заставити. Тепер думаю,можливо все ж варто було їй дати ще один шанс? Кінець для мене взагалі несподіваний .
Не фукайте дуже, але я закохалась в москалькі серіали)) Натрапила на них випадково ,,Оттепель,, ,,Красная королева,, знімалась минулого року у Львові
А я і книгу захопливо читала і тепер серіал дуууже подобається! Надіслано від мого V370, використовуючи Tapatalk
@Lyudvig мала би вже десь бути серія Престолів. Де? Мені оригінал дуууужжжже підійде. хочу знати, аж муркочу, чи буде Сноу живий
Всім привіт))) Вже два роки дивлюся корейські серіальчики . Дуже цікаво є ще на сайті однодумці ? А то хочеться обмінюватися думками про фільми, серіали і нема ским. Ніхто з родичів і друзів нехоче до мене приєднатися)) . Мамі вже навть на комп затисала. все одно глухо)))
Передивилася Кльовий серіальчик, теж подивилася усі серії за 3 дні Можливо ще щось знаєте такого типу?
"Краткий курс счастливой жизни" - в тому ж дусі, тільки більш драматичний. А зірковий склад - просто супер. Світлана Ходченкова в головній ролі. дивилась цей серіал після розлучення, то впала у ще більшу депресію . якщо коротко, то сюжет серіалу "всі всім зраджують"