секс утрьох...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем mechika, 22 Квітень 2009.

1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: секс утрьох...

Навіщо Ви так різко висловлюєтесь?
    Чи не можуть бісексуальні пари бути щасливими і кохати одне одного?:girl_mad:
    Всі, і "аномальні" у тому числі заслуговують на щастя:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я не проти аномальних. Але я проти надмірного ажіотажу, що вони навколо себе створюють і проти шаленої реклами аномалій, якою вони намагаються закидати людей навколо. :girl_mad: Таке враження, що сьогодні вже аномалія - це гетеросексуалізм. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 10
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Згодна.
    І не згодна, мо час створити гілочку про "аномальні" стосунки?:girl_curtsey:

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Створюйте! :girl_wink:

5. Котька

Котька миється в бані

тож треба....до чого люди докотились....фе!

6. Siania

Siania Love Life

А ви прийшли сюди щоб на всі дописи сказати "фе"???
    Може щось своє мудре напишите???:girl_devil:

• Подобається Подобається x 2
  7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Аби своїм фе продемонстувати правильність своїх думок, організованість і благополуччя свого життя, дисциплінованість свого чоловіка ітд ))))))))

• Подобається Подобається x 8
  8. molcha

molcha Well-Known Member

Фе, як негарно казати фе...

• Подобається Подобається x 4
  9. Alles

Alles New Member

Я також згідна з тим що секс утрьох це велике ФЕ.А ще він ніколи небуде тільки твоїм єдиним

10. Dolma

Dolma Well-Known Member

Не знаю, чи актуальна ще ця тема, чи авторка вже вирішила для себе цю дилему...
    Але напишу.
    Деякі мої знайомі пробували подібне, у одних стосунки таки розвалились, у інших ні, варіантів є море, все від конкретних людей залежить.
    У мене є приятель, ловелас ще той, ні одруження, ні дитина ситуацію особливо не змінили, його дружина навіть підтримувала його у деяких експериментах. Але! Я впевнена (а його жінка тим більше, вже не кажучи про нього самого :)), що він ніколи (!) не залишить дружину. Усім третім він відверто про це каже, щоб не плекали марних надій. Якщо ви настільки довіряєте своєму чоловікові й самі прагнете експериментів - вперед, краще реалізувати свої бажання, ніж вічно маятися сумнівами!

11. zajunya

zajunya New Member

Якщо це просто секс заради сексу і всіх трьох це влаштовує - то будь ласка! Але якщо це двоє люблячих людей і до них приєднується хтось третій чи третя - я такого не розумію. Ревності ще ніхто не відміняв.

Останнє редагування: 19 Листопад 2009
  12. Tinela

Tinela Active Member

Це дибілзм і все!

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

хм.... може наступне це офф, та все ж 1.не варто ображати інших людей (навіть в правилах так написано), а Ви точно образли тих, хто вважає це нормальним
    2. універсальна фраза - якщо Ви чогось не розумієте, це не означає, що це неправильно/погано/дибілізм

по темі, чомусь згадався недавній фільм "ВІкі Крістіна Барселона"... власне момент, коли крстіна, художник його дружина почали разом жити і відповідно займатися сексом... і вони були щасливі власне тоді, коли були троє... я веду до того, що все залежить від світобачення і потреб людини (чи то людей)... у кожного свої бзіки... головне, щоб ті бзіки не насаджувати іншим

14. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Все залежить від того, чи має людина релігійну свідомість.

15. Amira

Amira New Member

Згідна з Яринкою, що цей сайт не зовсім відпоідає даній темі і тут дуже мало знайдеться прибічників нетрадиційного сексу:)

16. Ляксандра

Ляксандра Well-Known Member

Згідна, можливо не відповідає......але вже якщо тему розвили і модератори до сих пір не закрили її, то вона актуальна....

думаю варто вислухати як зауваження, так і прибічників сексу у трьох))))

17. Amira

Amira New Member

Я просто перечитла всі 22 сторінки дописів і не знайшла жодної людини з досвідом таких відносин, переважна кількість критикують груповий секс, а якщо і є якісь прибічники, то їх дуже мало...
    На мій погляд це дуже слизька тема, це дуже ризиковано і небезпечно у всіх аспектах, і в моральному,і в психологічному,великий ризик чимось заразитись, зіпсувати стосунки і потім зненавидіти себе саму.
    Але навіть в наш час із розвитком сексуальної революції такі стосунки стають дедалі поширенішими.У мене є багато знайомих із такими стосунками, можу написати купу історій про них і всі вони будуть різними як із хорошим кінцем так із поганим. Я зробила для себе висновок один, якщо ви вже на таке наважились, це має бути спільне бажання обидвох партнерів, бажано таких у яких є довгий сімейний стаж,повна довіра і любов, тому що бачити як твоя друга половинка займається сексом на твоїх очах не всі зможуть...Проте чомусь інціаторм нетрадиційного сексу завжди виступають чоловіки, дуже часто вони примушуть своїх жінок, партнерів іти на це без їхнього бажання, переконуючи, що це необхідно.Такі чоловіки ніколи не допустять у своє ліжко мужчину! Тільки дівчину! Такі відносини, на мій погляд вже приречені, якщо він готовий ревнувати свою половину до другого мужчину, то хіба жінка не має таких відчуттів? Коли партнери зустрічаються парами, немає таких ревнощів, тому що є рівновага у стосунках, і важко заігрувати до другої половини, коли вона не одна:)
    Багато сексопатологів пропонують своїм пацієнтам такий вид сексу, звичайно, що тільки при їх спільній згоді,коли подружня пара живе вже багато років і в їхньому інтмному житті з"являються проблеми, але це переважно пари 40-50 років, а не молоді дівчатка і хлопці, які в цьому нічого не тямлять і хочуть наслідувати моду.

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Молоді дівчатка і хлопці переважно просто ним займаються без попередніх відвідин сексопатолога. І не тому, що в них проблеми з сексом, а тому, що в них поняття інтимного нівельоване...

Крім того, тут весь час говориться про стосунки в моделі пара+1, але є ж і такі, що між собою взагалі ніяких стосунків, крім сексуальних не підтримують - в таких проблем нема.

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

кожен сходить з розуму по своэму:girl_haha:

20. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

я б не могла дивитися як якась су***а пестить мог окоханого ,я б їй повиривала патла)
    п.с. але суто гіпотетично, то краще 2 дівчини і 1 хлопець, ніж 2 хлопці і 1 дівчина