секс утрьох...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем mechika, 22 Квітень 2009.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: секс утрьох...

Чим краще?

2. mamba

mamba Member

у чоловіків сильно розвинутий власницький інстинкт, тому якщо пара вже стабільно-сформована (шлюб або тривалі відносини) варіянт сексу М+Ж+М відпадає, як такий що призведе до розпаду шлюбу/пари...
    у жінок...а шо у жінок, якщо б вона мені допомагала мити хату та варити їсти, то най си поцьомає мужа раз в щічку))))))

3. Kyprijan

Kyprijan New Member

Якщо хочете знати думку чоловіка, який кохає свою дружину, то я Вам скажу, що скільки мені б різних дівчат не подобалося... навіть у думках би не наважився уявити котрусь поряд зі своєю дружиною у ліжку...

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Секс у подружжі взагалі - це не якийсь з видів спорту чи одна з багатьох розваг у житті.
    Це дуже особливе спілкування, яке задіює всю людину, як тілесно, так і духовно. Це десь є та точка, де поєднуються не тільки два тіла, але дві душі і два життя; дві половинки одного цілого...

Десь я тут читав характеристику, що подібні ідеї - це знівельоване поняття інтиму...
    Так, на мою думку, саме такими вони і є.
    Навіть думати про подібне означає не розуміти і не цінувати того дару, який дається двом на все їхнє життя. А це значить, що Ви починаєте підкопувати фундамент Вашого спільного життя і стоїте на порозі того, щоб позбутися його духовного виміру, а, можливо, з часом розвалити його зовсім, що було б дуже шкода.

Це не осуд і надіюсь, що воно також не буде сприйняте, як читання моралей, але це заклик задуматися над тим, що шукаючи покращення таким чином, можна зробити тільки гірше; і що урізноманітнюючи у такий спосіб сексуальне життя, гарантовано позбудетесь куди важливіших речей.

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

Ну, якщо Вам у цьому не допомагає чоловік....

Останнє редагування: 6 Грудень 2009
  4. Lidusha

Lidusha New Member

Надзвичайно приємно, що такі речі про шлюб звучать з вуст чоловіка. Побільше би таких чоловіків було - світ став би кращим:)

5. Sertce

Sertce Member

Для мене секс у трьоx це щось на грані , вибачте, гидоти. Щоб я, мій коxаний і ще xтось?! Та ніколи в світі!? Жаx! Я дуже ревнива. Задля розваги з мало знайомими? Ні однозначно. Моя думка негативна.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

7. perekotypole

perekotypole New Member

гидота. думаю, такі ідеї виникають тільки там, де немає кохання

8. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Гадаю, це різновид збочення...справді, де є кохання і духовний зв"язок, не виникають такі задуми. Для мене це повна жуть!!!

9. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Секс утрьох може виникнути там, або де немає кохання, або воно уже ослаблене і люди кадаються в різні крайнощі, щоб його посилити, але як практика (не моя - статистична:)) призводять до ще більшого руйнування. І колись кохані один одному - розходяться. Коли кохаєш - не потрібен ні третій, ні пятий.
    Для люблячої пари достатньо всього двох. Якщо люди йдуть на такі експеременти - то їм банально нецікаво одне з одним. І третій уже не допоможе їм двом:girl_nea:

10. Єва

Єва Well-Known Member

Щось "повна довіра і любов" та "бачити як твоя друга половинка займається сексом" не клеються між собою. То або не справжня половинка, або любові ніякої нема. Та навіть через 20 років спільного життя в нормальній сімї жінки на таке б не погодились. Секс утрьох - то просто спосіб поекспериментувати в сексі на один чи кілька разів, бо по своїй суті в такій трійці не може нічого бути серйознішого. Тільки чомусь не розумію, кому від того стане краще і яким чином.

11. fotynasop

fotynasop New Member

Особисто для мене, то це абсолютно неможливо і надзичайно гидко навіть думати про таку можливість. Це - збочення.
    Бог створив одного чоловіку і одну жінку і їм двом сказав наповнювати землю. Він не створив 2+1, а лише 1+1. Хоч звичайно кожен сам для себе все вирішує.
    Не думаю, що мій чоловік був би в захваті від такої їдеї.

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дивлячись з якого боку на це подивитися :) у нас зараз секс утрьох:girl_crazy:- я+ чоловік+ малятко в пузі...троє ж:girl_crazy: і не збочення

13. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

От і я відкрила цю тему, бо думала, тут щось про то.... але помилилась ....

Хоча, мені нещодавно, на мою вагітну голову приснився сон, що я для чоловіка, запросила до нас дівчину для сексуальних втіх втрьох, яка нібито дуже подобалась чоловіку. А вона виявилась такою дурочкою, що в чоловіка було повне розчарування. Не знаю, де в мене криється таке збочення, але в реалії я б такого і близько не дозволила.

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мабуть, в вашій підсвідомості - по Фрейду. Бажаєте... але самі собі не зізнаваєтесь. :girl_crazy: І так ваші підсвідомі бажання переходять лише у сни, а не в реальність.

15. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Все можливо.... але я ревнива і навіть сама думка, про іншу жінку біля чоловіка мені страшна.
    А можливо я щось подібне десь колись по телебаченню побачила.... воно ж тепер надзвичайно збочене.

16. Dolma

Dolma Well-Known Member

приємно, що так багато пуритан, та неприємно, що вони такі категоричні... це такий вступ. ;)
    я готова була б погодитись з тим, що насправді люблячим людям не потрібен хтось іще (окрім дитини), але... знаю одну сім*ю (взагалі-то не одну, але в інших такі експерименти були не дуже вдалі), де подібні експерименти проводились неодноразово, що зовсім не завадило їм бути щасливими разом, їх дитина скоро піде в школу, і вони хочуть ще дитину. розпусними їх назвати у мене язик не повертається, бо бачила розпусних "чемних" християнських моралістів пачками - вони, правда, все роблять тишком-нишком, потім ідуть сповідатись і далі - по колу... отака ситуація мені більш огидна, ніж секс утрьох, де всі залишаються задоволеними.
    особисто у мне такого досвіду немає, і навряд буде, але я б не поспішала обливати брудом людей, котрим прийшла до голови така думка: "если звезды зажигаются - значит, кому-то это нужно". ;)
    інша справа - чи дійсно потрібно? от над цим і варто добре подумати авторці теми, але деякі люди таки не зрозуміють, поки не спробують, от тільки чи не задорого їм обійдеться подібна розвага...

17. Fechka

Fechka Member

...збочення............

18. fotynasop

fotynasop New Member

Ну я ж не про такий секс писала. Такий і для мене цілком нормальна і допустима річ.
    Здоров"я вам і вашому пузожителю!

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

А може це тільки зверху так виглядає?:girl_cool:
    Щоб так активно щось засуджувати, то мабуть треба про це було досить часу думати...а якщо про щось думаєш, то відповідно це людину цікавить, так ж виходить по ланцюжку?...

20. Dolma

Dolma Well-Known Member

тобто, ви натякаєте, що пуритани - не такі вже й пуританські? )))