Щоденники вампіра (The Vampire Diaries)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем bilo4ka, 3 Січень 2011.

1. Suellen

Suellen Active Member

Відповідь: Щоденники вампіра (The Vampire Diaries)

Ви просто читаєте мої думки :girl_wink: Але думаю нам не дадуть довго потішитись новою парою.
    А ще мені сподобались фрагменти з Кларолайн :girl_claping:

2. Savchenko

Savchenko Member

я очікувала серію "стандартну"...в промо навіть натяку не було, що буде жаркий та пристрастний вампірський кхм...любов:girl_crazy: Я чекаю наступну серію ще дужче, ну і надіюсь на утворення ще однієї очікуваної пари Клаус+Керолайн:girl_smile: Вони мені дуже нра...

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я напевно єдина, яка того не хоче. Хоч Деймон сімпятяшка, але Елена має бути зі Стефаном.
    а от це би було цікаво і весело

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ви не єдина, я теж така))) Ну от не імпонує мені пара Єлєна+Деймон і все тут, хочу пару Єлєна+Стафан. Читала ще під час 3-го сезону (коли Єлена мучилась кого обрати) в якихось спойлерах інтерв'ю творців серіалу і там було написано,

А от пару Керолайн+Клаус мені також не терпиться побачити.

5. marfa

marfa New Member

І я так думаю. Не знаю чому , але на мене чари Деймона не діють. Можливо тому, що ...я б не побажала нікому такого бойфренда-поганого хлопця. Хоча кілька років тому 100% була б за ДЕЛЕНУ :girl_crazy:

6. Savchenko

Savchenko Member

7. marfa

marfa New Member

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І я на це вже давно чекаю, буде така солоденька парочка:)

надіюся, що так, бо то вже буде точно занадто. Моя подруга, яка із захватом дивилася попередні 3 сезони і мене підсадила на ДВ, кинула цю справу і сказала, що вже не може дивитися то. Вже з 3 сезону почали закрадатися думки, що може вже досить.

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Я теж дуже сильно того чекала, і дуже за Делену, але коли врешті-решт побачила їх разом, то вони мені якось не дуже гарно дивляться(навіть не можу зрозуміти чому)
    А з Керолайн мені взагалі дивно. Вона осуджує і Єлєну і Боні, а сама з Клаусом мутить:girl_mad:
    Цікаво після 8 серії, що зробить Деймон, вірніше и зробить він те, що має?

10. Miss Sixty

Ну і серія...Стільки всього на купу, що аж забагато :8: Я вже заплуталася в їхніх інтригах...
    Фінал цукерково-квіткового періоду Делени передбачуваний, так навіть краще. Заборонений плід - солодший:girl_wink:
    От лише маму Тайлора жаль... а може вона ще оживе і приєднається до "більшості"?:girl_crazy:

11. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

А як Ви ставитесь до такої новини?
    http://dreamrecords.tv/news/article/53.php
    Я шось ну ніяк не сприймаю ті спін-офи

12. Miss Sixty

Ну, персонаж Клауса досить цікавий і мені він подобається.
    Але чи щось цікаве вийде з їхньої задумки не факт. Яскравий приклад для мене провального спін-оффу це серіал "Джої".
    Що ж, подивимося:)

13. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Аналогічно:girl_in_dreams:
    Але не хочеться розчаровуватися,так як спін-офф навряд чи перевершить оригінал

14. Margot

Margot Well-Known Member

дівчата, дуууже прошу, киньте мені посилання, де ви переглядаєте Щоденники, бо вконтакті тепер не можна((((дякую!

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

16. Margot

Margot Well-Known Member

17. Miss Sixty

Почав мені в останніх серіях подобатися Кол, просто балділа від його акценту (як і всіх древніх) і тут на тобі - вбили його! Ех...шкода)

18. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Подивилась останню, 14 серію, трохи в шоці, як вони те все закрутили. Цікаво подальшу поведінку Клауса - як буде мститись. І памятаю тут хтось хотів повернути Кетрін, появилась як завжди несподівано))). Але закінчили на такому місці, що просто капець. - невже Джеремі помер, не вірю:girl_sad: Надіюсь Джеремі ще носить кольцо.

19. Miss Sixty

Ще хтось продовжує дивитися ДВ?:)
    То я одна, що дивилася серію, що не дивилася? Бо мені ні інтриги не має ніякої, ні сюжетної лінії цікавої. Колись думала-гадала, що ж там може статися, як то все закінчиться, старалася передбачити розвиток подій. А зараз треба пару хвилин згадувати, що головна проблема - це "cure".
    А Елена без емоцій, то взагалі така скукатіща! Та й в трикутнику їхньому через то нічого цікавого не відбувається:boredom:
    Єдине ще, на що дивлюся з задоволенням, то на Керолайн і Клауса:girl_yes2:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

там всьо зараз так...