Мені самій після 30 тижня якось страшнувато. Та і не можу так, як було до. І не дуже й задоволення приносить
Начитавшись книжок чекала чогось неймовірного у другому триместрі,а ні навіть гірше...дискомфорт і легка пекуча біль. Тому ані-ні Мій чоловік все прекрасно розуміє і мене підтримує..хоча розумію,що йому важко це дається,але готовий терпіти скільки треба. Маю надію,що все налагодиться після народження малятка.
Ми утримувалися до 12 тижня. Попередню вагітність секс був регулярний, але на 8 тижні мала викидень. Ні в якому разі не кажу що це через близкість, але цього разу вирішили робити все навпаки. Спробували тепер тільки раз - але чоловік боїться. Надивилася передачі "Давай поговоримо про", якраз на цю тему - то сказали що це корисно і не шкодить малючку. Тонуса у мене немає, по узд все ок. але самій внутрішньо " і хочеться і колеться".
Дівчатка секс не обмежується вагіналним навіть при протипоказах до вагінального сексу під час вагітності є ще пару варіантів принести задоволення вашому чоловікові.
Дівчата, а як стосовно сексу у третьому триместрі? В мене ніяких протипоказань немає, всю вагітність живемо статевим життям, то і тепер не варто себе обмежувати? Чи є якісь перестороги?
Звичайно, але це все дуже індивідуально, і тільки кожна окрема сімя, може вирішити, що потрібно, а що ні.
Дайте щемені пораду. Вчора були в лікаря. Я на 32 тижні. Мене налякали, що поперечне положення в нашого малятка і треба берегтися, бо вже пізно, мала б вже малеча розвернутись. При цьому заборонили не лише секс, а і зарядку. А мені так добре після вправ на фітболі. + сексу так хочу, що (як вже хтось писав) аж пищу)) А от чоловік не хоче, боїться. Я його розкручую раз в2 тижні (в кращому випадку). А тепер, коли не можна, то ще більше хочеться, як на зло.
А в мене 26й тиждень, ми в сексі себе не обмежували) Єдине, що поза лише одна зручна - на боці, але то найменша з проблем. + в мене підвищилась чутливість, і секс став знаачно яскравіший.
а я чесно кажучи вам завидую, я взагалі нехочу сексу, в мене ні з першою дитиною небуло сильного потягу до сексу, ні зараз з другою. У відносинах в нас все нормально. Я тепер переживаю чи це нормально???
На узд 12 тижня побачили передлежання плаценти і заборонили статеве життя до кінця вагітності. Не можу сказати що на стіни вже лізу, але ще майже пів року, а потім ще пару місяців... Дуже сподіваюсь що воно все підніметься скоро і життя налагодиться
а чого має бути ненормально? Я як не хотіла в першому триместрі, так і до цього часу не сильно все змінилось. Гормони такі гормони Якби хто мені сказав, що я не буду думати про секс взагалі, я б не повірила.
переношу питання в цю тему дівчатка хочу у вас усіх спитати делікатна тема... як у вас з інтимним життям під час вагітності? бо я чоловіка жену від себе, але получився в мене оргазм і як стиснуло низом живота, я мало не посивіла, не спала пів ночі... і вже якось два дні ходжу прислухаюся до себе шо до чого там... думаю шо я дитині шось зробила, воно маленьке ще. там таке ніжне все, і напевно дитинці стало боляче від того стискання а я така дуринда, хоча сексу як такого не було)) зараз 12 тиждень
На вашому терміні в мене з цим було все гаразд... Г в ЖК казала щоб тільки обережно без оргазмів, чисто щоб чоловікові приємно було... А десь з 20 тижня в мене була низько плацента розташована, то сказала утриматися від цього.... Тому я думаю що краще все ж обережно з цим бути на ранніх періодах...
в тому і справа він шось починає і я відчуваю ооо зараз буде оргазм а стриматись тяжко... А взагалі діло ще от в чому, колись давно, років 6тому я дивилась якусь передачу, тоді на мене це справило неабияке враження. В передачі йшлося про проблему ДЦП серед новонароджених. І говорив якийсь науковець, суть була така, що він відстежував динаміку та кількість захворювання на країни, нації, релігію, культури. І виліз приголомшливий результат. Виявилось, що в країнах далекого сходу(китай чи японія не памятаю) мізерна кількість випадків ДЦП. Коли почали порівнювати виявилось що в їхній культурі, як тільки жінка завагітніла чоловік перестає з нею спати взагалі, не чіпає аж до пологів. У них це свого роду табу. Вчений пояснив що оті вибачте за слово "стряски" оргазми ітд діють на несформований зародок як танк і калічать його ніжне тільце. виникають паралічі та вивихи позвоночника який ще дуже мякий та ніжний. Не хочу нікого лякати але тоді мені це запало в голову хоч про дітей тоді ще навіть не думала.
Ну після того як мені сказали утриматися від інтиму, я й не хочу вже...коли відчуваю що дитина в мені рухається... Якось не то...неможу ні рослабитися... Ну і як цим займатися при дитині...
Не думаю що це повязано, дитина в лоні матері надійно захищена і якщо нема ніяких проивопоказань загроза, передлежання плаценти, то думаю одне другому не заважає, діти від того й появляються. Говорила нещодавно з масажисткою, яка саме такими дітками займається, то вона казала що дітки з ДЦП народжуються при перенесеені мамою якоїсь тяжкої інфекції чи фізичної травми, а найчастіше це родова травма, тільки лікарі про це мовчать
дослідження, звісно, цікаве. але зараз в багатьох країнах є розповсюдженим явищем і гормональна контрацепція, і гормональна підтримка ранніх термінів вагітності, і багато чого іншого. Порівняно з цими факторами секс підчас вагітності як причина відхилень у дитини був би краплею в морі.
в мене те саме якесь печіння і страшно і неможливо розслабитись. до попереднього пов. незнаю я не вчений просто отаке згадала собі. але ви мене трохи заспокоїли, я переживала, що моєму малесенькому шось сталося