Секс під час вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем cheLOVEchuk, 11 Серпень 2013.

1. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Секс під час вагітності

Щойшно додивилась фільм. Буду радити всім кого знаю. Бо реально до вчорашнього дня я про те, що дитина може буте ще й таким щастям навіть ніде і ні найменьшим натяком не чула. http://www.youtube.com/watch?v=JsxMi_qaiAQ

• Креативно Креативно x 1
  2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

100%. Не зовсім те, та все ж. Різниця в відчуттях після стимульованих перших пологів (і я тепер таки точно впевнена, що стимульованих), і таких як мають бути других, просто колосальна. В порівнянні з тим емоційним (та й в принципі і фізичним) задоволенням, яке я отримала після других пологів, при перших пологах я, виходить, не відчула практично нічого (тобто я була щаслива, що народила синочка, але того потужного емоційного вибуху, який мала тепер не було і близько).

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

Чула.. перед пологами читала всяку літературу, бо трохи боялась.. І дивилась різні фільми.. І східні мудрості вчать правильно дихати під час перейм, правильно розслабляти тіло, слухати заспокійливу музику, одним словом вчать безболісно народжувати.. Але коли в мене почались перейми - ото вже було не до пригадування тих всіх мудростей ))) Так от - кажуть вумні люди, що якщо не панікувати, і все оте виконувати, то пологи можуть бути безболісними і принести жінці оргазм.. Але жінок, в яких би саме так проходили пологи - наразі не знаю :girl_crazy:

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

про оргазмічні роди хіба в літературі читала. А от про повністю безболісні пологи знаю від 3 своїх знайомих. Усі троє розповідали, що вони узагалі не відчували ніякої болі під час пологів. Одна розповідала так:через кілька годин перейм,під час яких вона то музику слухала, то книжку читала, акушерка дивилася-дивилася на неї і питала, чи спраді нічого не болить. Роділя відповіла, що не болить. Є легке відчуття дискомфорту і не більше. На той момент відкриття було майже повне. Акушерка сміється: "Ну ви хоч би для "прілічія" постогнали". Роділя: "Ну тоді- "ой", Отак посміялися і народили. До речі, знайома так народжувала обидвох діток- без болі. Потім ще 2 маю таких, які теж практично нічого не відчуавли: в одної були звичайні пологи, а в другої- стрімкі ( відходження вод, відсутність болі і відкриття на огляді у всі 5 пальців)

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну це те про що я всім після наших пологів розповідала і на мене дивились круглими очима, хтось зацікавлено перепитував, хтось підсміювався
    ми були з чоловіком разом, танцювали, дивились мультики, перейми тривали цілу ніч і я не скажу, що я не відчувала болі, біль була, але вона зовсім якась інша- наповнена, не скажу, що я від тих відчуттів кайфувала чи страждала, то щось змішане і інше. Пам"ятаю оте розуміння, що з тобою відбувається і яка то сила природи/всесвіту... настільки потужна і всеохоплююча, момент потуг коли відчуваєш, як дитинка рухається по родових шляхах і справді отой "крок вперід два назад" як писало в путівнику пологів, пологи то дуже круто і натхненно:girl_tender:
    один мій знайомий після того як був на пологах своєї дружини закликав не втнути такої дурниці, на що мій чоловік сказав, що це лиш характеризує його як такого чоловіка і що він не знає, що там(під час пологів) можна побачити аж такого чи чогось нового ггг щоб це вплинуло на потенцію. Хоч може когось і травмує, люди ж різні
    Ми після пологів відчували ще більше зближення, єднання, може кумедно, але після народження синочка, вже навіть через кілька місяців, коли недоспані ночі і втома (я от зараз про це думаю, а тоді то було на автополоті, наші перші важкі місяці після антибіотиків з пологового) я (вічна скандалістка і всім незадоволена людина, ага) навіть не могла бурчати на чоловіка, думала, що якщо ображу його то те саме, що образити себе, ми пройшли таїнство і я не можу осквернити те що вібулось жодним словом, то як після шлюбу, от такі в мене були думки і відчуття, хочу після других пологів всього того самого, бо моя крикливість давно поверулась:girl_haha:
    ну і та гордість з якою чоловік розповідав як ми народжували, яка я молодець, зараз з часом то виглядає ніби я бах і народила, якось аж запросто і от сьогодні мені така позиція не подобається, хочу щоб мене жаліли (о ужас!) а не говорили про пологи як про належне, хоч так воно і є, гормони-гормони:girl_crazy:
    і повертаючись до власне теми цієї теми, в мене низька плацентація, лікар наказав до 18 т поберегтись, мені чоловіка навіть просто обняти вже важко, відразу стільки всього в голові:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 1
  6. katkas

katkas Well-Known Member

то робота його така попередити. Але то для такого терміну є нормально, якщо немає скарг додаткових, плацента підніметься поступово. Але відмовляти собі, якщо хочеться нетреба. Я на перше УЗД пішла на 20тижні, тоді сказали, що плацента низько, гінеколог ахкала і охкала, що ж ти так пізно, ти бачиш, шо то є, і т.д.. Ну так от успішно усе самостійно піднялося, без ліків і лежання, бандажів, що радили. Так що берегтись, то напевно бути трохи акуратнішим, але не відмовлятись :):girl_wink:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то були слова УЗД гінеколога якому я безмежно довіряю і який ніколи не страшить, але як казав чоловік я то і без нього знала/розуміла, тому слова лікаря то одне, а мої відчуття тому тільки підтвердження, в мене болі внизу живота від 5-го тижня практично постійні були, встаю з ліжка рубає, особливо на вечір, тільки на морі нічого не турбувало (6-7тиждень) а взагалі щовечора низ живота тягнув/болів до дуже недавнього часу. А після сексу я прям з ліжка вже цілий день не вставала, відчуття були як на 9-ому місяці тренувальні перейми, ну і на 13 тижні коли були на УЗД лікар радив нічого важкого не підніматими і статеве життя відкласти трохи. З малим в мене теж була низька плацентація, але ні таких відчуттів ні таких порад від лікарів не було

8. Safe

Safe Member

Це вже індивідуально від обох партнерів)) з власного досвіду кажу, застережень під час вагітності не було,тому від сексу не відмовлялись до останнього дня.Пологи були перші і пройшли чудесно,по всіх параметрах)) а потім,випадково в якійсь медичній енциклопедії я прочитала що під час вагітності це може бути навіть корисним(особливо позитивно впливає на шийку матки,вона стає ніби м"якшою та еластичною,і зменшується ймовірність отримати внутрішні розриви під час пологів)але,знову ж таки це дуже делікатне питання, і залежить як від жінки так і від чоловіка.Знаю, багатьох чоловіків якось бентежить той факт,що в животику хтось є,і вони не можуть розслабитись...

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Нещодавно мій лікар сказав, що підчас вагітності можна жити статевим життям, але обовязково використовувати презерватив :) Ну, то в мене просто лікар такий, його мислення десь роках в 70-х чи коли він там вчився - так і лишилось. Щоправда, у вагітність Сергійком той самий лікар криком кричав, що мені не можна сексу взагалі (вагітність була не то що нормальна - ідеальна), і що як це я не знаю, що не можна :) минуло 2 роки - тепер "можна, але з презервативом". Прям пАкращення :)

10. something

something Member

можливо він мав на увазі захистити вагітну від зарази. В його практиці мабуть були випадки, коли чоловік нагороджував вагітну жінку букетом. Це лише припущення

11. DAURA

DAURA New Member

я на сьомому місяці вагітності..а мій коханий чоловік боїться займатися сексом..а мені дуже хочеться більше ніж раніше...порадьте щось!

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

DAURA, поговоріть з ним. А по друге, може вдягайтестесь в якісь класні сорочки щоб животик прикривали. Я ще трошки вагітна, та дивлюсь з тим прийомом моєму ч приємніше.

13. Margarett

Margarett Well-Known Member

14. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

Ми з чоловіком до 5 тижня займались, після того як нам підтвердили, що ми вагітні і все добре, якось стало страшно, місяць не займались, а потім раз в тиждень. В мене бажання як такого зараз нема, чоловіка жалію, але чомусь деколи еротичні сни сняться.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ми протягом всієї вагітності займались цим ділом з задоволенням практично щодня (окрім останніх днів, звичайно). Спеціально питалась лікарки на рахунок цього, і оскільки все було добре, то і протипоказів не було. Але якщо є якісь ризики, то звичайно варто утриматись.

16. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Коли я була вагітна, то під час першого триместру було навіть противна слухати про секс, але то скоро минулося і виною моєї огиди був токсикоз:girl_smile: зато вже з 5 місяця не могла приборкати гормонів, але чоловік боявся. Одне тепер знаю точно: якщо можете і хочете, то варто цим займатися. Якщо чоловік боїться, то навіть добре, бо одразу видно, що кохає вас і чекає на появу дитинки, ставить іі благо над своїм его:)

• Подобається Подобається x 1
  17. konsyltant

konsyltant New Member

Якщо вагітність протікає без ускладнень, чоловік і жінка обоє цього хочуть, то думає що секс тільки обом принесе користь - нам точно не завадить зайва доза ендорфінів (гормонів радості). ну а коли мамі добре то і малятко тішиться:girl_bye:
    Головне БЕЗ ФАНАТИЗМУ! До речі дехто з лікарів перед самими пологами для стимулювання пологової дяльності радять зайнятися цим напередодні:girl_bye2:

18. katysik

katysik Well-Known Member

Саме так :) Сперма гарно згладжує шийку матки, так як містить величезну кількість природного гормону простагландину, тому «мужетерапією» корисно займатись вже за 4 тижні до пологів, але, як дівчата вище писали, без фанатизму :girl_smile:

Останнє редагування: 24 Листопад 2013
  19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Похвально, в мене на "практично щодня" все ж не вистачало ентузіазму, хоча це був найкращий період наших стосунків, і найбільш активний ))
    гиг, ми вирішили останній місяць утриматися (з міркувань безпеки), але не стрималися, і за два дні мали кіндер-сюрприз (на тиждень раніше запланованого)

20. gredita

gredita New Member

При моїй першій вагітності мені дуже хотілося чоловіка, навіть напевно більше, ніж йому, і ми всю вагітність не утримувалися, народила я день в день по ПДП. Зараз в мене 37 тижнів, і ми теж не утримуємося, правда, хочеться не так як при першій(все-таки 5 років тому було, пристрасті може вже і не такі), але все одно я отримую задоволення, і думаю, малюк теж. Хоч відчуваю, що сам мій організм не так реагує на оргазм, я б сказала, якось обережніше, відчуття не такі гострі. Огранізм сам знає, що йому потрібно. Якщо не хочеться зовсім - значить не треба і навпаки