Щоденники вампіра (The Vampire Diaries)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем bilo4ka, 3 Січень 2011.

1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Щоденники вампіра (The Vampire Diaries)

2. allja

allja Well-Known Member

І мене цей момент найбільше заінтригував:)
    Але, я чомусь думаю, що він не насправді
    , хоча...

3. Savchenko

Savchenko Member

4. носик

носик New Member

5. Savchenko

Savchenko Member

6. TASJA

TASJA Well-Known Member

А кінцівка серії яка! Знову повно запитань, цікавість розпирає.

А що з Кетрін - її той Майкл (чи як там його) вбив?

7. Martunka

Martunka New Member

Ух і серія цікава сьогодні.:girl_claping: Скільки всього розказали про сім'ю Клауса. Мені аж шкода стало Ребеку.
    Наступна серія буде останньою в цьому році.:girl_cray: 10 появиться вже 5-6 січня 2012.
    [​IMG] [​IMG]

8. Savchenko

Savchenko Member

9. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

всетаки знають як зацікавити, обривають на самому цікавому!!!!!!!!((((
    це ще трошки до січня :girl_tender:))))

10. носик

носик New Member

Я вже дочекатися не можу. на новому каналі зараз 1 сезон. У перших серіях Дейвон мав якісь "супер " можливості.
    А щось в 3 сезоні про ті можливості нічого і не кажеться. І де вже роздуми Єлени в щоденнику?
    і ще таке: Стефан і Дейвон стільки разів убивали своїх "побратимів" простим кілком, а коли їх проколювали - все з ними потім добре було.
    Мені так цікаво, чому Кетрін допомагає Стефану. І хочу, щоб Єлена була з Дейовон. Коли вже той січень?

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

- теж мене то питання турбує, якось "призабули" сценаристи про воронів і туман, та і фішка зі щоденниками, яка власне і дала назву серіалу, пропала безвісти.

- для себе я це пояснюю тим що їм в серце не влучали.

От і я до вашого гурту:girl_curtsey: Чула про цей серіал давніше, але якось не думала його дивитись, а тут чоловік поїхав і я вирішила що треба чимось зайняти самотні вечори :) вирішила спочатку дивитись "Справжню кров", вистачило мене десь серій на 6-7 - то такиииий брєєєєєд!:girl_impossible: Чорнуха з порнухою в перемішку, сюжет - примітивний, деякі сцени викликали рвотний рефлекс (і я не про кров) трохи засумувала - з часів "Баффі" люблю вампірські серіальчики попереглядати, а за Спайком взагалі вмирала свого часу:girl_tender: і думала що нічого на свій смак вже й не знайду. Але натрапила на "Щоденники" і втішилася :) за останні півтора тижня передивилась всі серії. Не скажу що фанатію, але цікаво. Подобаються неоднозначні характери героїв І Йен Сомерхелдер молодець в цьому серіалі - як на мене його герой найбільш харизматичний з усіх, та і зовнішність заворожуюча. Так що чекатиму з вами нових серій :) А поки перейду певно на якийсь інший, не менш кривавий серіальчик :girl_devil:

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Радше Деймон :)

13. Vika

Vika Well-Known Member

і я вже за 2 тижні всі серії передивилася. є деякі нестиковки. але як на них не звертати увагу нормальне кіно.
    от цікаво. казали що прокляття має зняти двійник відьми яка його наклала. кетрін і єлена. але ж в останніх серіях було ясно що ця відьма- мама клауса. вона зовсім інша на вигляд. до чого тоді ті двійники? чи я щось не те зрозуміла?
    я теж дуже люблю всякі містичні ( зокрема вампірські серіали). зараз качаю " потерянная. зов крови. фейри". сподіваюся що що сподобається.

14. allja

allja Well-Known Member

Власне так воно і було.
    Вперше таке чую, але не буду сперечатись, мо то я така не уважна:)
    Мені здається, що прокляття має знятися за допомогою двійника,тобто Елени. Поправте, хто точно знає, якщо не так:)

15. Olka Sherolka

Так, двійник, але чий - ніби не сказано ніде. Причому Кетрін також була свого часу двійником, але щоб врятуватись перетворилася на вампіра. Тобто цілком може бути що і до неї були й інші двійники. А хто тоді "оригінал"? Тут дійсно є певна нестиковка, або можливо цю лінію ще не розвинули.

16. Vika

Vika Well-Known Member

нє, я точно пам"ятаю що в котрісь серії казали що має випити кров двійника тої що його закляла. хіба проглючило:ed4d70def841dc74b57

17. Olka Sherolka

Хм, не впевнена, можливо щось таке і було - я не надто уважна до таких моментів, але якщо згадати що двійник має кровну спорідненість, тобто прямий нащадок когось, кого можна було б назвати оригіналом, а всі діти відьми стали вампірами і, відповідно, не мають нащадків, а саму відьму вбили... хоча, думаю не варто особливо шукати логіку, там де її нема :) як і заморочуватись в деталях - от сценаристи не заморочуються, і нам не варто :) думаю вони ще розівють цю сюжетну лінію, а якщо й ні - буде більший простір для фантазії :)

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

я за час відпустки, передивилась всі сезони...от халепа, нові серії будуть тільки після нового року!!! То мій улюбленний серіал!!!

19. marfa

marfa New Member

І мене приймайте у свій клуб...за тиждень передивилася усі серії....а тепер на тобі....аж до січня чекати((( Я ж починала його дивитися думаючи що його вже повністю відзняли і показала....ото був облом коли додивилася останню 9 серію 3 сезону...тепер ждю...))) Але він вартий чекання ))))

20. Heureuse

Heureuse вірю...

і я почала то дивитись.
    чесно, спочатку лиш для того, щоб порівняти з Сутінками і так "чіста паржать"..
    ну поржати то я поржала, але дивлюсь далі :girl_crazy:
    на разі, не можу сказати, що прям ах- навпаки нічого особливого, але дивитись можна, і оскільки я не читала книг, то цікаво, що буде далі...
    ну і Єн- то моя нова любов! я вже десь писала, що той серіал можна було б тільки заради нього дивитись :girl_cool: