секс утрьох...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем mechika, 22 Квітень 2009.

1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: секс утрьох...

Щось типу того...принаймні на підсвідомому рівні:girl_nea:
    "Все врут" Др.Хаус.

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Врач пациенту:
    - Вы страдаете половыми извращениями?
    Пациент :
    - Что вы, доктор, я ими наслаждаюсь!!!
    :girl_crazy:

3. Martushok

Martushok New Member

Мій чоловік вже кілька років читає "Playboy" "M&H", читаю разом з ним, деякі статті аналізуємо, обговорюємо вдвох.
    В цих журналах теми "сексу втрьох", "свінгерства" пишуться через номер і хоч іноді містять трохи критики, та все ж несуть таку пропаганду, ніби це - такий собі вид спорту.
    Я таких статей перечитала десятки.
    Чи вони мене цікавлять? Ну якщо читаю, то мабуть зацікавили
    Чи я сама задумувалась над сексом втрьох? НІ!!! Але чоловіка (зі серйозним обличчям) спитала, то він (з квадратними очима) сказав, що я надто перейнялась прочитаним і такі журнали мені в руки більше не дасть, а то я собі всякої фігні понапридумую

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

Думаю що в більшості випадків так чи інак кожен над тим задумувався. Людина є створінням з фантазією, а інформація яку постійно на нас виливає телебачення і т.д. просто не може на неї не впливати.
    Інше питання, чи людина на таке наважиться, на скільки це суперечитиме чи не суперечитиме її моральним принципам, а також, що дуже важливо, на скільки будуть виваженими можливі наслідки. Можна "поекспериментувати" і втратити назавжди кохану людину. Чи воно того варте?
    Особисто я на таке б не пішла. Але й не засуджую людей, які це роблять. Кожному своє, як то кажуть.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як на мене, ви забагато додумали до написаного в дописах вище.
    Писано одне, а в вас вийшло інше. ;)
    Оцінка поведінки - це не оцінка людей. Якщо я вважаю секс утрьох збоченням, це ще не значить, що я буду поливати брудом тих, хто таким займається. І думка, що в таких людей не все гаразд із ними самими - теж не поливання брудом. Та й думка така - не пуританська. Якщо пуритани, то би навіть про це не говорили взагалі.

До речі, ви у своєму дописі більше до поливання брудом наблизилися, ніж будь-хто вище.

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

якщо комусь це приємно, то нехай собі. для себе секс втрьох( чи й більше) вважаю неприпустимим. я собі такого навіть не уявляю

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Суд би провели, і марку на шию почепили аби всі знали. І так би ходили з тою маркою довгі, довгі місяці.
    Правда може якщо в наші дні такого відверто б не зробили, то в певних колах певні люди між собою б поставили на таких клеймо і вже для них ці люди пропавші, і всі хто з ними спілкується а чи будь-як до них має якесь відношення. А не приведи господь де якісь родинні зв’язки. :girl_haha: :girl_crazy:

8. Dolma

Dolma Well-Known Member

всі ми недосконалі, чи ви про себе іншої думки? ;)
    про вас особисто я нічого не писала, що вас так зачепило - не знаю. ви теж переборщили з аналізом мого допису. :girl_yes2:

по темі: потрібно дослухатися свого серця (душі, розуму - хто до чого дослухається ;)), а не думки сусідів, особливо уникати ханжів. на мою думку: ханжество - не краще розпусти.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А я думаю, що не всі про це задумувались, мені особисто таке в голову і не могло прийти, так як вважаю це не припустимим. Ми з чоловіком жодного разу про це навіть не задумувались і не обговорювали. І найважливіше це є страшний гріх!

10. Genja

Genja New Member

для мене це неприпустимо.

11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

В нас з тобою вже по 5 дописів у цій темі. ;)

Здебільшого ліберальних.

Для Un.Known віруючої це гріх, для Un.Known світської існують і брудніші речі.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Яскравий приклад утрьох - Un.Known, Яруська і ДП!!!:girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

А ви кажете.:girl_cool:

13. Winter

Winter New Member

Я також нерозумію, що тут приємного коли твій чоловік на твоїх очах тобі зраджує???? І взагалі як може таке хтось допустити?!

14. Road

Road New Member

Просто от цікаво...

"Мене так сильно кохає, що проти брати партнера, але дівчину... хм... згідний!" гиги... цікава думка :girl_claping:

15. Your Princess

Your Princess Well-Known Member

Я такого не розумію і вважаю повним абсурдом! Кожен впринципі має свою думку...
    Але якби мені коханий хлопець почав говорити щось на таку тему,нашим стосункам прийшов би кінець-зразу же.:girl_mad:

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

От от!!!
    Якщо таке вже запропонували,то я впевнена на 1000%,що в майбутньому чоловік чи хлопець навіть не скаже коханій людині про зраду на стороні...без її відома вже буде з кимось там...пардон....ви зрозуміли.:girl_sad: